Jeg ville bare være kul, mamma…

God morgen 

I går var det flere hendelser som varmet mammahjertet mitt. Ei klassevenninne av Mille ba henne med hjem etter skolen, og det førte til den ene positive hendelsen etter den andre. Denne klassevenninnen har selv et familiemedlem som ikke er som alle andre, og derfor tror jeg også hun har mye mer forståelse og hjerterom for de som ikke helt når til topps på populærskalaen. Hun er godt likt og har mange gode venner, men tar seg allikevel alltid tid til de som sliter litt…sånne som min fine Mille. Hun er aldri redd for hva de andre sier, og tar jentungen vår under vingen sin gang på gang. Jeg er altså så takknemlig, og synes det er supert når så unge jenter viser ryggrad.

Som sagt, så ble det en veldig fin dag på Mille i går, med mange gode opplevelser på rekke og rad. Det som nok toppet det hele, var at hun ble invitert i “åpen hall” for aller første gang. Vi er nemlig så heldig å ha en stor flott håndballhall her på Hundvåg, og hver fredag kan alle ungene komme dit til fri lek. Både Dennis og Pelle vanka der som små, men Mille har aldri vært der, for hun har ikke hatt noen å gå med. I går debuterte hun, og jeg formelig hørte gledeshyla hennes gjennom telefonen. Dette gledet hu seg til.

Mille har de siste årene opparbeidet seg et veldig godt vennskap til ei jente i gata vår. Denne jenta stiller alltid opp for Mille, og vi gjør så godt vi kan med å hjelpe Mille til å gjengjelde det. Jeg var derfor raskt ute med å fortelle denne jenta at Mille skulle i hallen, og da var hun ikke sein med å ville treffe de andre jentene der. Jeg ble kjempeglad, for fredagskveldene pleier å fortone seg helt annerledes for disse to, og det var godt å vite at “alle var med alle”.

Jeg lovet å ikke komme å sjekke forholdene, og jeg klarte også å holde meg i å kjøre å hente dem. Det å la to tiåringer gå hjem alene klokka ni en fredagskveld, er ikke akkurat mitt største ønske, men det fikset de bra. Det som derimot ble et skår i gleden, var oppførselen til Mille. I går trodde jeg hele kvelden hadde fortont seg tipptopp, men i dag var historien litt annerledes. Mille hadde nemlig unnlatt å fortelle meg at hun høyt og tydelig hadde sagt til sin aller beste venninne i gata at hun ikke kunne være med henne hele tiden. WHAT?! 

Vi som foreldre bruker mye tid på å snakke rundt tema “inkludere”. Det er absolutt INGEN som skal måtte kjenne på det å være utenfor, og siden Mille veldig ofte har en hverdag hvor det har blitt normalt å være ensom, burde hun visst at dette ikke er aksepterbart. Jeg ble altså så sinna, og stelte henne til veggs så til de grader. Det er så stygt og jeg kan love dere at hun og sikkert resten av huset følte og kjente på skuffelsen min. 

Mille tør nok ikke å såre andre på den måten der med det første. Hun ble så lei seg, og vet dere hva, det er helt greit. Det triste oppi det hele, er hva hun sa var årsaken til den dårlige oppførselen hennes:” Jeg ville bare være litt kul, mamma. Vise de andre at jeg også kunne være litt tøff”…

Det var godt jentene klarte å bli venner igjen. De er så glade i hverandre, og møttes i morges. Det virker ikke som om det som skjedde i går, har hatt noe innvirkning på vennskapet. De hopper, danser og ler mens de utfordrer hverandre i “Dance Central”.

Ja, hva lærte jeg av det her da? Jo, at jeg fortsatt er nødt til å følge nøye med på hva som foregår blant jentene. Det er selvfølgelig ikke et ønske å blande seg for mye inn i hvordan de håndterer de forskjellige situasjonene, men jeg tror faktisk ikke jeg kan la være heller. De er så sårbare, og skadene kan bli så store hvis vi som foreldre ikke er tydlige på hva som er greit og ikke greit.

I dag har sola tatt en pause, det er surt og kaldt, og jeg veit sannelig ikke helt hva vi skal finne på. Tror neppe det blir for mye utendørsgreier.

Ønsker dere alle en finfin lørdag! Husk 1. mai i morgen. Det har aldri vært viktigere å stille i tog og vise “makta” hva vi mener…

Klem Nina

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

Ambivalent fredag…

God kveld, fine dere ❤

Det har vært en nedtrykt stemning her i dag, etter nyheten om helikopterulykken. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har tenkt på Bjørn Erik og faren med at slikt kan skje. Det er ikke bare bare å være oljearbeider. Det er en tøff bransje, og nå måtte altså liv gå tapt igjen. 

Rett før vi fikk denne triste nyheten, satt jeg og smilte til han finne mannen min. Han har ikke fått fast jobb, men reiser allikevel på oppdrag til Singapore. Han drar rett etter 17. mai feiringen vår i Oslo, og blir borte helt til…hold dere fast… tidligst 8. juli. Hvor fantastisk er ikke det da dere?! Her i Stavanger er det omtrent ikke jobber å oppdrive for tiden, og så får han altså dette tilbudet. Det er nesten som å vinne i Lotto, og jeg er såååå happy.

Hadde han fått et slikt oppdrag før, så hadde jeg nok nølt og følt det var om å sende han på Robinson igjen. Å være fra hverandre i to måneder er lenge, men denne gangen er det rein lykke. Jeg føler den lille familien vår igjen er i ferd med å stable seg på beina. Det har vært mye motgang det siste året, men nå tror jeg vi er inne i en god periode. Vi har mye godt i vente, og det føles godt.

I går var jeg på kundekveld på Aeva Klinikken, og der dukket det opp en navnesøster med verdens deiligste kosedress. Det er ikke ofte man finner slike “perler”, så dere kan tro jeg ble glad når jeg fant en som passet meg også. Så da vet dere hva jeg skal bo i, når sommeren kommer. Dette blir nok garantert årets favorittplagg.

Nå har bestis Tonje og jeg laget deilig kyllingmiddag, og tar livet ganske så med ro. Bjørn Erik har tatt seg en tur til fotballgutta sine og spiser og koser seg der. Mille derimot ble bedt med hjem til ei klassevenninne etter skolen i dag, og nå er de i “åpen hall” med resten av ungene her på Hundvåg. Venninnen hennes Kaja har også reist bort, og jeg er veldig spent på hvordan dette kommer til å gå. Det er første gang hun er med på slike sosiale tilstelninger, og det er et godt stykke å gå hjem alene etterpå. Jeg har selvfølgelig tilbudt meg å hente dem, men da ble det ramaskrik. Hun vil komme seg hjem selv, vise at hun klarer det, men jeg er nå litt skeptisk til å la en tiåring gå hjem alene på kvelden så seint. 

Jeg håper dere alle har hatt en fin fredag så langt og ønsker dere en riktig god helg videre.

Klem Nina

 

 

 Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

Har du lyst til å være med på årets vakreste sprell?

Hallaisen daisen!

Nå er det akkurat en måned igjen til årets store fest. Da inviteres nemlig folket til “We Love The 80s” mimring i Sørmarka Arena. I fjor var vi en stor gjeng som stilte opp på “We are The 90s” galskapen, en suksess uten sidestykke, men i år tror jeg sannelig jeg gleder meg ennå mer. Jeg er født på slutten av 60-tallet, og det er ingen hemmelighet at 80-tallet er det aller aller beste!

Line-upen er ganske så saftig med de kjente og kjære Billy Ocean, Belinda Carlisle, Alphaville, Kim Wilde, Opus, Paul Young, Johnny Logan, Katrina & The Waves, Samantha Fox, Weather Girls, Christer Sandelin, Rune Rudberg, Ole I`Dole og sist men ikke minst Torhild Sivertsen fra Tomboy. Den jeg gleder meg mest til å få oppleve, er nok Poul Young. Jeg må innrømme at det har blitt litt “klinass” til “Don´t dream It´s over” og “Wherever I Lay My Hat”. I tillegg blir det stort å få oppleve Alpaville. Jeg kommer til å synge “Big in Japan” og “Forever Young” for full hals og med tårene trillene, tenker jeg. For dette er store hitter jeg ennå tar meg i å høre på. Åhhh, som jeg gleder meg! 

Lørdag 28. mai i Sørmarka Arena her i Stavanger, braker det altså løs! I den forbindelse vil jeg gjerne gi en av dere lesere en mulighet til å vinne 2 stk. billetter. Det eneste du trenger å gjøre er å like innlegget og legge igjen en kommentar i feltet under her, om hvilken artist du gleder deg mest til å oppleve. Det er også viktig å legge igjen en mailadresse (synes ikke i kommentarfeltet) eller et mobilnummer jeg kan nå deg på. Vinneren trekker jeg om en uke.

I fjor var det Kjerstin som var den heldige leseren og vinneren av billettene (les her), og denne gangen kan det altså være din tur. Det er selvfølgelig lov å være med på konkurransen, selv om man ikke selv kan gå. Dette er en fantastisk gave for en kjær venn. Lykke til!


 

Ønsker du uansett å sikre deg billetter, så fåes de forresten her.

God kveld!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

 

Lik arbeidsfordeling…

For en solskinnsdag!

Det første jeg gjorde i dag, var å løpe ned trappene og se hvordan det hadde gått med de nyinnkjøpte fine blomstene min. Det var nemlig steinkaldt, og is og frost overalt. Heldigvis overlevde “babyene” minne denne gangen også. En skulle nesten tro plantene har blitt “flaska opp” til å tåle mer nå enn før. Mener han gartnerfyren sa stemorsblomstene tålte helt ned til -10 grader, og det er jo bra.

Jeg er egentlig ikke så flink til å få plantene i jord samme dag som de kjøpes inn. Det går ofte en en drøy uke før jeg får ut fingeren, men i går fikk jeg selskap, og da er det selvfølgelig mye kjekkere å jobbe. Bjørn Erik hadde vaska alle vinduene ute, og han og Mille synes det var på tide å ta seg en real pust i bakken og innvie jacuzzien for “sommeren”. 

Det gjør så godt for hun snuppa vår å få hvile kroppen sin i 38 graders varmt vann etter en lang dag på skolen. Jeg fatter altså ikke hvorfor vi ikke gjør det der oftere. Vel, unnskyldningen min i fjor var at lokket var ødelagt. Det trekker til seg vann, og Bjørn Erik mener det veier over femti kg. Det er blytungt, og jeg har ikke sjans å få det på plass alene. I går derimot, var muskelbunten vår hjemme, og da er det jo ikke noe problem. De to storkoste seg oppi varmen, samtidig som jeg fikk pynta opp alle de flotte lilla pottene mine.

I dag har jeg fint lite å gjøre frem til i ettermiddag. Regner med at det kommer et blogginnlegg til før det er tid for ridning og kundekveld på Aveaklinikken. Nå er det nemlig på tide med en liten konkurranse igjen, synes jeg. Det er en evighet siden dere lesere har hatt mulighet til å vinne noe, men nå skjer det saker og ting. Det er en spennende tid jeg har foran meg. Jeg kommer nemlig til å blogge på heltid en stund fremover, og jeg kjenner det kribler. Skrivelysten er på topp!

Ha en fabulous dag!

Klem Nina

 

 Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

Valgets kvaler…

Hellu, hellu…

Jeg er bare helt nødt til å stikke raskt innom og fortelle dere om dagens “fangst”. Det er litt for tidlig å plante for mye i potter og bed ennå, for vi skraper ennå is fra bilene om morran, men jeg kan altså ikke la være å shoppe bittelitt.

I dag dro jeg innom Hillevåg Torg, rett ved siden av Kilden. Når jeg var og tok MR av Mille for litt siden, som ligger like i nærheten, oppdaget jeg helt tilfeldig nydelige stemorsblomster når jeg kjørte forbi. Lovet meg selv der og da, at jeg skulle stikke innom så fort jeg fikk tid.

Det ble så absolutt ingen bomtur. De har et utrolig bra utvalg på den lille plassen der. Jeg så blomster i fleng, som jeg aldri har sett før, og fikk veldig lyst til å fylle opp bilen, men klarte å besinne meg. Vil så absolutt ikke risikere noe.

Men til poenget…mens jeg stod der og skulle plukke meg ut et par brett med stemorsblomster, klarte jeg altså ikke helt å bestemme meg. Vel, helt til unggutten på stedet kom bort og ga meg et godt råd, veldig godt råd. “Du? Er du på Face? Hvis ja, så lik siden vår, så får du herligheten til 19 kroner. Kult, ikke sant? Bare si passordet “sommer” i kassa når du betaler”.

Wow! Nitten spenn for ti flotte stemorsblomster?! Det er innafor det! Må jo nevne at jeg hadde kjøpt de uansett, for jeg elsker når man kan kjøpe hele brett i samme sort. Jeg liker ikke å blande for mye, blir for mye “rot” i pottene, men disse var perfekte. Så da raska jeg til meg fem brett stemor og verdens nydeligste ampel. Jeg aner ikke hvilke blomster det er i den, men elsker sammensettingen av det lilla, rosa og gule. Den lyser opp på lang avstand, og blir så fin å henge opp i inngangspartiet.


Tilbudet gjelder visst kun i dag, så løp å kjøp kjære Stavangerfolk…

Nei, nå må jeg hjelpe han får å vaske vinduer. Han har stått på ute i en time nå, og det er vel på tide å vise at man setter pris på det, og gjøre noe selv.

God middag!

Smask Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

Mitt herlige nerdete tidsfordriv!

Hallaisendaisen!

Jeg har helt sikkert nevnt det her før, men nå har jeg oppgradert meg litt, med “hjelpemidler”, og det må jeg jo få tipse dere herlige lesere om.

Jeg elsker å pusle! Det å sitte i timesvis å leite etter akkurat “den” spesielle brikken, er en sann glede. Hodet konsentrer seg for fullt, og slipper alle andre tanker og grublerier. 

Dere ler kanskje litt, når dere ser jeg denne gangen har valgt å pusle et motiv med kun tusen brikker, men “Wasgij” serien er faktisk ikke så enkel. Du pusler nemlig ikke selve bilde på esken, men hendelsen, kaoset som skjer noen sekunder etter. I tillegg denne gangen, fra en annen vinkel enn forfra sånn som man først får forespeilet det. Det er altså så spennende, helt sant!

Dette er altså et herlig tidsfordriv og jeg går aldri lei. De i huset synes kanskje det brukes i overkant mye tid på dette, men det får så være. Denne gangen så jeg uansett at de kom en etter og en og var ganske så nyskjerrig på hvordan det hele ble til slutt. Både Pelle og Mille forsøkte et par ganger å gi meg en hjelpende hånd, men det ble bare kaos. For når du har flere hundre brikker som er helt like, ja da bygges det systemer, og det får ingen rote i.

Nytt av i år er at jeg har kjøpt meg en såkalt puslematte. Den er helt genial, fordi du kan rulle sammen det du holder på med, før det er ferdig. Trenger man bordet til spiseplass, tar det fem sekunder å fjerne alt uten å ødelegge noe. Litt synd at jeg kun fant en som fungerte opp til femtenhundre brikker, for jeg har jo egentlig lyst til å begynne på et større prosjekt. Jeg la et på titusen brikker en gang, det tok et par år, og jeg vil neppe starte på noe sånt igjen. Tror derimot jeg tar meg en kjøretur etterpå og ser om jeg finner noe nytt og spennende…”Wasgij” så klart!

Nå skal jeg kle meg og møte Vibecke. Vi skal gå Stokkavannet nå, og jeg tror sannelig “frøkenløpetidstress” skal få bli med. Kanskje det hjelper på maset hennes å slite seg ut litt? Det er lov å håpe.

Øsnker alle dere fantastiske lesere en riktig god dag!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

Dette står øverst på mor/datter lista mi ❤

God kveld, kjære dere.

Ja, nå har jeg altså tilbragt fire koselige timer på Kvadrat. For dere som ikke vet hva Kvadrat “Kvaddå” er, så er det altså et av Norges største kjøpesentre. Jeg pleier å bruke minst mulig tid på slike plasser, de stresser meg noe inni hampen, men i dag brukte jeg ikke en tøddel på shopping, kun på god mat og drikke. Jeg har nemlig hengt med to gamle arbeidskollegaer, og det var altså så kjekt. Vi hadde mye på hjertet, praten gikk lett, og det var godt å få oppdatert seg litt.

Mille og jeg har forresten vært ute på sprell igjen. Jeg tror jeg har nevnt det et dusin ganger før, men må få gjøre det igjen: Vi ELSKER teater! Det er så deilig å drømme seg bort for en stakket stund, og forestillingen “Askepott” på Sola Kulturhus tok oss med på en skikkelig runddans. Det var mye “lott og løye” i denne moderne versjonen av Disney gamle klassiker, og jeg så Mille storkoste seg og heiv seg inn i det ene hylekoret etter det andre. Det gjorde ingenting at hesten var byttet ut med en elbil, og at den ene onde stesøsteren faktisk var en mann, nei denne vrien var morsom. 

Jeg vet ikke helt om jeg kan kalle dette en musikal, det var vel heller en forestilling fylt til randen av gode slagere, og det fenget. Dette var herlig galskap fra begynnelse til slutt, og det var trist å se de mange ledige plassene i salen. Jeg kjøpte billettene før jul, og var overbevist om at forestillingen var utsolgt for lengst. Jeg tok derfor ikke initiativ til å få med meg flere. Synd, for ingen av vennene mine hadde fått dette med seg, og jeg angrer altså så til de grader på at jeg ikke undersøkte nøyere. For dette var en superduper søndagsopplevelse jeg veit de fleste hadde elsket.

Det er alltid bra for våre små å få med seg en dose “det gode mot det onde”, særlig når det gode vinner til slutt. Mille og jeg hadde en real krangel litt tidligere på dagen, men rett før forestillingen fant vi roen og nøyt de siste timene av dagen i sammen.

Nå tror jeg jammen jeg skal søke litt på nett og se om det skjer noe annet kjekt i byen vår eller nabobyene i tiden fremover. Man må være litt på hugget, hvis ikke er det fort gjort å gå glipp av noe.

Håper dere alle har hatt en nydelig dag ❤

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

Sikre tegn…

Heihei og god mandag, folkens!

Da har jeg akkurat kommet inn, etter å ha jaktet på vårtegn rundt huset. Vi bloggere, i alle fall jeg, har nesten alltid en tidsplan å holde. Innleggene er som regel planlagt dagen før, men på sånne strålende dager som det her, blir det heller litt impulsivt.

Kamera ville nemlig ut å lufte seg og det ville denne dama her også. Pippi derimot, ja hun er et eget kapittel for tiden, men la meg nå jyve løs på vårens sikreste tegn rundt huset til familien Thorsen.

 1. Pippi setter jeg øverst på lista. Hun er vårens største og sikreste tegn på at våren er i anmarsj. Hun har nemlig løpetid, og er en skikelig “pain in the ass”! Hun som til dagelig ikke liker andre bikkjer, som går store omveier når noen nærmer seg, er ei pest og en plage uten like. Hun piper og stresser noe så inni hampen. Ligger og surmuler i vinduskarmen, men når hun først kommer ut, finner hun ikke roa på seg til å gjøre fra seg. Dette vårtegnet kunne jeg fint klart meg uten.
   
 2. Neste vårtegn er også ikke helt ønskelig, men det slår aldri feil. I garasjen finner jeg nemlig konstant en dypt konsentrert Bjørn Erik over ei tykk blekke av en bok. Harleyen er ikke frisk, og plukkes i fra hverandre. Det pirrer i kroppen til han far, han vil ut å kjøre hver bidige gang han får tid, men da må han altså tilbringe litt tid med mekking først.
   
 3. Det nydeligste vårtegnet må være alle lamma vi har som nabo nå. For noen år siden fikk kommunen problemer med at det grodde igjen oppi bakken her, og valgte å slippe ut en flokk sauer. Nå har noen av de akkurat lamma og de er altså så fine. Stod i en time å så på de i dag, nøyt hvert bidige sekund.
   
 4. Hagen min begynner å ta form. Noen synes sikkert det er fryktelig tidlig, at jeg tar store sjanser med å plante allerede nå, men jeg kan altså ikke la være. Jeg har ikke store flekken, men den er lettstelt, og derfor elsker jeg å pynte og stelle litt. Det måtte skrapes is fra bilruta i dag, men de nyplanta margerittene holdt allikevel stand. De er et flott skue i de lilla store pottene mine.
   
 5. Når vi først er inne på det som spirer og gror, så er jeg nødt til å ta med et bilde av tulipanene mine. Det er like før de blomstrer og jeg er altså så spent på hva som dukker opp i år. Jeg pleier å plante nye hver høst, liker nemlig ikke at det kommer opp en her og en der sånn spredt rundt, så nå gleder jeg meg til fargehavet som snart står for tur.
   
 6. Jeg møtte på en humle på turen min i dag. Det er trist å høre at den ikke klarer å formere seg like effektivt som før. Tror sannelig jeg skal å få laget meg et slikt “humlehotell” som har blitt så populært nå. Vi må jo ikke la humla dø ut!
   
 7. Løvetannen har jeg sett i et par uker nå. Før irriterte den vettet av meg, men med åra har jeg begynt å sette pris på den, når den endelig dukker opp. Det er jo en nydelig blomst, og et av de sikreste tegnene på at våren er i anmarsj. Jeg pleier å ta med Mille og Pippi ut på tur å lage blosmterkrans av den, og det skal jeg få gjort i år også.
   
 8. Hvitveisen ligger som et teppe oppi bakken her. Hos oss er den ganske så lilla, og det har jeg hørt har noe med næringen den får i seg. Den er så vakker, og jeg regner med at snuppeline kommer inn en av dagene med en stor bukett til meg (det er lov å håpe) 
   
 9. Bjørka er i full blomst. Jeg elsker bjørk, og har en idé om å faktisk få laget et slags møbel av det her inne i stua mi. Jeg har “skog” som tema, og Bjørn Erik har fått i oppdrag å lage en romdeler med masse bjørk. Han blir noe gal av alle disse påfunnene mine, men jeg har sett det andre steder og er overbevist om at dette vil bli sååååå fint!
   
 10. Joggeskoa er tatt frem igjen! Nå skal ti kg bort på ti dager. Neida, tulla, men nå begynner det å haste å komme inn i favorittklærne. Det er ikke så lenge til årets største eventyr med jentene, og jeg har et stort ønske om å være bittelitt mindre. Akkurat nå har jeg fridd til bestis Tonje, og vi skal ut å gå fort. Vel, i alle fall ut å gå.

Nå må jeg løpe, har en avtale klokken to med bestis. Vi får heller skrives mer i morgen.

Håper dere alle har hatt en fin start på dagen, klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

Da var nok en helg på hell…

God kveld, kjære dere ❤

Nå har vi akkurat kommet inn dørene her, etter en lang dag på farta. Mille har vært i stallen, noe som ikke gikk helt som planlagt, og da ble hele timeplanen forskjøvet, og vi måtte haste fra det ene til det andre. Det resulterte i en del kjefting og frustrasjon, men vi kom nå i mål, og får heller begynne på fresh i morgen.

Selv om det ble litt klabb og babb mot slutten, så har helgen uansett vært ganske så fin. Det har vært stille og rolig i heimen, avbrutt av festlige russegutter i farta, hagearbeid i deilig solsteik, koselig treff i byen, besøk på galleri blant “fiffen”, morsom teaterforestilling og det aller aller beste er at vi har fått han far hjem. Nå skal jeg skru av Macén som forøvrig ikke er helt på lag, og senke skuldrene et par timer før vi finner bingen. Sofaen lokker…

Jeg håper virkelig dere også har hatt en fin helg. Kanskje med snø, regn ,sol og vind som her? Føler vi har hatt besøk av alle årstidene på en dag…

Klem Nina
 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

For et rævhøl jeg var!

God lørdagskveld, fine lesere!

Nå er jeg temmelig flau og jeg føler meg som verdens største rævhøl! 29. mars fylte jeg 48 år, og jeg feiret dagen stille og rolig med et par venninner her hjemme. Jeg fikk nydelige blomster av min kjære Bjørn Erik og gratulasjoner i fleng fra fjernt og nært. Det som derimot uteble den dagen, var pakke fra han som alltid pleier å varte meg opp fra morran til kveld på slike dager. Bjørn Erik kidnappa meg på jobb og tok meg med ut på lunsj, men noe pakke kom det aldri.

Hmmm, jeg tenkte på det en stakket stund, sa ingenting, og etterhvert gikk det i glemmeboka. Han pleier jo ikke selv å få noe særlig i gjengjeld, og ingen av oss mangler noe, så jeg lot det hele være. Så satt jeg plutselig her en kveld i forrige uke og scrolla gjennom Instagram. Jeg følger blant annet Victoria Beckeham, og hun skrev side opp og side ned om hvor kjekt det var å ha bursdag, og om hvor flink David hadde vært med alle gavene og oppvartingen. Herregud, da kan dere tro bitchen i meg våkna. “Åhhh, hun Victoria er jammen meg heldig. Du burde lært noe av han der David, Bjørn Erik”.

Er det mulig?! Jeg tror faktisk jeg dønn ærlig syntes litt synd på meg sjæl akkurat der, og var en smule (stor, mener jeg) misunnelig på fru Beckham. Det fikk altså verdens snilleste Bjørn Erik høre. Pelle satt også der, og han sendte meg det “killerblikket”, og det forstår jeg fader meg godt. Bjørn Erik gjør jo ikke noe annet enn å bære meg på gullstol, være seg bursdag eller ikke, og fortjente så absolutt ikke det oppgulpet der!

Så gikk det noen dager, og mens Bjørn Erik er på jobb, dukker det opp en hentelapp på Posten i hans navn. Han spurte om jeg kunne være snill og hente den, og gjerne pakke den opp neste gang vi snakket sammen. Åhhh, hjertesukk! Det var søren meg bursdagsgave til meg! Et nydelig bilde jeg har ønsket meg i en evighet. Han hadde bestilt det i lang tid før dagen min, men pga stor pågang i galleriet, hadde ikke eieren klart å få det avgårde før nå.

Dere kan tro jeg føler meg dum! Dum, fryktelig bortskjemt og utakknemelig. Sorry for at jeg oppførte meg som “an asshole”, my love. Gaven i seg selv er jo å få ha deg ved min side…

Uff, som jeg skammer meg! Det der må ikke gjenta seg. Nå skal jeg finne en finfin plass til det nydelig bildet. 

Håper dere alle har hatt en strålende lørdag så langt. Her hjemme er hele andre etasjen fylt opp av festglad ungdom som ser fotballkamp, og Mille er også så heldig og har besøk. Selv skal jeg se en episode av “Det tredje øyet” og faktisk finne fram litt ved å fyre i peisen. Det er altså så kaldt her i stua mi nå, jeg har nesten lyst å ta på meg vanter mens jeg skriver, men det kan jeg jo ikke.

Nyt kvelden videre, og så skrives vi heller mer i morgen, klem Nina

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell