Hagefest med noe attåt…

Rett etter kampen i går dro vi hjem for å lage til fest. Det er en evighet siden, og det var koselig, særlig for Bjørn Erik å ha besøk av kompisene sine. Det er lenge siden de har møttes, så litt catch-up var på sin plass.

Noen av gutta som hadde spilt kamp, kom med verdens største blåmerker over hele kroppen. Med litt mat i magen og godt i glasset, fikk de hvilt ømme musker i 38 graders varmt vann i jacuzzien.

Etterhvert som sola gikk ned, forsatte vi hyggen i stua hvor allslags rock´n roll ble spilt på full guffe. Det er ikke alltid like lett å finne musikk som faller i smak for alle og en hver, men tror jeg var innom det meste. For de som kjenner meg, vet at jeg aldri har tålmodighet til å spille så mye av hver sang.

Når alle var fornøyde etter timesvis med god mat, drikke, musikk og mimring var det på tide å komme seg til byen. Halve Stavanger satt ute ennå på alle uterestaurantene, så inne på første stopp var det litt labert. På neste sted vi ankom var det full rock´n roll med live musikk. Depp Purple slo mot oss, og smilet kom tilbake for fullt. 

Vi fikk unnagjort et par steder til før det var på tide å snu nesa hjemover igjen. Holdt ut til alt var stengt, og var glade og fornøyde med nattmat fra Burger King.
Det var deilig å få lufta seg litt. Blir en stund til neste gang. I morgen blir det grytidlig opp for da står det nye spennende sprell på gang, gleder meg.

Ha en fortsatt fin kveld!

Klem Nina

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg