Friskt i dag!

Holymakaroni, i dag var det friskt å sitte bak på sykkelen!

Sitter nå i go´kroken under to pledd og med saueskinnstøfler på beina. Huttemegtu, det var en kald opplevelse. Selv om turen kun gikk til byen, var det langt nok til å bli gjennomfrossen på. “Så kle deg da for pokker”, er det sikkert noen som tenker, men kunne ikke bare hive på meg hva som helst heller. Skulle i viktig møte, og var nødt til å vise litt “image”. Kunne ikke ikle meg ulltøy, selv om det hadde passet best. Har så lyst til å dele med dere hva møtet handlet om, men siden det ennå er noe usikkert om det i det hele tatt blir noe av, må dere bare smøre dere med tålmodighet.

Møtet gikk uansett over all forventning, og når vi først var i byen tok vi like gjerne turen innom Beverly og tok en matbit. Har aldri spist noe der tidligere, men både nachosen min og gyrosen til Bjørn Erik, gikk ned på høykant. Det var rett og slett deilig å sitte i Vågen å nyte selskapet og alle menneskene omkring. Regner med det blir folksomt der i løpet av dagen…kjenner det frister litt å dra tilbake å ta en utepils.


Nå er Mille kjørt på kor, hun skal få prøve å være der alene for en gang skyld. Litt klump i magen, men av og til må hun få prøve seg litt på egenhånd.

Ønsker dere alle en god dag, kanskje noen av dere har tatt langhelg? Kos dere!

Klem Nina

Up in the sky…

God morgen!

I dag trengte snuppeline en dytt i rompa for å komme i gang. Ikke alltid like lett å legge seg når kvelden fortsatt er lys ute. Når vekkerklokka ringer 6:30, hender det maskineriet i kroppen starter tregt.

Da var det morsomt å lokke med nye klær som frisker opp. I dag var det cloudy t-skjorte som fikk frem smilet. Tøff til demin bukse, ja denne likte hun. Meldt litt kjøligere vær, så en langermet genser var et must under. Skulle så ønske denne var til voksen også, hint, hint Me&i.Denne t-skjorten er fra “Me&i darlings” kolleksjonen. Kolleksjonen som hyller 10 års jubileumet. Herlige nostalgitripper som er lett å bli glad i, og vet dere hva, klokken tre i dag, slippes det flere plagg, jippi. Et fargerikt lappeskjørt med tilbakeblikk på mange da de gamle favorittene. Geisha topp med leggings blir også lansert, og jeg kan love dere at disse gla´plaggene kommer til å bli flittig brukt.


Ja, da var dagen i gang. Skal på spennende lunsjmøte senere i dag, så jeg får bare komme i gang med dagens gjøremål.

Ønsker dere alle en finfin dag!

Klem Nina

 

 

#meandi #barneklær #mammablogg

 

Pause i 5 minutter…

Hei hei, kjære lesere!

I dag skulle jeg ønske døgnet hadde dobbelt så mange timer. For en som ikke jobber normalt og som ikke er vant til alt for mye på tapetet, er det bare å sette inn det ekstra giret å kjøre på. 

Helsa er noe av det viktigste jeg konsentrer meg om for tiden, derfor bruker jeg mye tid hos fysioterapeuten. Det trenes arm, masseres nakke og rygg og så får jeg nåler i muskler som har ligget i dvale alt for lenge. Tar på alt dette her, men helt nødvendig for å klare å komme tilbake til normalen. For det er det som er målet, å bli akkurat som før. 

Etter fysio gikk turen til lunsjdate med venner og noe annerledes “media ting og tang”. Vil ikke røpe noe, for dette er ikke mitt prosjekt, men regner med at jeg kan dele det med dere nærmere jul, når konseptet skal vises. Koselig var det i alle fall.

Nå er jeg hjemme i et liten time før det braker løs igjen. Sitter bak i hagen og ser spretne Pippi løpe rundt. Etter å ha rulla seg rundt og fått hele pelsen full av rasta dreads, er hun nå badet, klippet og gredd. Det er deilig å nyte 5 minutters pause i sola…
Skal altså skifte i en fei, freshe meg opp litt og hente bestis Tonje. Vi skal ut på sprell i sammen, men det får jeg skrive om seinere.

Ønsker dere alle en riktig god middag.

Klem Nina

 

 

 

#yotkshireterrier

Preikestolen…

Wow, for en tur vi jentene har hatt i dag! Preikestolen på sitt beste. Omtrent ingen turister og skyfri himmel, helt perfekt.

Vibecke og jeg startet dagen vår rett etter at ungene var sendt på skolen og i barnehagen. Vi pakka sekken full av vann og digre matpakker, og heiv oss på første ferje. Når vi ankom Preikestolhytta var det kun en bil der i tillegg til vår. Så turen opp var ganske så folketom, løøøøøøved it!

Vi ruslet avgårde med trebeinte Pippi i full fres foran oss. Jeg trodde kanskje jeg var nødt til å putte henne i sekken etterhvert, men neida, hun klarte seg fint på egenhånd. Gikk løs og i sitt eget tempo. Vi brukte 1,5 time opp, med små stopp hvor vi bare måtte fortelle hverandre følgende: “wow, så fantastisk!” 

Dette er turen alle bør få med seg i løpet av livet. Synes det gikk lekende lett i dag. Vi jentene skravla, lo og storkoste oss med deilig lunsj på platået, helt magisk.


Første lange turen etter amputert bein.

604 moh…


Paybacktime, etter å ha “kastet” hun til avkjøling i vannet… Full rullings, hun så ikke ut etterpå!


På ferja hjemover, så sliten…

Det er ikke bare Pippi-luska som kjenner det på kroppen nå. Tror jeg må ha meg en fem minutter på sofaen snart.

Dette var en forfriskende start på uken.

Klem Nina

 

#Preikestolen #yorkshireterrier

Tar med “bestevennen” på sprell…

Reklame | Avea Klinikken

Wow, dette var tidlig! Pangstart på uka, men det er bare å hoppe i det!

Er på vei til en venninne, skal møte henne i byen og ta ferja over til Tou. Vi skal på laaaaaaaang tur.

Sekken er pakka med niste, masse vann, kamera og solkrem. Solkremen fra Obagi, Oclipse-C SPF 30 har jeg med meg overalt nå, jeg tar ingen sjanser. Bruker den omtrent hver bidige dag, for i tillegg til å UVA/UVB beskytte huden min, er den en perfekt primer med litt farge. Den fungerer flott som underlag før make-up.

Visste dere at Norge topper statistikken over land med hudkreft? 12-14000 nye tilfeller hvert bidige år, og oftere er det ynge jenter som rammes. Vi er lysere i huden, har mye fritid og bedre økonomi til hyppige ferier til solfylte destinasjoner. I tillegg elsker vi å bruke solarium. Jeg er den første til å rekke opp hånda når det gjelder bruk av solarium. Bodde i dem som ung jente, kjørte på med ansiktssol uten å beskytte meg. Hjelpedumeg, så dumt! Pøste på med oljer i steden for faktorbeskyttelse, rett og slett fordi jeg ikke visste bedre.


Nei, nå må jeg løpe. Har som sagt en ferje å rekke. Skrives senere.

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

Hagefest med noe attåt…

Rett etter kampen i går dro vi hjem for å lage til fest. Det er en evighet siden, og det var koselig, særlig for Bjørn Erik å ha besøk av kompisene sine. Det er lenge siden de har møttes, så litt catch-up var på sin plass.

Noen av gutta som hadde spilt kamp, kom med verdens største blåmerker over hele kroppen. Med litt mat i magen og godt i glasset, fikk de hvilt ømme musker i 38 graders varmt vann i jacuzzien.

Etterhvert som sola gikk ned, forsatte vi hyggen i stua hvor allslags rock´n roll ble spilt på full guffe. Det er ikke alltid like lett å finne musikk som faller i smak for alle og en hver, men tror jeg var innom det meste. For de som kjenner meg, vet at jeg aldri har tålmodighet til å spille så mye av hver sang.

Når alle var fornøyde etter timesvis med god mat, drikke, musikk og mimring var det på tide å komme seg til byen. Halve Stavanger satt ute ennå på alle uterestaurantene, så inne på første stopp var det litt labert. På neste sted vi ankom var det full rock´n roll med live musikk. Depp Purple slo mot oss, og smilet kom tilbake for fullt. 

Vi fikk unnagjort et par steder til før det var på tide å snu nesa hjemover igjen. Holdt ut til alt var stengt, og var glade og fornøyde med nattmat fra Burger King.
Det var deilig å få lufta seg litt. Blir en stund til neste gang. I morgen blir det grytidlig opp for da står det nye spennende sprell på gang, gleder meg.

Ha en fortsatt fin kveld!

Klem Nina

Amerikansk fotball, hot, hot, hot!

For en dag vi hadde i går dere! Sol inne, sol ute, sol i hjertet, sol i sinnet – sooooool, bare sol!

I går var vi altså i farta fra morgen til kveld, og mesteparten av tiden holdt vi oss utendørs. Startet med amerikansk fotball, deretter fyrte vi opp grillen for så å avsluttet dagen med å teste ut dansefoten på byen.

Var helt merkelig å bare være Bjørn Erik og meg som gjorde oss klare til kamp, for som regel pakker vi hele bilen fordi ungene er med. I går var det altså bare Pippi å ta hensyn til. Litt kaos ble det en stakket stund, når vi nærmet oss Lura stadion og Pippi ikke var å se i bilen. Ingen husket å ha tatt henne med, fordi vi er så vant til at hun dilter etter i skyggen min. Så når vi ikke så henne i baksetet, ble i alle fall jeg litt stressa og amper. Planen var å sette av Bjørn Erik og dra hjem igjen å hente henne, men akkurat i det vi parkerte hørte vi gladpipingen hennes. Hun setter alltid pris på at bilen stopper og har sin egen måte å si i fra på. Aner ikke hvor hun hadde gjemt seg, men stemningen letta i alle fall betraktelig.

Grugledet meg til kampen i går. Våre gutter Lura Bulls skulle altså møte Vålerenga Trolls, og jeg må innrømme at minnene fra tidligere kamper er særdeles dårlige. Den gang Bjørn Erik selv spilte og møtte dem, ble vi skambanka. Nå derimot er det tydligvis helt andre tider, en helt ny generasjon spillere. Selv om Vålerenga Trolls hadde flere spiller, hadde de ikke nubbesjans. Allerede etter få minutter gjorde Trolls en kjemetabbe som overlot ballen til Lura. Poengene hangla derfor inn tidlig. Salikatt så moro!

Store og små storkoste seg på tribunen. Gamlegutta satt på rekke og rad og snakket om gamledager. Da var nemlig taklingene hardere og blåmerkene og skrubbsåra myyyyyye større. Lura Bulls vant lett denne gangen, 35-14. Godt at sesongen er i gang igjen, merker jeg har savna det. Gleder meg allerede det til neste kamp. Da kommer Vikings på besøk, Oslo´s vestkantlag. Aldri hatt noe sans for dem, så håper Lura knuser dem.

Nei, nå må jeg komme meg ut på verandaen. Snuppeline Mille har kommet hjem, og er klar for kos.

Skrives seinere, for som sagt ble det jo fest med noen av gutta etterpå.

Tjobing, Nina

 

#lurabulls #americanfootball #amerikanskfotball

 

Testosteronet kommer til å flyte!

Yes, i dag er det kamp! 

Kl. 14 presis braker det løs på Lura Stadion. Da ber nemlig Lura Bulls opp til dans mot Vålerenga Trolls. Vi snakker amerikansk fotball, rå muskelkraft og styrke! Dette bør dere få med dere folkens.

For en gangs skyld kan jeg jeg lene meg godt tilbake og bare nyte. Nyte det som foregår på banen i steden for å ha sommerfugler i magen, være litt redd. For bamsen i huset spiller ikke lenger, han la opp nylig. Synes egentlig litt synd på han for dette var en stor del av livet hans. Dette elsker han!

Bjørn Erik har selv spilt på Vålerenga, den gangen vi bodde på Kampen i Oslo, men i dag er det Lura Bulls for alle penga! Dette blir moro dere, testosteronet kommer til å flyte!

Den gang da…


Nei, nå må jeg løpe. Masse som skal ordnes før jeg drar, for i kveld er det fest i tillegg!

Skrives seinere, klem Nina

 

 

#lurabulls #americanfootball #amerikanskfotball

Bandana-jentene kokkelerer…

Go´kveld i stugo!

Nå har vi flytta utendørs. Han far har fyra opp grillen mens vi jentene kokkelerer. Eller rettere sagt, Tonje lager hjemmelaga burgere mens jeg skravler. Det er nemlig best å la mesterne slippe til.

Samtidig har vi fått besøk av fineste Vibecke, for hun var “like i nærheten”. Vel, hun var på Randaberg for å handle og stakk bare innom en tur. Kjempekoselig med impulsivbesøk, love it!

Det ble altså ikke så mye sprell på oss i dag selv om vi har barnefri. Kanskje like greit å lade batteriene til i morgen…for da blir det fest!

Håper dere også koser dere. Snart sofakos, filmtime!

Klem Nina

Aktiv helg i sikte…

Endelig helg, juhuuu!

Skal dere ut på noe sprell? Det skal jeg, eller vi, blir det vel. Vi har barnefri, og nå som Bjørn Erik endelig er hjemme, er det klart vi må finne på noe. 

Dagen i dag tar vi litt på sparket. Jeg har akkurat kommet hjem fra fysioterapeuten. Armen og nakken skal styrkes og trenes opp igjen, og allerede etter kort tid merker jeg positiv forandring. Bare det at armen kan beveges ut 70% mot 30% i fjor, er helt utrolig og en fantastisk følelse. Små hverdagslige ting som det å ta på seg BH selv, sette strikk i håret og henge opp tøy, er mulig igjen, og DET dere setter jeg utrolig stor pris på. Babystep er tingen, og jeg gleder meg over hver minste lille fremgang.

På veien hjem fra god lang treningsøkt, som ble avsluttet med massasje og nålterapi, dro jeg innom Meny og kjøpte meg en deilig salat. Var egentlig bare det jeg skulle ha, men jeeeeeeesuuuuus, kunne ikke la være å ta med yndlingssjokaladen til ungene. 20,- spenn! Nesten gratis det! Gjett om jeg kommer til å bli bombandert med snill mamma poeng nå da?Fikk også tak i yndig kort til venninnen min sin datter som skal stå konfirmant i morgen. Kanskje Bjørn Erik og jeg tar oss en biker-tur i dag også, og stikker innom med kortet. Regner med at det er full huskestue der hjemme nå, så det blir kun å stikke hodet innom døra for så å dra videre igjen.

I morgen, blir det fest, så jeg er også nødt til å få kjøpt inn noen friske blomster og god mat.

Ønsker dere en god gla´helg!

Klemmer sendes i fleng, Nina