Jeg elsker å gå på date ❤

God kveld i stugo, dere!

Ja, da var denne helgen også snart på hell. Det er vært en gullgod en for vår del, ganske så stille og rolig forutenom litt sprell på fredagen. Må si det er deilig å være gift med verdens herligste kjæreste og bestevenn. Vi klarer fortsatt å finne på mye “lått og løye”, og det er virkelig en egenskap i forholdet vårt jeg setter meget stor pris på.

Vi var en ganske så daff duo som entrert Checkpoint Charlie fredagskvelden. Valentourettes er derimot bandet begge to digger, så det tok ikke lange tiden før formen steg i takt med alle godlåtene som ble servert. Vi var derfor på ingen måte klare for senga etter endt konsert, så veien videre gikk til fargegata og vår yndlingspub “Hanekam”. Dj Doc Lello var på plass, og det dere, må oppleves. Han tar meg alltid med på en sprudlende karusell av herlige låter, og det er umulig å stå stille når han herjer. Så geipen hang godt når det plutselig var slutt på moroa og vi måtte hjem. Jeg hadde på ingen måte lyst til å avslutte kvelden, var ganske så gira på å fortsette, men veien til bussen var kortere, enn å begynne å gå tilbake til Vågen hvor det meste skjer. Bjørn Erik fikk meg uansett til å tro at klokka nærmet seg tre på natta, og godtroende som jeg er, kjøpte jeg den. 

Vi var uansett to glade lakser som entret dørene her hjemme den natta. Hånd i hånd, to gode venner og kjærester for alltid (kliss klass) ❤

Nå er det best jeg har tunga rett i munnen, for det er på tide å bestille neste års jentetur. Det har vært litt frem og tilbake med hvor vi skal og hvem som kan være med, men nå ser det ut som om det blir London for alle penga. Blir aldri lei den byen der, så mye uoppdaga, og jeg gleder meg allerede til å være skikkelig turist.

Håper helgen har vært god med dere, det fortjenere dere!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg