Det er ikke størrelsen det kommer an på…

Tenk, Lundsvågen var helt tom for folk i dag!

Det var altså ikke et eneste menneske der. Det har aldri skjedd før, og Mille og jeg nøt det. Vi syklet bort til naturskolen på 7 minutter, med Pippi foran i kurven som vanlig. Vi hadde pakket med oss litt knekkebrød og drikke, samt fiskesnøret. 

Og fisk ble det! Kan ikke måles i vekt, den var vel kanskje “hele” 7 cm. Det spilte ingen rolle, vi ble like happy vi. Det tok oss 20 minutter å fange den, og jeg kan love dere at det var hardt arbeid. Vel, kanskje ikke, men spenningen var til å ta og føle på hele tiden. Tror det nappa 50 ganger, så vi var nødt til å fylle på agn i ett sett, utrolig moro!

Vil anbefale alle i Stavanger å ta seg en tur hit. I helgene kan man få kjøpt vafler og brus, og så lenge det ikke er skole eller planlagte tilstelninger der, har alle og en hver lov til å oppholde seg der. Bare husk redningsvest på de små, for det er dypt langs bryggekanten. 


Nok en fin ettermiddag. Det er litt av en sommer vi har hatt til nå, kan virkelig ikke klage, vi er heldig.

Det ble jo ikke akkurat middag ut av den lille tassen vi fikk, så da får jeg sette i gang med noe annet godt som frister fugleungene.

Ønsker dere alle en god kveld!

Klem Nina

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg