Det er ikke størrelsen det kommer an på…

Tenk, Lundsvågen var helt tom for folk i dag!

Det var altså ikke et eneste menneske der. Det har aldri skjedd før, og Mille og jeg nøt det. Vi tok tandemsykkelen, og det tok akkurat syv minutter bort til naturskolen, med Pippi foran i kurven som vanlig. Vi hadde pakket med oss litt knekkebrød og drikke, samt fiskesnøret. 

Tenk det dere, Mille fikk fisk! Den kan ikke måles i vekt, for den var vel kanskje “hele” 7 cm, men det spilte ingen rolle, vi ble like happy vi. Det tok oss 20 minutter å fange den, og jeg kan love dere at det var hardt arbeid. Vel, kanskje ikke så veldig hardt, men spenningen var til å ta og føle på hele tiden. Jeg tror det nappa 50 ganger, så vi var nødt til å fylle på agn i ett sett, utrolig spennende og moro.

Jeg vil anbefale alle i Stavanger å ta seg en tur hit. I helgene kan man få kjøpt vafler og brus, og så lenge det ikke er skole eller planlagte tilstelninger der, har alle og en hver lov til å oppholde seg her. Bare husk redningsvest på de små, for det er dypt langs bryggekanten. 

Dette ble altså nok en fin ettermiddag. Det er litt av en sommer vi har hatt til nå, kan virkelig ikke klage, vi er jammen meg heldig.

Det ble jo ikke akkurat middag ut av den lille tassen vi fikk, så da får jeg sette i gang med noe annet godt som frister fugleungene.

Ønsker dere alle en god kveld!

Klem Nina

 

#elektrisksykkel #tandemsykkel #lundsvågen #hundvåg #barn

De råeste skoene er i hus!

Åhhh, salikatt da var de endelig her!

Fargerike “Hot Chocolate” somersko er endelig mine ♥ Tenk at det går an å bli så glad i noen sko da dere. Jeg er faktisk helt i ekstase. Ikke bare er de fancy, men de er helt utrolig å ha på seg også. Minner meg litt om de gamle Kina-skoene jeg hadde som liten, bare at disse er litt mer opphøyde bak, og derfor også mer brukervennlige.

Det var litt vanskelig å velge hvilke jeg ville ha, men når venninnen min Simone allerede hadde Mari-høna og Vannmelonene var utsolgt, falt valget på disse “New Wave” skoene. 

Hvis noen av dere faller for fristelsen så er det superviktig at dere velger en størrelse mindre enn normalt. Jeg bruker 39-40, og 38 passet perfekt.
Nå skal Mille og jeg ta frem tandemsykkelen og ta oss en fisketur til Lundsvågen.

Ønsker dere en fortsatt fin dag!

Klem Nina

 

#Hot Chocolate #sommersko #nyesko

På an igjen!

God kveld fininger!

Ja, da er det på tide å roe ned kroppen for kvelden. Mille og jeg har akkurat kommet hjem fra kino…igjen. Vi ser absolutt alt av filmer som kommer vår vei. Har tross alt ledsagerbeviset, og det er jo til for å brukes. 

Dragetreneren 2 var helt rå! Ikke kjedelig et sekund, men noe dramatisk trist et øyeblikk. Stakkars lille Mille-mor, hun stortutet, og jeg må innrømme at jeg også hadde en ganske stor klump i halsen. Til alle dere som har sett den første filmen; Dere må få med dere denne også!

Ellers la Tonje og jeg en plan i natt om å ta oss selv i nakken fra i dag av. Etter nakkeoperasjonen har ting glidd ut, og det kjennes på klærne. Ikke særlig moro, for nå nærmer ferien seg, MEN det er ALDRI for seint! Jeg er så nazi når jeg først bestemmer meg for noe, så derfor ba jeg med meg Vibecke og Tonje på rundtur rundt store Stokka i morges. Disse jentene svikter aldri, og i dette været ble det jo reint koselig.

Det er jo som å gå rundt med Klara Klok når en har med seg Tonje på tur. Den dama veit nemlig alt om busker og vekster. Jeg bemerket for de andre at jeg synes de grønne buskene i solskinnet så helt nydelige ut, og da var ikke frøken Eike sein med å fortelle meg om at det var Kjerringrokk. Har du problemer med  fordøyselen, kan du altså lage te av dette…så veit du det 🙂 Når jeg klagde på vond lukt, trodde noen hadde fisi, så var det bare å skylde på “Hundekjeksen”…godt å vite!Jeg skulle egenltig ha jobbet i hagen i dag, derfor grønn “stygg-gammal” leggings og oversized topp, men gurimalla jeg gadd ikke å skifte når det plutselig slo meg at vi skulle på tur. Det fikk duge!

Jaja, da var i alle fall vi tuppene i gang med planen vår, og jeg håper vi er like gira i morgen på å gjennomføre den.

Håper dere alle har hatt en fin søndag!

Klem Nina

 

Planlegging…

God morgen, kjære søndagslesere!

Da var vi tuppene så vidt i gang med dagen. Siden Tonje, Pelle Thea og jeg snackset i oss jordbær med vaniljesaus klokken to i natt, synes jeg Mille fortjente de siste bærene til frokost i dag. Ble ikke feil det.

Hun lurte forresten fælt på hvorfor jeg har begynt å “hamstre” ting på kjøkkenbenken. Ehhh, det er jo veldig typisk meg når ferien “nærmer” seg. Fortsatt 19 dager til, men aldri for tidlig å planlegge bittelitt. Vi skal som sagt til Hellas, ha to hotellrom, og da trenger man jo dobbelt av så mangt. Noe av det kjekke med det å skulle reise er jo å glede seg på forhånd, og så trenger man ikke å gjøre alt i siste liten.Nei, nå må jeg “løpe”! Vel, jeg løper aldri, men jeg må uansett komme meg i skoa for jeg skal møte to venninner. Vi skal gå rundt stoooooore Stokka. Var en plutselig impuls jeg fikk for 5 minutter siden. Det kan ha noe med hva vekta viste i morges, samt noe Tonje og jeg planla i natt når vi slurpet i oss vaniljesaus…

Skrives senere!

Klem Nina

Skrullene på tur…

Ja, da tar tuppene kvelden!

Jeg skulle egentlig vært ute på vift, men siden Mille skal reise bort om noen dager, må vi få kost oss max denne helgen. Tonje og jeg bestemte oss derfor for å reise litt ut av byen for å spise pizza og rusle litt rundt. Stavanger sentrum er preget av fullt kaos på grunn av sandvolleyballen, så vi fant roen andre plasser vi. 
Det skal egentlig ikke så mye til før snuppeline føler hun har hatt det kjekt nok og skygger unna oss voksne. Nå har vi traska mye, tulla rundt så nå vil hun ha fred på rommet sitt. Regner med at vi får lokka henne ned i stua igjen, når jordbærne med vaniljesausen blir satt frem.

Håper dere alle nyter lørdagskvelden!

Klem Nina

3 venninner og 7 barn…

12,5 time sov snuppeline i natt!

Vet dere hva sovemedisinen var? Besøk på Gamlingen, med venninner og en skokk med unger 🙂

Trodde egentlig ikke vi skulle være der så veldig lenge, men været slo plutselig helt om, og da var det ikke snakk om å lee på seg. Det var nærmere 20 grader og skyfri himmel når vi dro hjem i kvellinga. Med blodskutte øyne og med et bredt smil, sovnet Mille omtrent før hodet traff puta. 

Vi jentene er så absolutt enige om at dette skal gjentas flere ganger denne sommeren.

Det er helt utrolig at man omtrent midt i byen kan finne slik en deilig ro. Dette vil jeg anbefale dere alle å vurdere. Bare husk å ta med badehette og kontanter til kiosken.

Ønsker dere alle en fin lørdag!

Klem Nina

 

#Gamlingen

Gamlingen neste…

Hei igjen…

Da har vi tuppene gjort oss klare til å dra på Gamlingen med venner. For selv om det kanskje ikke føles ut som skikkelig sommer utenfor, får vi gjøre det beste ut av det. Gamlingen er et utendørs oppvarmet svømmebasseng. Grønt gress rundt gjør det trivlig for alle og enhver. Har laget kakao og pakket med kjeks, chips og dipp. Nå blir det kosetid delux!

Ei som tror hun skal få være med…God middag godtfolk!

Gamlingen er åpent helt til 20:30, og kjenner jeg Mille-mor rett, er ikke hun den som skal hjem med det første.

Klem Nina

Jeg var så redd for å mislykkes før…

God morgen, kjære lesere ♥

I dag var jeg tidlig på´n, stilte hos fysion kl. 08. Sneik meg ut av huset som fortsatt sov. 

Når jeg ligger i reimene og trener, kommer ofte tankene snikende. Særlig når det strømmer sårbare toner med Anne Grete Preus fra radion. Er stor fan av dama. Tekstene i låtene hennes treffer meg ofte midt i hjerte. Jeg kjenner meg igjen i mye av det hun synger om.

Det fikk meg til å tenke på det å ha medfølelse for andre. Men hvordan kan man ha medfølelse for noen uten selv å føle på sårbarheten. For man er nødt til å ta steget å kjenne etter, finne svakheten og finne frem de tankene menneskene rundt deg sliter med. Da finne man medfølelsen, og det er stort. Kanskje det største et menneske kan ha ♥

Jeg var så redd for å mislykkes før
Nå vil jeg bare prøve
Å være en fin amatør
En som prøver vil og lærer
Som håper drømmen bærer
Det er alltid noen som får en enda større bit
De sier de har vært heldige
Men kanskje var det bare slit
Det er alltid noen som er høyere på strå
Men en kan bli både stiv og kald 
Av å stå for lenge på tå
Jeg var så redd for å mislykkes før
Nå vil jeg bare prøve 
Å være en fin amatør
En som prøver vil og lærer
Som håper drømmen bærer
Som aldri sier jeg kan og vet
En ekte proff i kjærlighet
En som dyrker og inderliggjør
En som elsker
Det er en amatør
Det er alltid noen som går i mål en time før
Men alle er tapere
Hvis målet er størst konto når en dør
Det er alltid noen som må krympe andres liv
For å kjenne seg store nok
I sitt eget perspektiv
Jeg var så redd for å mislykkes før
Nå vil jeg bare prøve 
Å være en fin amatør
En som prøver vil og lærer
Som håper drømmen bærer
Som aldri sier jeg kan og vet
En ekte proff i kjærlighet
En som dyrker og inderliggjør
En som elsker
Det er en amatør
En som dyrker og inderliggjør
En som elsker
Det er en amatør

<a href="http://instagram.com/p/


Ønsker dere alle en fin dag, helg også snart, fredagslykke!

Klem Nina

Takk til dere som løfter meg opp!

Så langt, så bra!

En god prat med en god venninne, en lang alvorlig samtale med min mamma, en koselig snikksnakk med en god nabo, en kjærlig mann som ringer fra havet, en bedre lunsj med en venninne, en strandtur med snuppeline Mille og nå sofakroken for å skrive til dere trofaste lesere. Tusen takk for at dere alle er til, takk alle dere som løfter meg opp!

Dagen så langt er fylt med positive vibber, og den kom akkurat som bestilt. Er jeg heldig så kommer kanskje bestis Tonje også på middag etter jobb, det er lov å håpe.

Det er rart det der. Hvordan en nogenlunde vanlig dag, med et veldig hektisk utgangspunkt plutselig viser seg å bli akkurat sånn passe perfekt. Det å bli satt pris på, få bekreftelse på at man er god nok var akkurat det jeg trengte i dag ♥Nå håper jeg som sagt betis snart er ferdig på jobb, så hun kan ta seg en tur. Må jo få snakket om alle helgens høydepunkter, og planlegge kommende helg.

Ønsker dere alle en god ettermiddag og kveld! Takk igjen for at dere fortsatt henger med ♥

Klem Nina

Ferien er i gang, og jeg ble lurt trill rundt…

God kveld kjære lesere!

Ja, da har jeg kommet hjem etter å ha blitt lurt trill rundt av frøken Mille-mor. Vi skulle egentlig kun kjøre pappa på jobb, men havnet både på Leo´s Lekeland og på kino. Dro hjemmenifra kl 12, og det er altså over 8 timer siden, phuuu.

Er det noe jeg som regel styrer unna, så er det slike lekeland. Tror jeg kan telle på en hånd de gangene jeg har vært innom slike steder, og med tre barn så er ikke det all verden. Men gurimalla så kjekt det var på det store Leo´s Lekeland allikevel. Gigantisk, og en haug av aktiviteter å velge mellom. Noen synes kanskje det er litt for gæli å trekke inn når sola skinner utenfor, men fyttikatta det er ikke akkurat så varmt her heller. Har ikke dårlig samvittighet en plass, for jeg kan love dere at snuppeline fikk beveget seg nok.

Var jo egentlig meningen at vi skulle rett hjem etterpå, synes det var på tide etter fire timer på farta, men neida, frøkna hadde andre planer. Hun ville så gjerne se Maleficen, Tornerose med den spesielle vrien, og jeg var ikke vanskelig å be. Det er 11 års grense, ikke med norsk tale og nokså skummel, men denne har jeg også hatt lyst til å se siden den kom. For en knallfilm! Angelina Jolie briljerte. Vakker, spennende og ikke akkurat etter boka. Mille trengte lite hjelp med oversettelsen, dette klarte hun fint.


Nå er det et par jenter som må en tur i dusjen, for en slik dag som det her er reine maratonen. Regner med at det er ei eller kanskje to som kommer til å sovne tidlig i kveld.

Ønsker dere en fortsatt fin kveld!

Klem Nina