Har du lyst til å være med på årets vakreste sprell?

Hallaisen daisen!

Nå er det akkurat en måned igjen til årets store fest. Da inviteres nemlig folket til “We Love The 80s” mimring i Sørmarka Arena. I fjor var vi en stor gjeng som stilte opp på “We are The 90s” galskapen, en suksess uten sidestykke, men i år tror jeg sannelig jeg gleder meg ennå mer. Jeg er født på slutten av 60-tallet, og det er ingen hemmelighet at 80-tallet er det aller aller beste!

Line-upen er ganske så saftig med de kjente og kjære Billy Ocean, Belinda Carlisle, Alphaville, Kim Wilde, Opus, Paul Young, Johnny Logan, Katrina & The Waves, Samantha Fox, Weather Girls, Christer Sandelin, Rune Rudberg, Ole I`Dole og sist men ikke minst Torhild Sivertsen fra Tomboy. Den jeg gleder meg mest til å få oppleve, er nok Poul Young. Jeg må innrømme at det har blitt litt “klinass” til “Don´t dream It´s over” og “Wherever I Lay My Hat”. I tillegg blir det stort å få oppleve Alpaville. Jeg kommer til å synge “Big in Japan” og “Forever Young” for full hals og med tårene trillene, tenker jeg. For dette er store hitter jeg ennå tar meg i å høre på. Åhhh, som jeg gleder meg! 

Lørdag 28. mai i Sørmarka Arena her i Stavanger, braker det altså løs! I den forbindelse vil jeg gjerne gi en av dere lesere en mulighet til å vinne 2 stk. billetter. Det eneste du trenger å gjøre er å like innlegget og legge igjen en kommentar i feltet under her, om hvilken artist du gleder deg mest til å oppleve. Det er også viktig å legge igjen en mailadresse (synes ikke i kommentarfeltet) eller et mobilnummer jeg kan nå deg på. Vinneren trekker jeg om en uke.

I fjor var det Kjerstin som var den heldige leseren og vinneren av billettene (les her), og denne gangen kan det altså være din tur. Det er selvfølgelig lov å være med på konkurransen, selv om man ikke selv kan gå. Dette er en fantastisk gave for en kjær venn. Lykke til!


 

Ønsker du uansett å sikre deg billetter, så fåes de forresten her.

God kveld!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

 

12 kommentarer

Siste innlegg