“Elvis” i hus ❤

Herlige fredag, dere!

Ja, da har vi altså en 11-åring (“Elvis” i følge miniungdommen) i hus. Feiringen i går ble litt utenom det vanlige, for torsdagene er de mest hektiske dagene våre. Mille har ridetime allerede klokken 16, så det er bare tiden og veien etter endt skoledag, men vi fikk uansett til litt ekstra stas innimellom slaga.

Heile hurven stod klare utenfor snuppeline sin soveromsdøren presis klokken seks. Jeg må si vi har klart å oppdra gutta våre ganske så bra, for de spør faktisk ikke om de “må” være med på disse grytidlige bursdagsmorningene, de spør heller om “når” de skal stille. For så klart skal alle bursdagsbarn vekkes med sang og overraskelser på senga. Det ble intent unntak i går heller, og dere kan tro øyene gikk trill rundt og latteren steg når vi kom rullende inn med den nye trillebåre.

Dere tror kanskje ikke en 11-åring blir hoppende glad når hun får slik en “bruksting”? Joda, den lilla herligheten falt virkelig i smak. Ikke bare fikk hun trillebåre, men både hun og hesten fikk fornyet seg fra topp til tå. Besteforeldre og venner har skrapt sammen det de kan unnvære, for hest er steindyrt. Mille er uansett veldig inneforstått med at hun til bursdager og juleaftener fremover, vil måtte ønske seg utstyr primært til dette. 

Det som imidlertid var utrolig overraskende og kjekt, var at gaven fra Bjørn Erik, en ti-kroners sak fra Kina, fikk jentungen vår til å renne over av begeistring. “Popsockets-get a grip on your phone” er noe hun har ønsket seg i en evighet, men ikke visste vi at dette var så populært. Det er en liten “dings” man fester bak på mobilen, og den brukes som en støtte eller et håndtak. Sååå kult visstnok (alle andre har det uten om meg), så hun klarte faktisk å overtale oss til å få ha med seg mobilen på skolen, bare for å få vist den fram.

Selve dagen ble altså tilbragt i stallen med Sol, men i kvellinga dro vi til byen og spiste. Der ventet pappaen og brodern på oss, og selv om de var lite “happie” over at vi stinket hest på en såpass oppegående restaurant, ble det nå uansett en flott avslutningen på en viktig fin dag.

Jeg trodde egentlig dette M&M hysteriet var over, men neida, de gutta der har visstnok aldri vært “hottere”…

Dere kan jo gjette hva hun skal ha på seg i kveld på pysj-partyet?

Dette er altså “dingsen” alle små piker ønsker seg…

Ei fornøyd og glad bursdagsjente på vei til skolen i svarte natta…

…og ei fortsatt veldig fornøyd frøken på vei hjem, også i svarte natta…

Nå er jeg i gang med å forberede festen til i kveld. Det er duket for nok en overnatting med Bingo, Quiz og pakkeleken. Det er denne feiringen Mille gleder seg mest til, og det kan jeg forstå, for ingeting er bedre enn at så mange herlige jenter har lyst å komme til henne. Den bestilte kaken er på plass (en overraskelse uten like denne gangen) pappaen har bakt de berømte cookiene, geléen har kun et lag igjen og 4 kg tacokjøtt er ferdig stekt opp. Det skal derimot reies opp til alle og ikke minst pyntes litt mer, så jeg får vel bare komme i gang. Jeg gleder meg like mye som Mille tror jeg, synes dette er skikkelig stas.

Jeg må forresten få lov å takke dere for alle hilsningene i går. Mille satt i dag i morges og leste alle sammen, og hun var altså så takknemlig, og det dere, varmer så absolutt et mammahjertet ❤

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg