Røldal, here we come!

 

Nå blir det hurramegrundt, fra morran til kveld hele helgen!

Først blir det noen timer med “things to do” for deretter å plukke opp Pelle på skolen, bestis Tonje hjemme og kjæreste husbond på flyplassen. Deretter går turen til Røldal, og Hordatun Hotell. Det virker som om hele Stavanger har reist oppover allerede, og i følge lista over påmeldte venner og bekjente er det nærmere 140 stykker som skal møtes der til slutt. Hjelpedumeg!

Vi har valgt å ta med Pelle på snart 17 år oppover, for han trenger litt kvalitetstid. Det blir nok mest pappa´n han kommer til å være med, for han er en ivrig brettkjører. Jeg derimot har for dårlig helse til slike sprell. Må nøye meg med å se på, godt sikkra med begge beina planta nederst i bakken…med brodder på.

Er egentlig ikke så lei meg, for jeg har mine aller beste venninner rundt meg. Kommer så absolutt ikke til å kjede meg. Har reist på tur med de fleste før, og vi begynner å bli “a big happy family”.

Tror neppe vi får samme værforhold som sist, så det er bare å finne frem dobbelt opp med ullundertøy.


Dette skal jeg styre unna! Har lært, aldri mer!

Har en del venninner som forsvinner fra byen i vintersesongen, men i helgen er de garantert å treffe.Snakkes seinere!

Klem fra Nina i farta!

 

 

#Røldal #Hordatun #Alpin

 

Oslo, forsatt byen i mitt hjerte…

 

Nå har det gått et par dager siden vi kom hjem fra Oslo, og merker jeg synes det er litt trist at vi ikke er der oftere. Har familie og masse venner som jeg savner, og en langhelg rekker dessverre ikke til å besøke alle.

Mamma og min stefar bor langt oppi huttaheita på Grefsen. Det går nesten ikke an å komme nærmere skog og mark. Det var en selvfølge å tilbringe en hel dag der og ta igjen det tapte. Var også viktig å se med egne øyne at “bessen” var blitt  friskere etter at han omtrent forlot oss for alltid i desember. Helt utrolig at det går an å komme seg så fort etter å ha ligget en måned i respirator. Så takknemlig!

Mille som ikke er så vant til kollektiv trafikk, elsker å ta både trikk og buss. Så dere kan tro hun koste seg opp og ned fra mommo og bessen. I tillegg gikk vi siste strekning, og det innebærer hele 218 bratte trappetrinn. “Helt konge, mamma!”
Hver gang jeg får sjansen, forteller jeg barna mine om oppveksten min. Levde mine første år på Torshov, og veiver og peker hver bidige gang trikken humper forbi. “DER, bodde mamma!”

Alltid like trist å reise fra Grefsen, men Mille er en flittig skyper, og er på tråden titt og ofte ♥


Nå må jeg bli ferdig med å pakke. I morgen kommer mannen hjem, og vi skal rett til fjells fra heliporten.

Håper dere får en fin kveld!

Klem Nina

 

 

Giveaway-vinn et barneplagg fra Me&i!

 

God morgen, kjære lesere!

Dere kan tro jeg ble hodestups forelska i går! Årets kleskolleksjon fra Me&i var helt “stonning”, de slutter altså aldri å overraske! 

Vi var over 30 sprudlende damer som møttes til selger Line´s nyhetsslepp, og gleden var stor når det ene fargeglade plagget etter det andre ble vist frem. I tillegg hadde hun voksenmodeller som viste oss damekollesksjonen, og det synes jeg var en artig vri. 

Fikk selvfølgelig tatt en masse flotte bilder som jeg skal vise etterhvert, men vil gjerne få tilby dere å være med på en liten “giveaway” først. Ta en kikk på årets Me&i barnekolleksjon. Velg dere et favorittplagg, og legg igjen en kommentar om det på innlegget her med ønsket størrelse. 10. februar trekker jeg vinneren!

Senere vil det også være mulig å vinne et dameplagg, så det er bare å henge på videre.

Jeg gleder meg i alle fall om tre uker, for da vil jeg motta mine første klær. Denne “wawes long dress” kjolen i turkis og brun, falt jeg for med en gang. Selvfølgelig har jeg bestilt matchende barnemodell og lue til snuppeline Mille.

 
Gjett om gleder meg til å kle opp prinsessa mi i dette da? Noen av størrelsene går helt opp til 158/164, lucky me!
Ikke rart man nesten ønsker man hadde smått i hus ennå. Er de ikke flotte? Går opp til størrelse 98/104.
“Owls tunic”, flott til både brun og rosa bukse.

Elsker de små detaljene…


Åhhh hjertesukk, skulle ønske omtrent alle plaggene gikk opp til 14 år, for dette er klær man blir glad i og glad av. Som jeg har nevnt tidligere har plaggene høy kvalitet, er derfor slitesterke, Øko-Tex sertifiserte og til en pris de fleste kan leve med.

Synes det er viktig å nevne at det følger med faktura, utenpå pakken, når du henter klærne på posten. Den kan delbetales eller så kan du velge å betale med kort på forhånd. Du har selvfølgelig også full bytte og reklamasjonsrett.

Kvelden med Line i går var i alle fall utrolig koselig. Skulle dere lure på noe eller ønsker å booke et treff så bare ta kontakt her.


Klem fra Nina som elsker Me&i

 

 

 

#meandi #konkurranse #barneklær

 

 

 

 

Me&i nyhetene skal sjekkes ut i kveld!

 

Åhhh, endelig er favorittklærne mine her!

I kveld skal jeg altså på nylanseringen av den nye vår og sommer kolleksjonen til Me&i. Føles som juleaften og bursdag på en gang, for i år synes jeg designen og kreativiteten er helt fabelaktig. 

Har jo tidligere nevnt at jeg hele tiden er på jakt etter klær datteren min kan stråle i. Hun bruker klær som er mye større enn det alderen hennes tilsier, og de lekende plaggene fra Me&i faller i smak både hos henne og meg. De er brukervennlige fordi mange av buksene har regulerbar strikk i livet samt nederst på beina, så huns slipper unødvendige plundring med glidelås som hun ikke har finmotorikk til. Siden hun vokser fortere enn andre er det også genialt med strikk nederst. Kjøper alltid litt for stort, for først kan nederste del brettes opp og siden forlenges ved å brette ned.

Veldig behagelige, myke plagg som jeg gir tommelen opp for!


Det er nesten så jeg har lyst på baby igjen, bare for å kunne ikle den di kuleste plaggene ever! Men neida, slapp helt av, det holder med de tre jeg har fra før. Har venninner som fortsatt produserer, så det er nok alltids noen jeg kan kjøpe til. Elsker når ting matcher, er det ikke flott?Dette blir nok en av mine favoritter…

Denne må jeg nok også ha, med matchende lue til, elsker den!


Det jeg også liker med disse klærne er at jeg og Mille kan stille til fest i samme antrekk. De har alltid en rekke dameklær hvor stoffet går igjen i barneklærne. Jeg gleder meg til å vise dere senere hva de har funnet på i år, men kan jo vise dere noe av det jeg falt for i fjor.


I kveld er det altså nyhetsslepp hos selger Line Pedersen her i Stavanger, for det jeg mener er “verdens kuleste klær” til mor, barn og ungdom. Skal ta masse bilder, og komme tilbake til dere i morgen med en liten konkurranse hvor dere kan vinne et plagg, so stay tuned, følg med!

Ta gjerne kontakt med Line Pedersen, mob. 98238534, [email protected] hvis du ønsker å holde selskap her i Rogaland område, eller oppsøk hjemmesiden her og book et treff.

Nei, nå må jeg løpe, snakkes i morgen!

Klem Nina

 

#meandi #barneklær

 

 

Høstløv kom i går…

 

Wow, nå har jeg mange baller i lufta på en gang. Blir ikke mye stillesitting for tiden. Det er bare å bite tenna sammen å få ting unnagjort.

Samtidig spiller jeg CDén som kom i posten i går, Høstløv som kjente artister i fra Rogaland har spilt inn til støtte for Sykehusbarn. Den er jo bare så vakker! Får gåsehud!

Det er rart med det. Mille har vært utallige ganger på sykehuest både i Oslo og her i Stavanger. Det har vært smertefullt til tider, men hun finnes ikke redd eller vegrer seg for nye besøk. Sikkert fordi hun alltid blir behandlet som den prinsessen hun er, og kommer hjem frisk og fin igjen. Hun klager sjeldent…


Snart skal eldstemannen også en tur på sykehuset. Han tar selv medisin hver dag for magen, men må også legges inn en gang i måneden for en ekstra stor overføring. Alltid morsomt å være rundt han rett etterpå da, for dette er litt av en boost, energikick til tusen.

Jeg skal altså kjøre han dit nå snart, og deretter hente Pelle på skolen. Han skal få ny hjelm i dag, og det er noe han må være med å plukke ut selv. Kan ikke stå på brett uten, det er bare ukult.

Deretter skal snuppeline på kor og jeg på me&i nyhetsslepp. Åhhh, som jeg gleder meg til å se de nye klærne. Har fått en sniktitt på hva som kommer, og kan love dere at det blir en bra sesong!

Snakkes senere!

Klem Nina

A magical evening, Disney on ice…

God kveld, kjære dere!

Nå synes jeg det er på tide å vise dere noen bilder fra den magsike kvelden vår i Oslo Spektrum på søndag. Mille fikk Disney on Ice billetter til jul og endelig var øyeblikket kommet.

Vi var i tillegg så heldige å få tak i min kusine Siri og hennes datter Eva Helen sånn på sparket, og fikk sneket oss til et par timers kos på Fridays før forestillingen.
Tuppene kledde seg opp i samme me&i kjoler, fest er fest!

Halleluja, for en magisk forestilling! To timers rein lykke! Måtte fortelle de som satt ved siden av oss at snuppeline er litt i overkant ivrig, for akkurat i denne settingen må hun få lov å vise følelser, masse følelser. Hun var i ekstase, satt og hoppet i stolen. 

Jeg ble så rørt når jeg så hvor intens glad hun ble, og det smittet jo over på alle rundt oss. Tårene mine trillet, herregud så herlig den ungen er! Snakk om å spre glede rundt seg ♥

Det er jo egentlig ikke så rart at ungene går i taket av denne forestillingen. Det er så til spissen gjennomført, fargesprakende og fartsfylt.


Her skapes det minner for livet. Once in a lifetime ♥

Tror ikke Mille og jeg har krangla en eneste gang på denne turen. Lot Mille få være Mille og ga henne stort rom til å være seg selv. Hun forstod fort at denne helgen var spesielt dedikert henne, og at hun mer eller midre fikk alle sine ønsker oppfylt. Var jo egentlig ikke så vanskelig å “please” henne heller da. Vafler til frokost, bading, bading, bading og en pose med “biler” om dagen. Snille jenta vår.

Neste helg er det altså Pelle som skal skjemmes bort. Da har pappa´n kommet hjem, og vi skal til fjells å stå på brett. Jeg kan dessverre ikke stå på ski for tiden, men med over 100 venner og bekjente i en armlengdes avstand, skal jeg nok få tiden til å gå mens gutta er borte. 

Nei, nå må jeg få vaska litt flere klær, og planlegge pakkinga. 

Smask Nina

 

#disneyonice #fridays

 

God morgen, hverdag!

 

God tirsdags morgen kjære lesere!

Da var snuppeline sendt på skolen, og det var faktisk ikke så ille å komme tilbake til hverdagen. Det ble selvfølgelig ikke vafler til frokost, men det tror jeg var like så godt. Klærne sitter litt strammere enn det de gjorde for tre måneder siden, så nå må det skjerpings til. 

Allerede til fredag står nye sprell for tur. Da har forhåpentligvis mannen kommet hjem fra jobb også, og denne gangen er det mellomstemann Pelle på snart 17 som skal få være med. Så nå er det bare å få vasket og ryddet vekk denne helgen for så å pakke til en ny.

Smiler fortsatt når jeg tenker på de siste dagene…Turen startet og sluttet med pizza på flyplassen, noe av det beste snuppeline vet.

Ville bare kort innom å ønske dere en fin dag. Selv skal jeg møte en venninne jeg ikke har sett på en stund.

Skal selvfølgelig dele drømmedagen vår med dere, Disney on Ice, men det må jeg få komme tilbake til senere i dag.

Klem Nina

 

 

#meandi

Da var eventyrhelgen over for denne gang…

 

Ja, da var vi på vei hjemover til Stavanger igjen. For en fantastisk langhelg vi jentene har hatt!

Prikken over i-en er at vi har vært så heldige som har fått bo på Clarion Hotel Royal Christiana. Du finner ikke noe mere sentralt. Du er 1 minutt fra togstasjonen, 5 sekunder fra trikken som har tatt oss til og fra alle sprella vi har vært på og 1 minutt til Oslo Spektrum hvor vi var i går. Det har heller ikke vær så dumt å bo i samme bygning som Fridays…

Vi har jo ikke vært så mye på hotellrommet, men vi har alltid satt stor pris på å komme “hjem” hit hver kveld. Mille har slengt seg ned på senga og kost seg med sin egen TV der, mens jeg har likt å sitte her hvor det faktisk også har vært en flatskjerm. Vi har med andre ord hatt det gullfint!
Takk for denne gang, fine Oslo by! Håper vi sees snart igjen.

Klem Nina

 

#clarionhotelroyalchristiania 

Sudøst!

Denne helgen har bydd på mang en lyspunkter. Både for Mille og meg i sammen, men også for hu mor alene en kveld. Snuppeline sov over hos bestemor på Grefsen, mens jeg traff gode gamle venninner. Disse damene er til daglig veldig “busy”, men når jeg nesten 2 måneder i forveien meldte min ankomst, ja da stilte de opp. Selv er jeg helt uvitende om hva Oslo har å by på, har mista hele oversikten, men jentene visste “where to go”, så det var bare å møte opp på avtalt sted. Alt var ordna!

Südøst var booka fra kl. 14-19, og herrejemeni for en flott plass. Ikke bare var stedet helt “stonning”, men servicen på folka som jobba der var noe av det beste jeg har opplevd på lenge. De møtte oss positivt på alt vi ba om, og stod på fra vi kom til vi gikk. Det manglet aldri noe og jeg kan love dere at denne gjengen har høye krav. “Er virkelig chablisen tørr nok?” eller “Er kremen til Irish´en selvpiska?” 

Uansett, dere kan tro det var deilig å klemme på jentene igjen. Noen har jeg faktisk ikke sett på over ti år, så talatutten fikk virkelig kjørt seg.

Kirsten, Vibeke, Elisabeth, Sølvi, me, Janine og Jeanette

Vi var de første gjestene som ankom, så jeg tok meg den friheten til å snoke rundt og knipse alt jeg kom over. Kan virkelig skrive under på at dette er et sted dere må besøke hvis sjansen byr seg. Og maten?! Jeeeesus, så jammi!
Jaja, dere kjenner meg! Mååå stikke nesa mi bort i folk som har det “lille ekstra” som jeg liker. Etter å ha lest På vegne av venner, var det et “must” å oppsøke forfatteren, Kristopher Schau, når han plutselig var i nærheten. Ehhh, har du forresten prøvd å ta selfie med en fyr som er en halv meter høyere enn deg og som i tillegg er et bøllefrø?! Neimen ikke lett…

Vi forsøkte å lure oss til å sitte lengre enn de fem timene vi på forhånd hadde avtalt, men da var sjefsbordet bortbestilt. Men igjen visste jentene råd, så vi forflytta oss bare rett over veien. Der ble det bestilt enda mere mat og selvfølgelig mer bobler.

Etter ni timer, orket ikke kroppen mer. Hjertesukk, da var det altså slutt på moroa. Aldri kjekt å ta farvel, men mange av oss hadde avtale dagen etter. Selv skulle jeg hente Mille tidlig så det var godt fornuften vant. Uansett, kan jeg se tilbake på en helt fantastisk minnerik kveld, og håper jeg får muligheten til å se de igjen i løpet av sommeren. 

Heldige meg fikk hivd meg på trikken som bragte med til Clarion hvor verdens beste seng ventet på meg. Ikke så aller verst å avslutte en perfekt kveld på den måten heller.

Klem Nina

 

#sudøst #clarionhotelroyalchristiania
 

Pipaluk Løve

Like før jul, sendte min venninne Vibeke et bilde til meg av den nydeligste kjolen ever. Der og da bestemte vi oss for at den butikken måtte vi oppsøke neste gang jeg var i Oslo

I går var derfor spenningen stor når vi entret inn i den koselige butikken. Vi ble tatt i mot av hyggelig og imøtekommende eier, og fikk prøve den ene fine kjolen etter den andre.


Dette er litt av et kunstverk. Nydelige broderte finesser, og utrolig deilig å ha på. Dere kan tro Vibeke og jeg følte oss flotte!

Eieren har ikke bare øyet for flotte kleskreasjoner, de fleste kjøpt inn fra Paris, hun kan male også. I hele butikken hang det fargerike selvmalte bilder, og det var flere jeg gjerne skulle sneket med meg hjem.
Åhhh, for en lykkedag!

Etterpå dro vi jentene videre til Løkka og møtte fem andre sprudleklare venninner. Hvordan det gikk, må jeg få skrive om senere. Nå skal nemlig Mille og jeg forberede oss til den store kvelden og showet “Disney on Ice”. Dere kan tro det er ei som har sommerfugler i magen?!

Klem Nina 

 

#kjoler #mote #klær