Høsten har inntatt stuen vår 🍂

God kveld i stugo dere. Det er lenge siden fingrene har løpt over tastaturet, og jeg fatter ikke hvorfor det må ta så lang tid mellom hver gang, for jeg storkoser meg jo.

Høsten er et faktum, og jeg må si den viser seg fra sin bedre side. Det er ennå varmt i været, faktisk så innafor ennå at islandshesten vår Sol fortsatt går døgnet rundt ute på beite og koser seg.

Mange gruer seg til den mørke tiden vi går inn i nå, men som min gode venninne sier:”Det man ikke får gjort noe med, bruker man ikke tid på”. Jeg forsøker å finne lyspunkter i de små ting og høsten kan være ganske så fin. Jeg elsker lukten av naturen nå, den virker friskere, og lyden av det raslende løvet som faller, er så levende. I tillegg så har noen begynt å fyre litt i peisen, og den lukta er jo helt himmelsk.

Inne i huset, skjer det også noen forandringer. Plantene flyttes vekk fra de varme kildene, og det er en del som trenger å friskes opp. Noen har vokst seg for store i løpet av sommeren, så de deles i mindre og flere planter, og alle får tilbringe god tid i dusjen.

Til vanlig bryter jeg opp alt det grønne i stua med rosa. Rosa lys og puter, men plutselig fikk jeg det for meg at jeg ville hente inn litt oransje. Jeg har alltid vært litt engstelig for at det skal bli for Halloween-aktig, men det hadde jo egentlig ikke blitt så ille, for vi feirer jo Halloween. Så når jeg plutselig kom over et kjempetilbud på posters, gikk jeg til innkjøp av noen nye med høstlige motiver.

Hva synes dere? Selv så liker jeg det, og med tanke på hvor mange timer jeg tilbringer i kosekroken min, så er det helt klart viktig å trives 🍁