Hu-hei, hvor det går!

Kort innom!

I dag har det gått i hundre, så nå må jeg faktisk kaste inn håndkle og la blogg være blogg. Jeg er helt nødt til å legge meg samtidig med Mille, hvis jeg skal klare nok en feiring i morgen.

Sånn kort fortalt var vi altså nødt til å være grytidlig i stallen i dag, for Mille hadde en ridetime allerede klokken ti og innene den tid var vi nødt til å være ferdig med en hel rekke ting. Matpakker ble smurt, og ridestøvlene pussa, båsen møkka og Sol stringla etter noter, og så måtte jeg farte videre for å rekke neste avtale.

Turen gikk først hjemom for å hente en supernervøs Bjørn Erik, som jeg tidligere nevnte skulle ut på sprell i noe uvant element. Jeg er nødt til å få komme tilbake til dere med det seinere, og gled dere, for jeg fikk tatt over 200 bilder, og det beste av alt – han overlevde og elsket overraskelsen!

Deretter var det å haste hjemover igjen, men først måtte vi innom stallen for å hente en sliten snuppeline. Hun hadde da vært i stallen i syv timer, og det var så vidt vi rakk hjemom for å skifte før det bar videre til byen.

I byen ventet gode venner på oss, for i god tradisjons tro elsker vi å være i sammen når julelysene på Beverly tennes. Den historien må jeg også få lov å vente med, for nå er jeg er altså så klar for bingen. Bildet under ble tatt for en halv time siden, jeg smiler fortsatt tappert, men hvis dere ser nøye etter så ser dere at jeg faktisk ikke hadde tid tidligere i dag, til å dra av meg smiley-leggingsen før jeg kledde meg om til juleantrekket. Dobbelt opp med tøy var derimot ikke så dumt i kveld, for nå viser faktisk gradestokken -1,5. Busy day, but I just love it ❤

Good night my friends ❤

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg