Hagefest med noe attåt…

Rett etter kampen i går dro vi hjem for å lage til fest. Det er en evighet siden, og det var koselig, særlig for Bjørn Erik å ha besøk av kompisene sine. Det er lenge siden de har møttes, så litt catch-up var på sin plass.

Noen av gutta som hadde spilt kamp, kom med verdens største blåmerker over hele kroppen. Med litt mat i magen og godt i glasset, fikk de hvilt ømme musker i 38 graders varmt vann i jacuzzien.

Etterhvert som sola gikk ned, forsatte vi hyggen i stua hvor allslags rock´n roll ble spilt på full guffe. Det er ikke alltid like lett å finne musikk som faller i smak for alle og en hver, men tror jeg var innom det meste. For de som kjenner meg, vet at jeg aldri har tålmodighet til å spille så mye av hver sang.

Når alle var fornøyde etter timesvis med god mat, drikke, musikk og mimring var det på tide å komme seg til byen. Halve Stavanger satt ute ennå på alle uterestaurantene, så inne på første stopp var det litt labert. På neste sted vi ankom var det full rock´n roll med live musikk. Depp Purple slo mot oss, og smilet kom tilbake for fullt. 

Vi fikk unnagjort et par steder til før det var på tide å snu nesa hjemover igjen. Holdt ut til alt var stengt, og var glade og fornøyde med nattmat fra Burger King.
Det var deilig å få lufta seg litt. Blir en stund til neste gang. I morgen blir det grytidlig opp for da står det nye spennende sprell på gang, gleder meg.

Ha en fortsatt fin kveld!

Klem Nina

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg