Guttedrømmen ble en realitet!

Heihei igjen mine fine ❤

Dere kan tro jeg hadde sommerfugler i magen på søndag. Jeg hadde nemlig en overraskelse til Bjørn Erik, en ganske våt og kald en, og jeg var litt usikker på hvordan han ville ta dette, siden det ville kreve en del innsats fra hans side.

La meg ta det fra begynnelsen, dere. Min kjære mann er verdens mest gavmilde personen jeg kjenner, og han glemmer veldig ofte seg selv. Jeg har lenge hatt lyst til å realisere guttedrømmen hans, og siden det nærmet seg jul, sjekket jeg med YouWish, om de hadde noe spennende på gang i nærheten av der vi bor.

YouWish skreddersyr opplevelser med de aller beste arrangørene her til lands, og når man altså har en mann som “har alt”, synes jeg idéen om å gi han en unik julegave, kanskje med litt fart å moro, ville være ganske så kreativt. 

Det jeg derimot ikke hadde tatt høyde for, var at denne form for aktivitet, hold dere fast “å surfe”, hadde sesongavslutning denne helgen her. Dette skulle jo egentlig være en julegave, i form av et gavekort han kunne åpne med alle sine kjære rundt seg, men det var vel kanskje greit å få en gave sånn bittelitt på forskudd? Jeg var så godt i gang med å realisere denne drømmen hans, så jeg slo jeg til der og da, og avlyste derfor alle planene våre for helgen. Det var nemlig tid for surfekurs, let us just do it!

Bjørn Erik skjønte at noe var i gjære, og når han fikk servert stuntet mitt, holdt han på å miste forstanden. Han ble altså så paff, og etterhvert også meget betenkt og noe i overkant stressa. “Surfe? Nå? På denne tiden av året?! Du er ikke riktig navla!” Hmmm, jeg ble jo litt redd for at dette kanskje ikke var så god idé allikevel, at jeg gjerne burde ha drøyd det til over nyttår, men gjort var gjort. Han var bare nødt til å bite tenna sammen å hoppe i det.

Kvelden i forveien fikk jeg en sms om hvilken strand vi skulle møte opp på, hvor det var best bølger. Jeg holdt på å få dånedippen, vel og merke etter et hyggelig og et beroligende møte med dagens instruktør, Gabriel, for bølgene som møtte oss var vel ikke akkurat ment for en “første-gangs-surfer”. De var høye som hus, og kom fra absolutt alle kanter, så jeg fikk altså så vondt i magen der og da. Hvordan i all verden skulle det her gå? 

Jeg hadde ikke trengt å bekymre meg, for han tøffingen min ser ut til å mestre det meste, særlig hvis det kreves en del styrke. Han trengte ikke mange forsøkene, før han faktisk klarte å karre seg opp på brettet. Dere kan tro Pippi og jeg var reine heiagjengen der vi hoppa og dansa trygt oppe på land. Bekymringene mine om hvorvidt han ville klare det her, eller i verste fall skade seg, ble feid bort på nullkommaniks. Bjørn Erik er søren meg råtøff, og smilet han ga meg når han kom opp for en liten pause (kan innrømme at kondisen kanskje kunne vært noe bedre), oste av stolthet. Det her er noe av det kjekkeste han har gjort på lenge, og noe han garantert vil forsøke igjen. Jeg tenker vi fremover legger feriene våre til steder hvor han kan dyrke det å surfe og så kan vi jentene fortsette og gjøre det vi kan best, nemlig å ri. “Happy wife, happy life”, heter det vel egentlig, men det der gjelder vel for oss begge ❤

Heiagjengen er klar!

Ikke akkurat bølger for nybegynnere…

Han far måtte opp å pause litt innimellom…

Jada…

Sååå spennende!

Åhhh, denne opplevelsesgaven var gull verdt å gi, så nå skal jeg faktisk sette meg ned å sjekke om de har noe kjekt for min kjære mamma til jul også. Jeg har alltid gitt henne revy- eller teaterbilletter, men det kan jo hende jeg kan sende henne og en venninne ut på andre sprell også.

Håper dere alle har en nydelig dag, vi skrives snart igjen, klem

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

Takknemlig ❤

Jøss, så stille og rolig det plutselig ble…

Er helgen og den fire dagers lange bursdagsfeiringen virkelig over?

Ja, det er den faktisk, og jeg kan med hånden på hjertet si at den oppmerksomheten jentungen vår har fått denne gangen, har vært overveldende. Hun må nok bruke et par dager fremover nå, på å lande, og det må kanskje vi foreldre også?

Gårsdagen ble feiret med venner, for som dere sikkert har fått med dere, så har vi “innflytterne” ingen familie her i Stavanger. I god tradisjons tro stilte altså disse fine menneske opp, og tilsamme ble vi hele 21 festglade store og små.

Det å kunne samles rundt Mille på denne måten, er stort, og det er som hun sier:”Jeg er heldig jeg, mamma, for jeg har mange som bryr seg om meg”. Ja, det har hun så absolutt, og det har vært veldig tydelig denne gangen.

Det er ofte vanskelig for henne å slappe av i så store forsamlinger, det blir for mye å ta inn på en gang, men denne gangen synes jeg det gikk veldig fint. Over tid er det bygd opp god tilitt til alle disse engasjerte menneskene, og for aller første gang klarte hun å komme gjennom kvelden uten at vi måtte ta en liten “timeout”. Det ble med andre ord en fin avslutning på 11-åringens drømmelanghelg ♥

Fine Mie-bie kom med konsentret enhjørning fis. Hvor kult er ikke det?

Lesestund…

Ups, her er det ei som er på vei til å bli en liten miniungdom…

Skjønne lille Lilly kom med egg fra egen høne…

Hesten Sol skal virkelig nyte godt stell fremover…

Nå regner jeg med at snuppeline snart kommer feiende inn dørene her. Vi skal ta oss en bitteliten pause før jeg slipper henne av i stallen og jeg drar videre til flinke Amalie på Avea klinikken for litt egenpleie. Det skal virkelig bli kjærkomment.

Håper dere alle har hatt en god dag så langt, klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

Hu-hei, hvor det går!

Kort innom!

I dag har det gått i hundre, så nå må jeg faktisk kaste inn håndkle og la blogg være blogg. Jeg er helt nødt til å legge meg samtidig med Mille, hvis jeg skal klare nok en feiring i morgen.

Sånn kort fortalt var vi altså nødt til å være grytidlig i stallen i dag, for Mille hadde en ridetime allerede klokken ti og innene den tid var vi nødt til å være ferdig med en hel rekke ting. Matpakker ble smurt, og ridestøvlene pussa, båsen møkka og Sol stringla etter noter, og så måtte jeg farte videre for å rekke neste avtale.

Turen gikk først hjemom for å hente en supernervøs Bjørn Erik, som jeg tidligere nevnte skulle ut på sprell i noe uvant element. Jeg er nødt til å få komme tilbake til dere med det seinere, og gled dere, for jeg fikk tatt over 200 bilder, og det beste av alt – han overlevde og elsket overraskelsen!

Deretter var det å haste hjemover igjen, men først måtte vi innom stallen for å hente en sliten snuppeline. Hun hadde da vært i stallen i syv timer, og det var så vidt vi rakk hjemom for å skifte før det bar videre til byen.

I byen ventet gode venner på oss, for i god tradisjons tro elsker vi å være i sammen når julelysene på Beverly tennes. Den historien må jeg også få lov å vente med, for nå er jeg er altså så klar for bingen. Bildet under ble tatt for en halv time siden, jeg smiler fortsatt tappert, men hvis dere ser nøye etter så ser dere at jeg faktisk ikke hadde tid tidligere i dag, til å dra av meg smiley-leggingsen før jeg kledde meg om til juleantrekket. Dobbelt opp med tøy var derimot ikke så dumt i kveld, for nå viser faktisk gradestokken -1,5. Busy day, but I just love it ❤

Good night my friends ❤

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

Et kunstverk!

God lørdagkveld, kjære fine dere ❤

Mange er nok ute på sprell denne lørdagskvelden, men jeg må jeg innrømme at jeg sovna på sofaen klokka 21, mens jeg så på “Iskrigerne”. Ikke fordi den serien der er kjedelig, nei tvert i mot, men lufta gikk rett og slett ut av meg, jeg trengte en liten “timeout”.

For nå er runde nummer to av feiringen til snuppeline over.  Hun har fått den feiringen hun fortjente, et selskap som varte i hele 22 timer med åtte jenter på overnatting, og det dere, har vært en drøm å få realisere fra begynnelse til slutt. Bjørn Erik, Pelle og myself, har virkelig stått på, så etter endt stallbesøk i kveld, ramla jeg altså ut litt for en stakket stund.

Jeg har bilder i fleng fra gårsdagen, men han far vil gjerne ha kona si litt for seg selv før vi finner senga, så derfor tenkte jeg heller å stikke kort innom for å vise dere kakeoverrakelsen Mille fikk i går. Hun håper i det lengste at hun skal få en hvert bidige år, og hemmlighetene rundt dem er mange, og også denne gangen klarte vi å sette henne ut. 

Flinke kunstneriske “Line sine kaker og sånn” fikk nok en gang i oppgave å målbinde prinsessa vår. Det hotteste av det hotteste for tiden i Mille sin verden, er atter en gang yndlingene alias landeplagene Marcus og Martinus. Jeg trodde for et øyeblikk at gutta var gått i glemmeboksen, men neida, de er visst som sagt igjen øverst på idol-lista hennes. Så da ble det selvfølgelig et kunstverk av en kake, med M&M gutta på.

Godt jeg var snarrådig der et øyeblikk og skippa lysene denne gangen, for hva hadde vel jentungen sagt hvis jeg hadde ødelagt de nydelige fjesene deres? Mille elsket kaken, formelig koste og kjælte med den, før vi andre sa hun gjerne burde slutte med det…siden vi gjerne ville ha en smak av den etterhvert. Når hjertesukkene og gledesropene hadde gitt seg, fikk vi igjen oppleve hylekor av henne fordi hun fikk nok en bursdagspresang, nemlig konsertbilletter til gutta. Bjørn Erik og jeg hadde med vilje ventet med denne presangen, fordi vi synes det ville være ekstra kjekt å dele slike fine øyeblikk med de en er glad i. For disse jentene, er virkelig en god heiagjeng å ha rundt seg. De løfter gang på gang opp jentungen vår, og vi ser de gleder seg med henne når hun opplever noe stort…også denne gangen.

Jeg må få nevne at jeg ble litt upopulær på slutten der, når jeg ville ha lys på kaken så vi igjen kunne få sunget for bursdagbarnet med den riktige avslutning, hvor hun får blåse ut alle lysene. Det at jeg “spiddet” disse nydelige gutta, groteskt ødela dem, falt ikke i smak, så det måtte en del overtalelser til…

Nå tar vi oss en liten pause i feiringen, før det igjen braker løs på mandag. Hvis dere derimot tror vi skal slappa av her hjemme til da, så må dere tro om igjen. I morgen skal nemlig Bjørn Erik få innkassere en tidlig julegave. Dette er en “dream come true” greie, som jeg har klart å impulsivt hoste opp. I følge han selv er han så nervøs nå at han til tider går inn i stille meditasjon, for å overvinne redselen sin og manne seg opp. Ups, jeg så ikke den komme, for jeg trodde egentlig han skulle bli hoppende glad. Jeg kan selvfølgelig ikke røpe hva det er riktig ennå, for det er jo en risiko for at det hele går i dass, så dere får leve i spenningen litt til før jeg slipper bomben.

Nå skal jeg forsøke å holde meg våken en liten time til, skal se en episode av crazy “Westworld”. Jeg har blitt helt hekta på denne gale serien, og skal altså forsøke å holde øynene opp litt til før vi finner loppekasse for å lade opp til den spennende dagen i morgen. Mille skal ha treningstime med instruktør allerede klokken ti, så da må hun opp klokken åtte selv på en søndag. Jeg har nok nevnt det før at årets siste måneder er meget hektiske, men jeg tar til takke med at det meste bare er “lått og løye” greier, mest kjekkke ting, og godt er jo det.

Håper dere alle har hatt en finfin lørdag så langt, kos dere videre!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

“Elvis” i hus ❤

Herlige fredag, dere!

Ja, da har vi altså en 11-åring (“Elvis” i følge miniungdommen) i hus. Feiringen i går ble litt utenom det vanlige, for torsdagene er de mest hektiske dagene våre. Mille har ridetime allerede klokken 16, så det er bare tiden og veien etter endt skoledag, men vi fikk uansett til litt ekstra stas innimellom slaga.

Heile hurven stod klare utenfor snuppeline sin soveromsdøren presis klokken seks. Jeg må si vi har klart å oppdra gutta våre ganske så bra, for de spør faktisk ikke om de “må” være med på disse grytidlige bursdagsmorningene, de spør heller om “når” de skal stille. For så klart skal alle bursdagsbarn vekkes med sang og overraskelser på senga. Det ble intent unntak i går heller, og dere kan tro øyene gikk trill rundt og latteren steg når vi kom rullende inn med den nye trillebåre.

Dere tror kanskje ikke en 11-åring blir hoppende glad når hun får slik en “bruksting”? Joda, den lilla herligheten falt virkelig i smak. Ikke bare fikk hun trillebåre, men både hun og hesten fikk fornyet seg fra topp til tå. Besteforeldre og venner har skrapt sammen det de kan unnvære, for hest er steindyrt. Mille er uansett veldig inneforstått med at hun til bursdager og juleaftener fremover, vil måtte ønske seg utstyr primært til dette. 

Det som imidlertid var utrolig overraskende og kjekt, var at gaven fra Bjørn Erik, en ti-kroners sak fra Kina, fikk jentungen vår til å renne over av begeistring. “Popsockets-get a grip on your phone” er noe hun har ønsket seg i en evighet, men ikke visste vi at dette var så populært. Det er en liten “dings” man fester bak på mobilen, og den brukes som en støtte eller et håndtak. Sååå kult visstnok (alle andre har det uten om meg), så hun klarte faktisk å overtale oss til å få ha med seg mobilen på skolen, bare for å få vist den fram.

Selve dagen ble altså tilbragt i stallen med Sol, men i kvellinga dro vi til byen og spiste. Der ventet pappaen og brodern på oss, og selv om de var lite “happie” over at vi stinket hest på en såpass oppegående restaurant, ble det nå uansett en flott avslutningen på en viktig fin dag.

Jeg trodde egentlig dette M&M hysteriet var over, men neida, de gutta der har visstnok aldri vært “hottere”…

Dere kan jo gjette hva hun skal ha på seg i kveld på pysj-partyet?

Dette er altså “dingsen” alle små piker ønsker seg…

Ei fornøyd og glad bursdagsjente på vei til skolen i svarte natta…

…og ei fortsatt veldig fornøyd frøken på vei hjem, også i svarte natta…

Nå er jeg i gang med å forberede festen til i kveld. Det er duket for nok en overnatting med Bingo, Quiz og pakkeleken. Det er denne feiringen Mille gleder seg mest til, og det kan jeg forstå, for ingeting er bedre enn at så mange herlige jenter har lyst å komme til henne. Den bestilte kaken er på plass (en overraskelse uten like denne gangen) pappaen har bakt de berømte cookiene, geléen har kun et lag igjen og 4 kg tacokjøtt er ferdig stekt opp. Det skal derimot reies opp til alle og ikke minst pyntes litt mer, så jeg får vel bare komme i gang. Jeg gleder meg like mye som Mille tror jeg, synes dette er skikkelig stas.

Jeg må forresten få lov å takke dere for alle hilsningene i går. Mille satt i dag i morges og leste alle sammen, og hun var altså så takknemlig, og det dere, varmer så absolutt et mammahjertet ❤

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

Mille ❤

Da var endelig dagen her, Mille-mor ❤

I to måneder har du telt ned og gledet deg, og det er en fryd å få feire deg og ikke minst få lage til fest for ei som deg. Du elsker livet, og livet elsker deg og hvorhen du går på din vei setter du spor.

Du gir aldri opp, du tror det umulige er mulig, og med et slikt pågangsmot så tror jeg sannelig du har rett. Du har en stor skare rundt deg til en hver tid, og vi med dem heier på deg. Med din varme og livlighet, treffer du mange midt i hjertet. Du er du, en eventyrer og nysgjerrigper, så hverdagen med deg er aldri kjedelig.

Til lykke med dagen, prinsessa vår ❤

Klem fra stolt pappa og mamma

Dagen før dagen ❤

Yes, endelig, da var alt i hus!

I morgen fyller nemlig snuppeline 11 år, og med tanke på hvor stort hun synes det er med bursdager, ja så er det en del planlegging som må til for at forventninger skal kunne møtes.

Nå står det handleposer “all over”, og prosjekter på prosjekter ligger i hvert hjørne og venter på å bli ferdig. Jeg er jysla god på å starte på flere ting samtidig, lage skikkelig kaos, for så å se at alt blir i tipp topp stand etterhvert. Jeg er nok en smule energisk, og forventer vel også at alle andre rundt meg også skal være like entusiastiske. Gladjenta vår Mille fortjener nemlig virkelig å bli feriret med brask og bram, så nå må alle trå til.

Mille har hatt nedtelling hver bidige dag i to månender nå, så dere kan tro hun er elektrisk. Hun skal feire dagen sin ved å få pakker og frokost på senga, men siden hun har ridetime på ettermiddagen, blir det kun en liten ekstra markering rett etterpå ved at vi går på byen og spiser, i rideklær så klart. På fredag blir det derimot selskap, med ni jenter på overnatting, og på mandag braker det løs igjen med venner og deres kjære. 


Kalderpakkene er snart ferdigpakka og må ryddes bort…

…og julegaver må også vike plass for selskapet på fredag.

Jeg lever etter “to-do”-lister…

Godt jeg har husket å rydde isen inn i kjøleskapet allerede…

Blomster er et must!

…masse blomster…

Nå skal jeg altså ta fatt på alle bæreposene og se hva som dukker opp av prosjekter der, dandere blomster, vaske og rydde inne i kjøleskapet og lage pakkelek før turen går videre i stallen. I dag er det min tur til å ha ridetime, men Mille-mor synes allikevel det er stas å være med. Det er på en måte hennes fridag, selv om hun allikevel har ansvaret for å finne fram høy og stelle.

Fortsatt fin dag, dere!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

Fullt kaos, energityver, friendstime og raggsokker…

God ettermiddag, fininger ❤

Åhhh salikatt, i dag skulle jeg ønske jeg kunne logge meg av alt som heter medier, og ikke ha noen meninger om noe verdens ting. Hadde ikke det vært greit innimellom? La verden gå sin gang, la folk mene og tro akkurat hva de vil, bare gi faen? Joda, det er vel stort sett det de fleste gjør, putter på skylappene og håper “det går over”, men det kan jo ikke jeg.

Jeg har ikke sett på makan til raseri og følelsen av å bli krenka blant enkelte. Det litt snodige i det her, er jo alt oppgulpet fra de som ikke engang sendte inn den hundre-lappen til NOAS, som vi andre i bunn og grunn synes var helt ok, siden det uansett går til en god sak. “The haters” føler seg sååå ført bak lyset pga det geniale stuntet til Mr. Joner og kompisene. De går i fistel, fordi det faktisk er mange med meg som føler at visse maktpersoner har alt for usunne verdier, samtidig som de tar for mye plass. Hmmm, jeg tror sannelig jeg skal sende inn en hundrelapp til jeg, bare for å kjenne på hvor godt det er å støtte denne gode saken.

Jaja, “let´s get over it”. Jeg har putta huet mitt inn i et par vepsebol nå, og får vel tåle å gå noen runder til med dette maset, men jeg kjenner virkelig på at dette kaoset er energityver til tusen. Godt Randabergjentene var spontane og ga meg en pause før i dag. Bestis ville vel egentlig at vi skulle gå oss en tur i finværet, men et realt etegildet fristet mye mer. Det å komme hjem til pakke fra mamma, var jo også virkelig et pluss, og kanskje et tegn? Nye raggsokker til store og små, ikke dumt, for jeg kjenner det er vanskelig å få i seg varmen i kveld, med så mange kalde ytringer og intense hat å forholde seg til…

Nei, nå får nett være nett, jeg er helt nødt til å logge av for å få gjort noe fornuftig her. Det er kun et par dager igjen til snuppeline har bursdag, og slike eventer krever jo litt planlegging. Jeg for henge i, før sofaen fanger meg.

Ønsker dere alle en fortsatt god kveld!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

En liten smakebit…

God kveld, dere!

Herrejemeni, i dag så fungerer jeg altså ikke i det hele tatt. Jeg klarte nesten å komme for seint til en avtal klokken 12, og da er det ille. Jeg har nemlig mer eller mindre tatt til meg regelen til Bjørn Erik “å komme tidsnok, er å komme 5 minutter før”, men i dag var jeg helt på bærtur.

Når en begynner dagen sånn, så føler jeg alt baller på seg, alt går treigt. Snuppeline og jeg klarte allikevel å skru opp giret et par hakk, og karret oss avgårde til Sol før det ble kø. Tre timer deilig balsam for sjelen, hestestell og kos, gikk unna på et blunk, og prikken over i-en var å komme hjem til lukten av “jul” i huset.

Jeg tuller faktisk ikke, når jeg mener at julepølse er noe av det aller beste jeg får. Det er bedre en ribbe, medisterkaker og pinnekjøtt, jeg bare elsker julepølse. Vi pleier derimot ikke å tenke jul i det hele tatt før etter den 24 november. Mille har nemlig bursdag den dagen, og oppmot den datoen er vi helt oppslukt i at hun skal ha det knakende kjekt. 

Han far skjønte kanskje på et tidspunkt at jeg hadde stått opp på feil bein i dag, og det er sannelig ikke mer som skal til å få meg på rett sjøl igjen enn en saftig bit julepølse, dynket i potetmot, rødkål og et hav av deilig brun saus. Jammi!

Siden jeg har en avtale “allerede” klokken tolv i morgen også, så kanskje jeg bør begynne å tenke på senga allerede? 

Nattinatt skatter ❤

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

Jeg elsker å gå på date ❤

God kveld i stugo, dere!

Ja, da var denne helgen også snart på hell. Det er vært en gullgod en for vår del, ganske så stille og rolig forutenom litt sprell på fredagen. Må si det er deilig å være gift med verdens herligste kjæreste og bestevenn. Vi klarer fortsatt å finne på mye “lått og løye”, og det er virkelig en egenskap i forholdet vårt jeg setter meget stor pris på.

Vi var en ganske så daff duo som entrert Checkpoint Charlie fredagskvelden. Valentourettes er derimot bandet begge to digger, så det tok ikke lange tiden før formen steg i takt med alle godlåtene som ble servert. Vi var derfor på ingen måte klare for senga etter endt konsert, så veien videre gikk til fargegata og vår yndlingspub “Hanekam”. Dj Doc Lello var på plass, og det dere, må oppleves. Han tar meg alltid med på en sprudlende karusell av herlige låter, og det er umulig å stå stille når han herjer. Så geipen hang godt når det plutselig var slutt på moroa og vi måtte hjem. Jeg hadde på ingen måte lyst til å avslutte kvelden, var ganske så gira på å fortsette, men veien til bussen var kortere, enn å begynne å gå tilbake til Vågen hvor det meste skjer. Bjørn Erik fikk meg uansett til å tro at klokka nærmet seg tre på natta, og godtroende som jeg er, kjøpte jeg den. 

Vi var uansett to glade lakser som entret dørene her hjemme den natta. Hånd i hånd, to gode venner og kjærester for alltid (kliss klass) ❤

Nå er det best jeg har tunga rett i munnen, for det er på tide å bestille neste års jentetur. Det har vært litt frem og tilbake med hvor vi skal og hvem som kan være med, men nå ser det ut som om det blir London for alle penga. Blir aldri lei den byen der, så mye uoppdaga, og jeg gleder meg allerede til å være skikkelig turist.

Håper helgen har vært god med dere, det fortjenere dere!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell