Dagen før dagen ❤

Yes, endelig, da var alt i hus!

I morgen fyller nemlig snuppeline 11 år, og med tanke på hvor stort hun synes det er med bursdager, ja så er det en del planlegging som må til for at forventninger skal kunne møtes.

Nå står det handleposer “all over”, og prosjekter på prosjekter ligger i hvert hjørne og venter på å bli ferdig. Jeg er jysla god på å starte på flere ting samtidig, lage skikkelig kaos, for så å se at alt blir i tipp topp stand etterhvert. Jeg er nok en smule energisk, og forventer vel også at alle andre rundt meg også skal være like entusiastiske. Gladjenta vår Mille fortjener nemlig virkelig å bli feriret med brask og bram, så nå må alle trå til.

Mille har hatt nedtelling hver bidige dag i to månender nå, så dere kan tro hun er elektrisk. Hun skal feire dagen sin ved å få pakker og frokost på senga, men siden hun har ridetime på ettermiddagen, blir det kun en liten ekstra markering rett etterpå ved at vi går på byen og spiser, i rideklær så klart. På fredag blir det derimot selskap, med ni jenter på overnatting, og på mandag braker det løs igjen med venner og deres kjære. 


Kalderpakkene er snart ferdigpakka og må ryddes bort…

…og julegaver må også vike plass for selskapet på fredag.

Jeg lever etter “to-do”-lister…

Godt jeg har husket å rydde isen inn i kjøleskapet allerede…

Blomster er et must!

…masse blomster…

Nå skal jeg altså ta fatt på alle bæreposene og se hva som dukker opp av prosjekter der, dandere blomster, vaske og rydde inne i kjøleskapet og lage pakkelek før turen går videre i stallen. I dag er det min tur til å ha ridetime, men Mille-mor synes allikevel det er stas å være med. Det er på en måte hennes fridag, selv om hun allikevel har ansvaret for å finne fram høy og stelle.

Fortsatt fin dag, dere!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

6 kommentarer
  1. sølvi waage: Gårsdagen ble pakkekos på senga, skole, hest og avslutning i byen på Philias Fogg. I dag derimot kommer åtte jenter på tacokos, Bingo, Pakkelek og quiz og ikke minst overnatting, det blir stas 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg