Et kunstverk!

God lørdagkveld, kjære fine dere ❤

Mange er nok ute på sprell denne lørdagskvelden, men jeg må jeg innrømme at jeg sovna på sofaen klokka 21, mens jeg så på “Iskrigerne”. Ikke fordi den serien der er kjedelig, nei tvert i mot, men lufta gikk rett og slett ut av meg, jeg trengte en liten “timeout”.

For nå er runde nummer to av feiringen til snuppeline over.  Hun har fått den feiringen hun fortjente, et selskap som varte i hele 22 timer med åtte jenter på overnatting, og det dere, har vært en drøm å få realisere fra begynnelse til slutt. Bjørn Erik, Pelle og myself, har virkelig stått på, så etter endt stallbesøk i kveld, ramla jeg altså ut litt for en stakket stund.

Jeg har bilder i fleng fra gårsdagen, men han far vil gjerne ha kona si litt for seg selv før vi finner senga, så derfor tenkte jeg heller å stikke kort innom for å vise dere kakeoverrakelsen Mille fikk i går. Hun håper i det lengste at hun skal få en hvert bidige år, og hemmlighetene rundt dem er mange, og også denne gangen klarte vi å sette henne ut. 

Flinke kunstneriske “Line sine kaker og sånn” fikk nok en gang i oppgave å målbinde prinsessa vår. Det hotteste av det hotteste for tiden i Mille sin verden, er atter en gang yndlingene alias landeplagene Marcus og Martinus. Jeg trodde for et øyeblikk at gutta var gått i glemmeboksen, men neida, de er visst som sagt igjen øverst på idol-lista hennes. Så da ble det selvfølgelig et kunstverk av en kake, med M&M gutta på.

Godt jeg var snarrådig der et øyeblikk og skippa lysene denne gangen, for hva hadde vel jentungen sagt hvis jeg hadde ødelagt de nydelige fjesene deres? Mille elsket kaken, formelig koste og kjælte med den, før vi andre sa hun gjerne burde slutte med det…siden vi gjerne ville ha en smak av den etterhvert. Når hjertesukkene og gledesropene hadde gitt seg, fikk vi igjen oppleve hylekor av henne fordi hun fikk nok en bursdagspresang, nemlig konsertbilletter til gutta. Bjørn Erik og jeg hadde med vilje ventet med denne presangen, fordi vi synes det ville være ekstra kjekt å dele slike fine øyeblikk med de en er glad i. For disse jentene, er virkelig en god heiagjeng å ha rundt seg. De løfter gang på gang opp jentungen vår, og vi ser de gleder seg med henne når hun opplever noe stort…også denne gangen.

Jeg må få nevne at jeg ble litt upopulær på slutten der, når jeg ville ha lys på kaken så vi igjen kunne få sunget for bursdagbarnet med den riktige avslutning, hvor hun får blåse ut alle lysene. Det at jeg “spiddet” disse nydelige gutta, groteskt ødela dem, falt ikke i smak, så det måtte en del overtalelser til…

Nå tar vi oss en liten pause i feiringen, før det igjen braker løs på mandag. Hvis dere derimot tror vi skal slappa av her hjemme til da, så må dere tro om igjen. I morgen skal nemlig Bjørn Erik få innkassere en tidlig julegave. Dette er en “dream come true” greie, som jeg har klart å impulsivt hoste opp. I følge han selv er han så nervøs nå at han til tider går inn i stille meditasjon, for å overvinne redselen sin og manne seg opp. Ups, jeg så ikke den komme, for jeg trodde egentlig han skulle bli hoppende glad. Jeg kan selvfølgelig ikke røpe hva det er riktig ennå, for det er jo en risiko for at det hele går i dass, så dere får leve i spenningen litt til før jeg slipper bomben.

Nå skal jeg forsøke å holde meg våken en liten time til, skal se en episode av crazy “Westworld”. Jeg har blitt helt hekta på denne gale serien, og skal altså forsøke å holde øynene opp litt til før vi finner loppekasse for å lade opp til den spennende dagen i morgen. Mille skal ha treningstime med instruktør allerede klokken ti, så da må hun opp klokken åtte selv på en søndag. Jeg har nok nevnt det før at årets siste måneder er meget hektiske, men jeg tar til takke med at det meste bare er “lått og løye” greier, mest kjekkke ting, og godt er jo det.

Håper dere alle har hatt en finfin lørdag så langt, kos dere videre!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg