I kveld blir det fargerikt!

God ettermiddag, kjære dere!

Jeg pleier vel egentlig ikke å poste flere enn et innlegg om dagen lenger, men nå sitter jeg altså å kjeder meg litt før et knippe fine kvins border huset mitt. For i kveld er det endelig Me&i fest. Det er en evighet siden sist jeg ba til en slik aften, men nå er jeg altså i gang igjen.

Det er nyhetsslipp denne uken, og jeg har fått en liten snikpeak på den ultimate sommerkjolen, og jeg håper virkelig den passer og kler meg. Ellers skulle jeg ønske Mille fortsatt passet barneklærne. Er de ikke søte?

Nei, nå må jeg komme i gang med forberedelsene. Jeg tenkte jeg skulle lage en stor deilig fruktsalat til gjestene.

Håper dere har hatt en finfin dag så langt, klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

Ja, selvfølglig måtte familien Thorsen ha det her!

God morgen!

I dag fikk jeg sove helt til klokken åtte, en gest Bjørn Erik tildeler meg i ny og ne som jeg setter utrolig stor pris på. Nå derimot sitter jeg og venter på det fine varme været som er lovet oss. Jeg har påført meg solkrem fra topp til tå, og ikledd meg ledige posete sommerklær for anledningen. Verandadørene er åpnet på vidt gap, og jeg er spent på når herligheten skal slå til.

Kanskje jeg skal ta med meg den nye boka mi ut og legge meg godt til rette i “doningen” som familien Thorsen selvfølgelig har måttet ha. Vi sloss i går om å få bruke den artige sofaen som enkelt lages ved å fange luft. Vel, enkelt og enkelt fru Blom. Når vi jentene forsøkte å få det til i helgen, litt seint ut på kvelden vel og merke, tror jeg vi vekket opp hele nabolaget. Se for dere Tonje og Vibeke løpende rundt i gatene her, pustende og pesende for å “fange luft”. Ikke rart jeg hadde vondt i hele kroppen dagen der på. Jeg har nemlig ikke ledd så godt på lenge.

Bjør Erik fikk det til på null komma niks. Den behagelige sofaen var ikke så vanskelig å lage allikevel. Hele familien er enige om at dette blir sommerens store slager å ta med seg på tur. Den er enkel å pakke i sammen i posen den kommer med, og blir helt genial å ta seg en hvil i.

Nå titter sola faktisk frem, så da skal jeg ut på luftings. Seinere i dag kommer det en del venninner av meg på Me&i selskap, og jeg er utrolig spent på nyhetene som skal slippes.

Ønsker dere alle en fabelaktig tirsdag. Måtte sola varme lenge, så de som er på jobb også kan dra nytta av den litt seinere.

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

Dette ville jeg ALDRI ha gått glipp av!

God mandag, folkens!

Gjør du som meg? Drar frem en gammal 80-talls låt i ny og ned, og synger for full hals? Da burde du så absolutt ha joina “We Love The 80´s” i Sørmarka Arena på lørdag. Herreminhatt, for en kveld! Dette ville jeg aldri ha gått glipp av. Jeg kan med hånden på hjertet si at denne konsertkvelden føyk rett inn på topp tre lista mi over gode konsertopplevelser. Foruten om Roskildefestivalen i 2003 med Metallica, Turbonegero, The Cardigans og Iron Maiden, var dette noe av det beste jeg har opplevd.

Vi var en munter gjeng med høye forventninger, som entret Sørmarka den kvelden. Jeg hadde ikledd meg Kristin sin nydesigna pommes frites t-shirt, og blinkeskoa fikk lufta seg for aller første gang. Det var søren meg helt hysterisk morsomt å se hvor kreative folk hadde vært. Mange hadde virkelig gått “all in” og pynta seg opp etter noter. Vi snakker kreppa hår på jentene, hockeysveis på gutta, stonewashed olabukser med meget høyt liv, blå øyenskygge og et hav av glitter og glam. Fyttikatta så flinke!

Det ene artisten etter den andre “made my day”. Vi sang oss hese, mens vi dansa og lo, og gode gamle minner kom som perler på en snor. I pausene mellom de fantastiske artistene ble det også kjørt filmsnutter på storskjerm, og det tok oss med på en runddans av kjære tilbakeblikk som står meg så nært så nært. Gode barndomsminner, som aldri skal gå i glemmeboka. Et av høydepunktet var når triaden over hvem som ikke lenger er blant oss. Da stod alle rundt meg med tårer i øynene. Vel, noen av oss stortuta faktisk, og det kommer nok ikke som en overraskelse at jeg var en av dem. 

For en magisk kveld!


Tonje-mor taklet dårlig minnene rundt Prince, Freddie Mercury og David Bowie, og når hun begynte å grine, ja da må jo jeg det også…


Flinke Andrea stylet selveste Kim Wilde denne kvelden…

Jeg må virkelig få rette en stor stor takk til arrangørene av dette gigantiske showet. Dette ville jeg aldri ha gått glipp av, dette var stort. I really loved it!

Nå skal jeg opp å kysse mannen min god morgen. Han fortjente å få sove lenge i dag, etter å ha vært på jobb i fjorten dager…

Ønsker dere alle en god start på uken, klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

Nå ble det tomt…

Da var en fantastisk helg snart over…

Dere kan tro det ble tomt i huset nå, når heile hurven dro av gårde. Tonje, Laila, Vibeke og Sølvi har fylt huset med latter og sang i to dager, og det har vært en fryd å være vertinne for den fine buketten kvinner.

Det var kjekt å klare å samle gjengen igjen, og vi er alle enige om at denne tradisjonen har kommet for å bli. Vi skal fortsette å leite etter spennende arrangementer å samle oss rundt, som er med på skape en fin ramme rundt besøket. I går var det “We love the 80´s” som lokket oss til sprell, og guriland så morsomt vi hadde. Jeg har selvfølgelig tatt masse bilder fra den store begivenheten, men først vil jeg vise dere hva vi gjorde her hjemme før vi dro.

Vi lagde stor frokost når vi våknet, og der satt vi altså i hele syv timer før vi dro på fest. Tonje-mor lagde en nydelig frisk drikke av Prosecco og forskjellige juicer og den ble en perfekt start på dagen. I tillegg fikk jeg endelig tatt i bruk noen av sommereffektene mine. Jeg regner med at dere for lengst har gjettet hva denne dama her liker. I really love Flamingos…

Nå sitter jeg her i spenning og venter på melding fra min kjære Bjørn Erik. Kommer han hjem i dag mon tro? Det hadde ikke vært feil å sovne på en arm i kveld…

Håper dere alle har det bra og at dere har hatt en koselig helg som gir dere den energien som trengs til en ny frisk start på uken i morgen.

Klemmer sendes i fleng, Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

Se min kjole, den er gul som solen…

God morgen, fine dere!

I dag blir det fest, og dere kan tro det var koselig nå å våkne opp med fire andre venninner. De har kommet langveisfra og har kanskje et ørlite håp om fint vær og tur til byen seinere, men jeg tror heller jeg skal forsøke å overtale dem til å joine meg til hagekos hjemme i stedet. 

Jeg er forresten bare helt nødt til å vise dere den nye nydelige kjolen Mille har fått. Jeg har nevnt det utallige ganger før hvor vanskelig jeg synes det er å finne fargeglade plagg til den lange fine jentungen min, men denne sommerfine herligheten falt jeg pladask for.

Sunflowers dress fra Me&i,  er en ermeløs myk kjole som kan fåes både til voksne og barn. Jeg aner ikke hvor mange plagg Mille og jeg har matchet hverandre før, men nå som jentungen min på 10 år har nådd 170 cm, synes jeg nesten hun må få lov å sole seg i denne kreasjonen helt ene og alene. Hun strålte som en sol på vei til skolen i går, og var ganske tydelig på at denne skulle hun ha på seg heeeeeeele helgen.

Sunflowers dress til både mor og datter…

 

Nå skal jeg lage til Flamingo-frokost. Vi skrives litt seinere.

Klem fra en spent Nina, som gleder seg ekstatisk til 80-talls festen i kveld!

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

Skeptisk!

Endelig helg dere!

I dag flytter Laila, Sølvi, Vibeke og Tonje inn. Vi skal på “We Love the 80´s” konserten i morgen, og trenger derfor heeeeeele helgen på oss til å feire eventen. 

I går derimot, var vi i stallen. De har laget en liten agilitybane der, og jeg ville teste om Pippi fortsatt er lærevillig. Vel, før hun måtte amputere beinet, gikk vi først og fremst på kurs for å lære lydighet, men husker godt hun likte å bruke hodet og snuse litt på agilitybanen også. Eller, for  si det sånn, hun kunne strekke seg langt for en liten pølsebit i belønning. 

Tja, det gikk så som så med den treningen. En noe utålmodig matmor, så seg fort lei på at Pippi kun var klar for å glefse i seg pølsebiten før hun i det hele tatt hadde utført noe. Hun synes det var lettere å løpe omveien rundt hinderet eller krype under det, enn å hoppe de fem centimeterne. Jeg må nok få trent litt mere på det her, før jeg bestemmer meg for om det er moro eller ei. Eller, det var jo uansett kjekt å slå av litt tid på det her, mens Mille gjorde sitt. Pippi er nemlig en veldig gira liten krabat, og jeg behandler henne derfor som en “stor” hund i en liten kropp. 


Jåla, jåla rattata! Første ridetime i kortermet….

Tja…skeptisk…

Nei, nå må jeg ut og handle bobler til jentene. De liker nok neppe det søte “skvipet” som står i skapene mine. Må også få tak i friske blomster, for det er jo helg, jippi!

Ønsker dere alle en knakende kjekk fredag!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

Kvanta costa?!

Hei, hei fine dere!

Jeg må ærlig innrømme at jeg ennå sliter litt med å komme tilbake til hverdagen igjen. Jeg savner virkelig å være på tur med jentene, savner det herlige urpoblematiske luksuslivet.

Det er mange som har spurt meg om hvilket hotell vi bodde på i Warszawa. Det heter InterContinental, og kan så absolutt anbefales på det sterkeste. Litt upper class, og det synes jeg vi alle har godt av en gang i blant. Vi bodde der i fire netter, fra torsdag til mandag, og kunne altså ikke hatt det bedre. Flere av oss, ikke undertegnede, stod opp hver morning før frokost og tok seg en dukkert i svømmebassenget i 44 etasje. De samme folka benyttet seg også av en del spafasiliteter hotellet hadde å by på, noe denne dama her aldri tok seg tid til dessverre.

Jeg er nok ikke den som står opp først, når jeg for en gangs skyld ikke trenger det. Frokost klokka ni, var tidlig nok synes jeg. Det jeg derimot satte stor pris på, var dukkerten i boblebadet etter flere timers shopping eller Segway tur. Da var det helt himmelsk å ikle seg de hvite morgenkåpene, og slappe av et par timer i sus og dus. Vi fikk dessverre ikke lov å ha med oss noe godt å drikke på i badet, men det var kanskje like greit. Tror neppe vi hadde klart å komme oss ut derifra, hvis slik en luksus hadde vært lovlig.

Javel, så hva kostet denne herligheten mon tro? Vi jentene har spart 400,- hver måned i to år for å kunne reise hit. Vi var litt seint ute med å bestille fly, og fikk derfor ikke til å reise til Krakow som først ønsket. Derfor ble det Warszawa og vi fikk altså kjøpt en pakkeløsning på fly + hotell per pers. til 4.685,-. Ikke så verst egentlig, eller hva synes dere? Deretter gikk det 245,- per pers til Hummer limousine fra flyplassen til hotellet og 750,- for tre timers Segwaytur med guide.

En slik tur er virkelig balsam for sjelen. Jeg er allerede i gang med å planlegge neste tur med jentene. Først var vi inne på å dra til Dublin, men nå har ønsker om Krakow, Gdansk og Sopot også kommet på banen. Det er tydelig at flere med meg setter pris på rimelig luksus. Det å kunne drikke, spise og få egenpleie for en billig penge, er neimen ikke så dumt. Hmmm, spennende…

Jeg er fortsatt ikke ferdig med å blogge om turen vår. Jeg har nemlig spurt alle jentene om hva de opplevde som det kjekkeste, og tenkte å dele det også med dere. For det er helt klart en fargeglad gjeng venninner jeg har, og de har totalt forskjellige ønsker på listen sin når vi er ute på sprell.

Ønsker dere alle en god torsdag videre. Jeg planlegger storinnrykk av folk i morgen. Fire venninner kommer på overnatting denne helgen, og jeg gleder meg som en liten unge.

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

Akkurat 10 år siden sist!

Hei igjen, fininger!

Det er rart det der, men veldig ofte når vi jenter skal på tur, hauser vi hverandre opp så inni hampen på forhånd. Halve moroa er ofte all planlegginga, og gleden over å kunne telle ned dagene til avreise i sammen. Årets Warszawa tur var intet unntak. Jeg aner ikke hvor mange meldinger som gikk mellom oss i dagene før, vi var alle supergira når oppmøte på flyplassen endelig var et faktum.

Jeg liker alltid å pynte meg litt ekstra før jeg skal ut å reise. Denne gangen slo jeg på stortromma og fikk lagt flotte hvite akrylnegler. Tidligere gikk jeg og fikset neglene mine fast hver fjortende dag. Jeg har alltid hatt litt skjøre negler, kanskje fordi jeg har vært en ihuga neglbiter, så det var rein lykke når jeg for 25 år siden startet å unne meg denne luksusen. Når Mille derimot meldte sin ankomst, ble det full stopp. Akrylneglene ville ikke lenger sitte, og jeg måtte regelrett gi opp det prosjektet.

Nå derimot, prøver jeg meg på herligheten igjen, og jeg har endelig funnet en som legger negler akkurat slik jeg ønsker dem. Jeg er nok litt gammaldags, men jeg sverger altså til hvite klassiske tipper. Det kan hende jeg velger andre fasonger etterhvert, men dette er favoritten. Flinke Torunn som eier og drifter salongen På Neglen som ligger på Madla, fikk altså mine slitne flisete negler til å skinne igjen. Dere kan tro jeg føler meg fin og fjong. I just love it!


Før…uff og dobbeluff…


Voilà!

Ikke nøl med å ta kontakt med Torunn, hvis dere lurer på noe. Tlf: 906 32 831.

Nå skal jeg ut å stelle i hagen min. Jeg får besøk fra Oslo til helgen, og håper det blir finfint vær så vi kan være mye ute.

Klemmer sendes i fleng, Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

And the winner is?!

God morgen!

Da var kåringen av 2 stk. billetter til “We Love the 80,s” unnagjort. Du, Linda Hognestad, er den heldige vinneren og kan ta med deg en venn nå på lørdag i Stavanger Arena.

Linda skrev at hun så gjerne ville oppleve Alphaville, og det ønske er altså nå i boks. Nå skal det synges “Big In Japan” og “Forever Young” for full hals. Vi sees ved inngangen for billettutveksling. Gratulerer!

Fyttikatta for et deilig vær å våkne opp til, dere! Jeg ligger dessverre etter med det meste etter en langhelg borte, men håper jeg får tid til å nyte sola litt seinere i dag.

Vi skrives! 

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

En kveld med hvite duker…

God kveld, kjære dere.

Nå går jeg rundt i svima her hjemme. Det føles som om jeg har jetlag, men det er kanskje ikke så rart etter fem dager i lag med seks eventyrlystne damer.

Vi er mange forskjellige individer som har vært på tur i sammen, og mange med meg setter utrolig stor pris på disse avbrekkene. Det å kunne ta seg råd og tid til slik egentid, er etterlengta luksus for oss alle. Vi har virkelig fått med oss masse kjekt de siste dagene.

Jeg er vel ikke den som roper høyest etter fine restauranter med hvite duker og classy mat. Synes allikevel det var helt innafor å sette av en hel kveld på restauranten Warszawa Wschodina, som ligger litt i utkanten av selve kjernen av byen. Arbeidernes gamle fabrikkbygg har blitt pusset opp etter noter, og oser av god atmosfære og litt upperclass stil. Bordene var nydelig dekket i det store åpne rommet, og man kunne se kokkene jobbe på kjøkkenet som gikk i ett med resten av lokalet.

Servicen var så som så, men den ble betraktelig bedre etter at Ranveig høflig fikk stramma dem opp et hakk. Det er ikke bare bare å overse et bord med kvinner, når halvparten av dem har jobbet eller jobber høyt oppe i restaurantbransjen. Da forventes det god service, og jeg synes nå det gikk ganske så bra etterhvert.

Det ble i alle fall god stemning rundt bordet i løpet av kvelden. Vi ble fine på vin og gode og mette på masse herlig mat. Vi satt også på første rad og iakttok Sturekompanigutta på bordet ved siden av oss. Det er søren meg mye god underholdning i femten “høypåmegsjæl” gutter altså. Rart det der, men i slike gjenger kan man raskt plukke ut “klovnen”, “mafiasjefen”, “kokainrusern”, “flørtepusen”…osv. 

Morsomt var det i alle fall, og dere kan tro vi var spente på regningen når den etterhvert kom på bordet. Vi hadde tross alt fått i oss ganske mye god drikke og flere retter med nydelige mat. Det ble latterlige firehundre kroner på hver…, ikke rart vi elsker Polen og Warszawa!

Etter et slikt herremåltid, orket ikke denne dama her å følge med et par andre videre til takbaren The View. Jeg var ikke klar for å feste videre med gutta fra Stockholm, og rusla derfor heller tilbake mot hotellet. Vi var etterhvert fire stykker som slang oss ned på lokalbaren. Jeg kjenner på kropp og sjel at jeg ikke lenger trenger “full pupp” med musikk og sang til sola går opp på disse turene våre. Jeg hadde tross alt kjørt den stilen kvelden før, og når jeg ikke har vett til å ta meg en hvil mellom slaga på dagen, ja da får man heller ta til takke med noen rolige barkvelder i stedet. Koselig var det i alle fall, og formen var tipptopp når vi fant senga i tretiden den natta.

Håper dere alle har hatt en fin tirsdag så langt. Jeg skal bort å kose litt med hun frøkna mi som er i ferd med å begynne på kveldsmaten.

Klem Nina
 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell