Kvelden rocka!

God mandags morgen, dere!

Eller er den egentlig det? Lille Mille vekte oss kl. 5 i natt med skikkelig spysyke. Stakkars lille pjuska vår, hun har vært mye syk i det siste. Snille Bjørn Erik fikk henne med ned på sofaen med bøtta klar, mens jeg fikk sove helt til kl. 9.

Vi er gode på å ha syke unger. Samarbeider ved å jobbe på skift, for det er viktig å samle krefter mellom slaga. Jammen bra vi har fått lada opp batteriene de siste dagene i Manchester. Det har vært balsam for kropp og sjel, vel i alle fall for sjel. For dette har neppe vært noen “slappavtur”. Det har blitt en del trasking, men det er sånn det skal være. Man må jo få med seg alt!

Bursdagen min ble altså feiret med shopping, engelsk fotball, og en pubtur. Vi glemte faktisk å spise den dagen, hadde ikke tid til noe annet enn en toast og litt pommes frites, gående. Pelle, som var i ekstase etter kampen, valgte å bli hjemme på hotellet og spille Fifa på sin nyinnkjøpte Xbox One. Vi oldisene derimot, tok trikken til byen og snubla inn på DEN rocka plassen. Vi hadde fått et tips om å finne stripa som het Deansgate. Der lå pubene og klubbene tett i tett, råtøft ved kanalen. Ble litt stressa når vi nærmet oss for vi hørte kun slitsom dunk, dunk ravemusikk. Gleden var derfor stor når vi oppdaga Rebellion Bar på andre siden av gata. Det var midt i blinket for oss!

Den mørke bula, med rockere i alle aldre. Korte skjørt og store pupper, han far var i himmelen. Visste nesten ikke hvor jeg skulle ha øya til tider, ble helt fasinert. I tillegg var det poledancing som pauseprogram mellom konsertene, underholdning til tusen. 

Litt svingstang når vi rusla hjem i ett-tiden. Det holdt for meg som hadde vært på farta siden klokka åtte, og som visste hun måtte pakke å få alle ut av hotellet før elleve dagen etter. Dette bilde ble tatt på trikken hjem, og det ser jo ut som om det var på tide å finne senga…

Deansgate, fantastisk beliggenhet. Trikken gikk fra taket her. 

Det er alltid en fryd å dra på tur med Bjørn Erik. Trygt og godt å rusle rundt hand i hand. Han googler og finner frem til det han veit vi begge synes er moro. Beste reisekamerat ever ♥

Klem Nina

 

#manchester #deansgate #rebellion

4 kommentarer
  1. virker som dokkar har hatt det helt kanon, og at dokkar har det kanon sammen.
   ang spysjuke… eg har alltid sovet tungt og e en slow starter om morgenen, men ungene va ikkje stor før de oppdaget at hvis de ropte MAMMA EG MÅ SPYYYYY så sto eg givakt på beina, i tillegg med åpne øyner. den funket faktisk en stund… go bedring til snusken;))

  2. plonki: Ja, vi er et godt team på flere måter
   BE klarer å sove mellom øktene, mens jeg ligger på nåler. Har ikke lyst å skifte sengetøy oftere enn nødvendig.
   Regner med at det går fort over og at det ikke smitter 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg