Nå ble det tomt…

Da var en fantastisk helg snart over…

Dere kan tro det ble tomt i huset nå, når heile hurven dro av gårde. Tonje, Laila, Vibeke og Sølvi har fylt huset med latter og sang i to dager, og det har vært en fryd å være vertinne for den fine buketten kvinner.

Det var kjekt å klare å samle gjengen igjen, og vi er alle enige om at denne tradisjonen har kommet for å bli. Vi skal fortsette å leite etter spennende arrangementer å samle oss rundt, som er med på skape en fin ramme rundt besøket. I går var det “We love the 80´s” som lokket oss til sprell, og guriland så morsomt vi hadde. Jeg har selvfølgelig tatt masse bilder fra den store begivenheten, men først vil jeg vise dere hva vi gjorde her hjemme før vi dro.

Vi lagde stor frokost når vi våknet, og der satt vi altså i hele syv timer før vi dro på fest. Tonje-mor lagde en nydelig frisk drikke av Prosecco og forskjellige juicer og den ble en perfekt start på dagen. I tillegg fikk jeg endelig tatt i bruk noen av sommereffektene mine. Jeg regner med at dere for lengst har gjettet hva denne dama her liker. I really love Flamingos…

Nå sitter jeg her i spenning og venter på melding fra min kjære Bjørn Erik. Kommer han hjem i dag mon tro? Det hadde ikke vært feil å sovne på en arm i kveld…

Håper dere alle har det bra og at dere har hatt en koselig helg som gir dere den energien som trengs til en ny frisk start på uken i morgen.

Klemmer sendes i fleng, Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg