Gooood natt, my friends <3

Ja, nå skal snuppene stupe i seng!

Du veit du begynner å få en bitteliten ungdom i hus, når hun vil ta selfie med mammaen sin opp trappa etter endt bursdagsfeiring. Fnising og tisking, det er neimen ikke lett å lande i kveld. Den lille 8-åringen vår lærer fort ♥


Ønsker dere alle en riktig god natt, sov godt og kyss i pannen ♥

Feiring på gang…

God morgen!

Vel, dette ble en sein morning dere, men i dag tar vi det helt med ro. Mille og jeg er akkurat ferdig med å spise deilig frokost, rundstykker med brunost på og sjokomelk, men det er jo lørdag så det er lov. Vi er nydusja, for i dag skal vi på fest. Vi skal på hagefest og feire to fininger, Anne Mai og Terje. Så glad for at snuppeline Mille også skal være med, for det ble mange dager i forrige uke hvor vi ikke var i sammen ♥


Dere kan tro Pippi snudde på tur i går kveld. Skjønte ikke hva hun hadde fått øye på før vi kom til postkassene. Et stort piggsvin stod å freste mot oss. Løp tilbake og hentet Pippi for dette kunne hun jo ikke være redd for. Hun er fin også da, så lydig når jeg ber henne sitte pent ved siden av det, for jeg måtte jo få tatt et bilde. Så bekymra opp på meg og det var som jeg hørte henne si:”Hjeeeeelp meg mamma, hva er det du lar meg gå i gjennom?”

Heter det forresten pinnsvin eller piggsvin? Har aldri lært meg det…bruker det ene ordet om hverandre.


Skummelt var det i alle fall for Pippi-luska, så hun var glad når vi fortsatte kveldstuen vår. MEN tror dere ikke den lille krabaten var i hagen vår når vi kom hjem?! Måtte bære henne med meg inn.

Nå skal jeg på handletur!

Håper dere får en fortsatt fin lørdag.

Skrives seinere i kveld, klem Nina

 

 

 

Råskapen finnes overalt, og dessverre måtte vi oppleve den!

Den siste kvelden i København med jentene, hendte det noe…

Vi endte plutselig midt oppi en brutal slåsskamp, hvor vi valgte å ringe politiet og vise bildemateriale vi hadde tatt før det smalt. Ikke i vår villeste fantasi hadde jeg trodd at noe slikt kunne skje, og må innrømme at dette er noe av det verste jeg har vært med på i hele mitt liv.

Like ved der vi bodde, på Islands Brygge, ekskalerte det seg et raveparty utover de siste 36 timene. Relativt voksne folk hadde samlet seg på gressplenen, med DJ og egen bar og det hele foreløp seg rolig i kontrolerte former. Trodde vi… Noen av oss reagerte sterkt på at det var en gjeng på 12-15 unggutter fra 10-16 år blant dem. Det er greit at danskene er mer liberale enn oss, men å feste med barn ble noe drøyt for oss. Ganske forkastelig egentlig, og det tok litt tid før vi egentlig skjønte hvorfor de var der.

De stjal! De byttet på å menge seg med de som lå å sov eller som danset i trance og ikke var helt til stede. Jeg ble plutselig gjort oppmerksom på at barna hadde et samlingspunkt like ved siden av selve festen, og der triumferte de i lykkerus over alt de hadde knabba. Penger fra lommebøker ble dratt frem, mobiler og et kamera var noe av det vi så. Akkurat når vi fant ut av dette, smalt det. Noen tok guttene på fersken og forsøkte å stille dem til veggs. Herregud, så fort og brutalt det hele plutselig ble. Damer ble slått til, flasker ble kasta mot hoder og jeg skal love dere at denne dama løp, når hun så at en av drittungene dro fram kniv. Jeg ble livredd, og forsøkte å komme meg vekk i en fei. Det siste jeg så var 6-7 gutter leende mens de sparket og hoppet på en av festdeltagerne som allerede lå nede. De skamlo, mens de flokkangrep en etter en, fyfader så stygt, kvalmt!

Etter å ha lagt bak seg en slagmark, stakk guttene i to ventende flunka nye biler. En av oss tok nummeret på den ene bilen, og ringte politiet. Vi ble bedt om å vente til de kom. Mine signalrosa tresko og rosa hår var signalementet på at de skulle klare å finne oss. Vi stod da et godt stykke unna hele hendelsen, for ikke pokker om jeg skulle tilbake dit. Noen av jentene hadde sett skadene unguttene hadde påført noen av dem, og slikt vil ikke jeg ha på netthinna mi. 

Politiet kom, og vi viste dem videoene og bildene våre, og tenk, de visste med en gang hvem guttene var! På stotrende engelsk fikk vi forklart alt som hadde skjedd og den danske jentegjengen som også hadde unnsluppet med oss, forklarte akkurat den samme.

Det var helt grusomt at vi skulle oppleve noe sånt den siste kvelden i sammen. Det tok helt knockout på oss, og den planlagte middagen i byen, kunne vi bare glemme. Vi tok heller med oss noe takeaway hjem og snakket ut om det. Nå håper vi virkelig at vi hjalp til å fakke kjeltringene og at de får svi for det de gjorde.

Dagen etterpå skulle vi hjem, og det var med klump i magen at flotte Islands brygge skulle etterlates med disse vonde minnen. Derfor bestemte vi oss, vi fem som skulle reise sist, å dra tilbake. Det angrer jeg ikke på, for tro det eller ei, vi klarte å finne roen igjen. Vi bestilte deilig mat og nøt de siste timene i sola. Danmark, og Islands brygge er fortsatt noe av det koseligeste vi vet om ♥


Måtte vente noen dager med å dele dette med dere. Råskapen finnes overalt, men å oppleve det så til de grader, unner jeg ingen! Jeg ber til høyere makter om at det gikk bra med de innvolverte, og at drittungene får som fortjent.

Nei, nå har Pelle kommet hjem etter å hatt en tentamen så nå skal Tonje og jeg gå å handle. Vi skal lage løksuppe og kjøpe inn salat. Etter alle Marianne-dropsene i går, trenger jeg renselse.

Skrives senrere, klem Nina

 

Strandchicsa!

Ja, nå nytere vi sommeren dere!

Vi var ikke seine med å ringe tante-Tonje og komme oss på Sandestranda i morges når vi så at værmelderene hadde tatt rett, sol og skyfri himmel. Herlige stranda vår, ja vi kaller den vår, for her er vi omtrent ene og alene hver bidige gang. Vi velger nemlig å gå ned en annen vei en alle andre, og stortrives her.

Det er en fryd å ha med seg snuppeline Mille hit. Med litt god planlegging, Kapten Sabeltann musikk og blader i sekken, blir dagen garantert perfekt. 


Nå har vi alle fått dusja vekk sanda, og skal nyte en bedre middag!

Håper dere også har vært ute og slikket sol. Må nyte det så lenge det varer…

Klem Nina

Herfra, til månen og tilbake igjen…

Når Mille og jeg kom hjem fra korkonsert nå, fant jeg altså en bukett med 30 nydelige roser på bordet. På kortet stod det: “Herfra, til månen og tilbake igjen”. Det er ingen tvil om hvem som har sendt dem, for disse ordene har jeg hørt mange ganger før. Snille Bjørn Erik ♥

Mille sitt kor har altså hatt en liten sommerkonsert for oss foreldre. De var kun fem stykker som stilte så det var godt de skulle synge sammen med Kampen skole. Etterpå fikk de kose seg med deilige fruktspyd. Nå nytes de siste minuttene av kveldssola. Vi jentene spiser Krone-is og bare “chillern”, som Mille sier 🙂

Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld!

Klem Nina

StyleConnection goodiebag!

Hallaisen daisen!

I dag går det tregt dere. Noe lavt energinivå, men hva gjør vel det? Har ingenting på tapetet som brenner. Vet vi har en hektisk ettermiddag foran oss, så det er egentlig greit at det kun var fysio som stod på agendaen i dag.

Kom plutselig på at jeg ikke har fått vist dere hva som var i goodiebagen vi fikk på Kristin´s StyleConnection release party. Jeg er vel ikke den som er mest vant til å snappe til meg slike goder, men det var jo spennende for en gang skyld å kapre en. Elsket neglelakkene, og håndkle blir nok med oss overalt i sommer.

Pippi-luska ble med ut på plenen for å være litt modell for meg. Det ser ut som om hun øver seg til ferien i Hellas ♥Mye kjekke girly greier her altså og jeg synes Pippi ble litt frekk på det håndkle 🙂

Nå skal jeg snart hente snuppeline. Hun skal ha felles korkveld med Kampen skole, så det kan være greit å komme seg hjem og hvile noen timer før vi må gå.

Take care!

Klem Nina

 

#styleconnection

I armene mine igjen…

Det var helt himmelsk å hente Mille-mor rett etter skolen i dag. Hun satt ute i skolegården når jeg kom og hun sprang rett i armene mine og slapp ikke taket. Hadde med meg Pippi-luska også, så det ble et deilig gjensyn.

Dro rett hjem og hentet tandem-sykkelen. Tok oss en tur til Kuvika og der utfordret jeg Mille til å ta seg en dukkert. Litt skummelt med krabbene, men når hun fikk gå uti med skoene på, gikk det på et vis.Tøffe-laila altså! Jeg orket så absolutt ikke stikke tåa nedi en gang, må nok vente noen uker til. Nå ligger hun og sover i Bjørn Erik sin seng og det skal bli godt å ha den lille hånda i sin når det blir natta.

Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld. Jeg vasker tøy til den store gullmedaljen, samtidig som jeg nå skal sette meg ned å se masse gode opptak på TV´n. 

Klem Nin

 

Livsnyterne og moroklumpene…

Åhhh som jeg savner å våkne opp blant jentene mine, og ikke minst hvor er frokosten med egg og bacon?!

Hverdagen traff meg som lyn fra klar himmel, det var faktisk en tornado med på kjøpet der også…tror jeg. Kaoset startet før jeg kom inn dørene, så det er godt jeg har fått lada opp batteriene og kan brette opp armene og gi gass.

Men uansett, jeg ser jo her gjennom alle bildene jeg har tatt, at det er flere lysglimt som bør deles. At været var så upåklanderlig fra vi kom til vi dro, har nok kjørt opp energinivået vårt. Vi har virkelig fått med oss masse kjekt på kort tid 🙂Bilde er laget av sjokoladen M…

Mannen fra Holland med verdens største nese…kremt, det tror jeg så gjerne.


Nå har jeg nedtelling…skal hente Mille på skolen når hun slutter kl. 13. Har altså ikke sett henne siden torsdag og det kjenner et mammahjerte godt nå ♥

Skrives seinere!

Klem Nina

#København #Nyhavn

Solskinns snaps fra DK <3

God ettermiddag fininger!

Ja, da går eventyret vårt her i København mot slutten. Sakte men sikkert har flere og flere reist hjemover. Det er bare fem stykker igjen av oss, som ligger i hvert sitt sofahjørnet og mimrer. Vi har kost oss skikkelig. Som regel allemann i sammen, men også i oppdelte grupper, og det har funka genialt.

Det har vært en førnøyelse å våkne opp om morningen på loftet med fem jenter i samme rom. Det har nesten vært som å være på leirskole. Sniki oss inn om natta, fnisende for å ikke vekke de som allerede har sovna. For selvfølgelig har ikke denne dama her vært først i seng. Har vært livredd for å gå glipp av noe, og når den til vanlig råtne kroppen for en gangs skyld har spilt på lag, ja da har det vært bare å kjøre på.

Opplevelsene har vært mange, og jeg drar hjem med et helt annet syn på København, enn det jeg hadde før. Denne gangen har vi styrt unna en del av turistfellene, gått minst mulig på på “Strøget”, for kommersielle handlegater er jo noe av det kjedeligste jeg vet om og funnet ut at Nyhavn har blitt danket ut så til de grader med Islands brygge. Det har rett og slett vært rein nytelse, en fryd.

Vi holdt oss kun til den ene baren vi bli tipset om, selv om det kun var oss som jenter der med alle homsene. Vi elsket det! Dansemovsa våre fungerte bra der, mye vrikking og full allsang…Nei, nå må vi rekke et fly! Skal bli deilig å klemme på ungene igjen…eller Pelle blir det vel. Dennis har reist til Oslo og Mille skal sove et døgn til hos Hege-mor. Er ganske sikkert på at det står en mamma på Lunde skole i morgen kl. 13  presis for å få seg en lang god klem av lille snuppeline ♥

Klem Nina

Segway ruler!

God ettermiddag dere!

Ja, nå har vi kommet oss hjem fra tidens guidetur i København. Tenk det dere, jeg fikk altså lokket med meg syv av jentene på Segway, og det må jo være den aller beste og morsomste måten å få feid over en hel by på. I hele to timer farta vi rundt overalt, med en guide som dro frem den ene inside storyen etter den andre. Så dette dere, anbefaler jeg alle til å prøve. Dette er noe alle, jeg mener det, alle får til. Superenkelt! 

Jentene storkoste seg, de ble nesten skuffa når turen var over. Så jeg regner med at dette vil bli prøvd ut flere ganger.

Det følger forresten med til historien at ei av jentene klarte å plumpe i vannet i det vi skulle ta bilde foran “Den lille havrfruen”. Jeg sleit med å klare å ta et som alle så ok ut på…så tok en vri på det…🇩🇰Prøv ut det her, just do it!

Klem Nina

 

#jentetur #København #segway #tips