Kvelden rocka!

God mandags morgen, dere!

Eller er den egentlig det? Lille Mille vekte oss kl. 5 i natt med skikkelig spysyke. Stakkars lille pjuska vår, hun har vært mye syk i det siste. Snille Bjørn Erik fikk henne med ned på sofaen med bøtta klar, mens jeg fikk sove helt til kl. 9.

Vi er gode på å ha syke unger. Samarbeider ved å jobbe på skift, for det er viktig å samle krefter mellom slaga. Jammen bra vi har fått lada opp batteriene de siste dagene i Manchester. Det har vært balsam for kropp og sjel, vel i alle fall for sjel. For dette har neppe vært noen “slappavtur”. Det har blitt en del trasking, men det er sånn det skal være. Man må jo få med seg alt!

Bursdagen min ble altså feiret med shopping, engelsk fotball, og en pubtur. Vi glemte faktisk å spise den dagen, hadde ikke tid til noe annet enn en toast og litt pommes frites, gående. Pelle, som var i ekstase etter kampen, valgte å bli hjemme på hotellet og spille Fifa på sin nyinnkjøpte Xbox One. Vi oldisene derimot, tok trikken til byen og snubla inn på DEN rocka plassen. Vi hadde fått et tips om å finne stripa som het Deansgate. Der lå pubene og klubbene tett i tett, råtøft ved kanalen. Ble litt stressa når vi nærmet oss for vi hørte kun slitsom dunk, dunk ravemusikk. Gleden var derfor stor når vi oppdaga Rebellion Bar på andre siden av gata. Det var midt i blinket for oss!

Den mørke bula, med rockere i alle aldre. Korte skjørt og store pupper, han far var i himmelen. Visste nesten ikke hvor jeg skulle ha øya til tider, ble helt fasinert. I tillegg var det poledancing som pauseprogram mellom konsertene, underholdning til tusen. 

Litt svingstang når vi rusla hjem i ett-tiden. Det holdt for meg som hadde vært på farta siden klokka åtte, og som visste hun måtte pakke å få alle ut av hotellet før elleve dagen etter. Dette bilde ble tatt på trikken hjem, og det ser jo ut som om det var på tide å finne senga…

Deansgate, fantastisk beliggenhet. Trikken gikk fra taket her. 

Det er alltid en fryd å dra på tur med Bjørn Erik. Trygt og godt å rusle rundt hand i hand. Han googler og finner frem til det han veit vi begge synes er moro. Beste reisekamerat ever ♥

Klem Nina

 

#manchester #deansgate #rebellion

Gamlis tralla er med!

Ja, jeg veit jeg er Harry!

Bjørn Erik kan ikke fordra det, men jeg har altså dratt med meg gamlis-shoppingtralla på tur. Når man ikke kan bære, så får man trille, uansett hvor dumt det ser ut, dermed basta! 


Bjørn Erik tar en “meg” og kler opp far og sønn likt, er den ikke fin Dennis? Gleder du deg til vi kommer hjem sånn at dere kan gå ut i like klær?


Så fin den tralla atte!

Thihiii, klem Nina

 

 

#Manchester #Shopping

My birthday in Manchester!

Heihei fininger!

Ja, nå er dagen godt i gang, og akkurat nå har vi en liten pause på hotellrommet før vi drar inn til Manchester city igjen. Det har vært tut og kjør hele dagen, for her ligger ingen på latsiden. Butikkene åpnet kl. 08 i morges, så Bjørn Erik og jeg rakk en sjapp tur inn til byen og fikk fyllt opp tralla mi. Tenk det dere, jeg har med sånn “gamlis” handletrillevogn! Blir ikke mer harry enn det, men det skiter jeg i. Orker ikke tanken på å bære meg i hjel, og det er måte på hva kjekkasen min kan klare også. Det er uansett ingen som kjenner meg her allikevel, så jeg triller med hodet hevet jeg.

Føler meg så priviligert som får feire bursdagen min her da dere. Ikke det at 46 år er så sabla mye å rope hurra for, men bursdag er bursdag, og det er jo kjempekjekt å bli gjort stas på.  Uansett, så kan ingenting måle seg med å se Manu knuse Aston Villa på Old Trafford. Herrejemeni så kult! Kampen starta ganske så lunkent, og Pelle var ikke særlig overbevist om at dette skulle gå veien, men så klinte de til og gjorde turen hit fullkommen. Vi hadde fått tak i billetter ganske så langt oppunder taket, på øverste tribune, men det spilte ingen rolle. Vi stod midt blant United´s “Red Army” supportere og det var jo nesten, bare nesten som å være på kamp med Klanen. Nakkehåra reiste seg gang på gang når de sang og klappa, for en fest!Takk Manu for at dere vant 4-1 og dermed gjorde besøket vårt fullkomment!

Nå skal vi bare lande litt og så blir det å sjekke ut bylivet her.

Klem fra bursdagsbarnet Nina

 

#Manchester

We have landed in Manchester!

Juhuuu, da har jeg fått brukt opp bursdagspengene jeg fikk av mamma og svigers. Har svima rundt helt alene på det sinnsykt store shoppingsenteret, Trafford Centre Shopping Mall. Kan ikke huske sist jeg fikk gå slik alene å kose meg, og i hvert fall ikke når vi har vært på ferie. Vel, jeg må nok innrømme at bamsefar har ringt meg hundrefjørten ganger for å spørre om jeg snart er ferdig, men det har jeg så absolutt ikke vært. 

Har faktisk ikke brukt Visa kortet en eneste gang. Har som sagt kun kjøpt”nødvendige” ting med pengelappene jeg fikk i gave. Hmmm, hva er det jeg egentlig har shoppa da; Victoria´s Secret parfyme og truser, solbriller, hårpynt, iPhone cover, like kjoler til Mille og meg, One Direction dress (også til Mille), body, skjørt, tre tightser og genser. Det er så sabla mye morsommere å handle her enn hjemme, får jo plenty igjen for pengene.

Gutta har rusla rundt på egenhånd. Pelle som hadde bursdag i går har fått sin etterlengta Xbox One, og er nå i ekstase. Han holder på å koble den opp mot TV´n på hotellrommet, så det blir nok ingen enkel oppgave å få han med ut å spise middag etterpå.

Her har dere beviset på at Pelle faktisk er med! Sikkert eneste bilde jeg får tatt av han.


Hotellet vårt ligger vegg i vegg med BBC. 

Helgens første smell, KFC….

Let´s have some brainfreeze!

Blir nok noen flere “smeller” på hotelrommet også etter hvert…


Snart FIFA turnering på gang.

Jentene skal blomstre i sommer.


Nå blir det en liten 5-minutter før vi vender nesa mot sentrum. Må jo utforske litt når vi først er her.

Ha en fortsatt god helg, dere!

Klem Nina

God morgen, England!

Nå er vi på tur igjen! Pelle, Bjørn Erik og myself er på vei til Manchester. Dagene som kommer vil forhåpentligvis inneholde masse “lått og løye”.

Fotball, masse god mat, shopping, shopping og atter shopping står på agendaen. Når kofferten du reiser med kun veier 7 kg, da er det håp om at Visa kortet får kjørt seg.

Jysla tidlig det her, men det er jo tull å sove bort dagen. Bare å gi gass!

God helg!

Smask Nina

Hipp, hipp hurra for Pelle!

I dag skal vår alles kjære Pelle feires fra morgen til kveld!

Den flotte gutten vår fyller altså 17 år i dag, og det må selvfølgelig markeres stort. De som kjenner Pelle godt, vet at han er den i familien som er minst interessert i å være i sosiale medier, i hvert fall i mine, men jeg tar sjansen i dag. Jeg tok nesten 3000 bilder sist ferie, og han var kun på 3 av dem, sprøtt, ikke sant? Han smetter unna kameralinsa mi hver bidige gang, han vil ikke eksponeres, og det må jeg bare respektere. Er derfor bittelitt stressa over å poste dette innlegget, han liker det nok ikke. Men han er jo gutten min, som jeg er kjempestolt og utrolig glad i!

Pelle er altså mellomstemannen, og det har nok ikke alltid vært like lett. Det å vokse opp med en propell av en storebror og med en lillesøster som ikke er helt som alle andre, har nok vært med på å forme Pelle til den han er i dag. Han er omtenksom, litt forsiktig, alvorlig, pliktoppfyllende og en god trofast venn. Samtidig er han litt av en skøyer for tiden. Han tar nesten livet av oss foreldre med alle diskusjonene sine. Alt dreier seg om kampen om å få være lengere ute i helgene å rangle. Det er ikke alltid like lett å være vitne til at den lille gutten vår er i ferd med å bli en voksen ung mann.  
Ønsker deg en finfin dag, gutten min! Gleder meg til å reise på sprell sammen med deg i morgen, hvor det kun er DU som står i fokus!

Klem fra mamma Nina

Thihiii, det kiler på tunga!

Se hva fineste Simone har tatt med seg hjem fra Tyskland til meg – bruspulver! Husker dere det fra de gode gamle 70-åra? 

Jeg husker jeg elsket å sitte å dyppe fingeren. Ga meg grøss nedover ryggen, men det var jo det som var så godt, det sursøte. 

Simone kjøper altså denne varianten fra Tyskland, og jeg tror ikke jeg har sett noe lignende i butikkene her på lenge. Tenkte jeg skulle la Mille være forsøkskanin, og se om hun likte det.

Dere ser jo ut i fra bildene hva hun syntes om det å dyppe fingeren. Det var ikke noe særlig. Derimot elsket hun å putte det i et glass med vann. All brusinga var megakult! Det var moro det! Med litt isbiter i etterpå, ble dette supergodt syntes hun.
Ei venninne stakk akkurat innom, og dette var populært kan dere tro! Det er dette ungene skulle fått i bursdagsselskap, for det blir jo akkurat som å lage sine egne søte brus.

Nå blir det sofaokos, etter å ha forsert de forbaskade Hana-trappene igjen. Jeg er helt i sjokk over hvor dårlig form er, klarte kun en 2,5 gang i dag. Kjenner meg helt mørbanka i skrotten, men vet det blir mye bedre etterhvert…håper jeg.

Klem Nina

Hasta la Vista, Monsters of Rock Cruise friends!

Åhhh, nå er tankene mine helt andre steder! Bestis Tonje og vennene våre i Oslo er nemlig snart på vei til Miami og Monster of Rock Cruise. Hjertesukk, altså! Det var bare bittelitt ugreier som gjorde at Bjørn Erik og jeg ikke klarte å henge oss med, så nå håper jeg de oppdaterer meg masse underveis. Kjør Snapchat!

På selve bursdagen min den 29. mars legger altså det nesten helt nye og spreke cruiseskipet MCS Divina fra land i Miami og setter kursen mot Bahamas. Ombord er det stappfullt med over 4000 feststemte rockere, som i løpet av et 4 dagers ellevilt tempo skal få oppleve noen av de kuleste banda jeg veit om; Quireboys, Cinderella, Ratt, Jon Corabi, Femme Fatale, Tesla, La Guns…PRICELESS!

De kommer til å ha “The best days of their lives”! Drikkebongene er allerede i lomma og det ene rocka antrekket etter det andre er pakka med. Skinnjakkene skal virkelig få lufta seg! 


Gled dere!

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=
Du får passe på jentene mine, Ronny! Eller forresten, jeg tror de klarer seg bra på egenhånd jeg 🙂

Have fun!
Smask Nina
#monsterofrockcruise

Hest tilgjengelig?

Hei kjære lesere. I dag skal jeg rett og slett bruke bloggen til å spørre om hjelp. De fleste vet at vi bor i Stavanger, og selv om jeg nå har bodd her i halve mitt liv og ungene i hele sitt liv, er det en del områder som er ukjente for meg her. Hvor får jeg lånt meg en hest? En hest for noen timer en dag, til vår kjære Mille?

Jeg har selv vokst opp med hest. Har ridd hele mitt liv, men i det siste kun når jeg er på ferie. Alle ungene, ja tenkt dere, gutta også, har måttet “please” mammaen sin å gått på ridekurs. Må nok innrømme at Pelle og Dennis ikke akkurat falt pladask for denne idretten, men de kan i alle fall skryte over at de kan det, eller ikke…

Mille derimot har ridd en gang i uka siden hun var fire år, MEN kun i rideterapi. Siden hun er født med Sotos Syndrom ble det tidlig klart at jentungen trengte balansetrening. Da er det å sitte å utføre forskjellige øvelser til hest, helt perfekt. Vi ble så glade når hun fikk fortsette denne terapien når hun begynte på skolen. Ikke bare gjør dette henne kroppslig godt, men det å komme litt bort fra skolen og få delta sosialt med de flotte hestene, gjør underverker.

For litt siden spurte hun så fint om hun ikke kunne få lov å forsøke å ri litt på egenhånd, uten å bli leid og instruert i absolutt alt. Det er ikke tid til å lære seg skikkelig å ri den ene timen i uka, men hun har jo fått med seg det grunnleggende på alle disse fire årene. Hun er så lei seg over at hun ikke kan få prøve seg bittelitt. Det var da jeg tenkte jeg kunne fri til dere her. Er det noen i Stavanger-område som vet om en kjempesnill ponny som vi kunne lånt et par timer en dag? Mot betaling så klart! P.g.a. helsa mi akkurat nå, kan jeg ikke selv sitte til hest, men jeg kan gå ved siden av og ta kontroll. Det er ikke meningen at Mille skal sette av gårde på egenhånd, men kanskje hun kunne fått litt tid til stell og kos, og deretter fått ri litt i en paddock eller et annet egnet sted, med meg hakk i hæl selvfølgelig.

Jeg har ikke nevnt dette for henne. Tenkte det skulle bli en superduper overraskelse, men da trenger jeg altså deres hjelp ♥Disse gamle barnehagebildene, viser så tydelig hva disse timene gjør med Mille. Hun elsker det. Skulle så ønske hun hadde nok energi i kroppen på kvelden til å ta kurs, men det har hun dessverre ikke. 

Klem Nina

 

 

#sotos #hesterbest #hest #hestsomterapi

 

Hot Lava!

Da har jeg endelig blitt den stolte eier av et “Hot Lava” sandaler par. De var pinamegdø ikke lett og få tak i, men nå er de altså mine. Bittelitt skuffa over at den norske forhandleren ikke hadde tatt inn de som stod øverst på ønskelista mi, men jeg har selvsagt satt venninnen min i Oslo på saken. Butikkeieren syntes nemlig de jeg ønsket meg var for “ungjenter”, altså ikke meg… Vræl!!! Helt uenig! Jeg synes de knallrosa er dødsråe, og har derfor ikke tenkt å gi opp skaffe meg dem! 

Uansett, disse brune her med de vakre steinene er i alle fall i hus nå. Hva synes dere? Er de ikke flotte?
Det er disse jeg kunne drept for! Vel, ikke helt bokstavelig da, men jeg bare elsker dem!


Hadde det vært en “Hot Lava” butikk her i byen, så hadde de blitt rike på meg i alle fall…Det er lov å håpe på at min kjære Vibeke i Oslo klarer å oppnå kontakt med de riktige menneskene, slik at vi begge kan smykke oss med de rosa herlighetene. Det er lov å håpe ♥

Klem Nina

 

#hotlava #sandaler #mote