Feiring på gang…

God morgen!

Vel, dette ble en sein morning dere, men i dag tar vi det helt med ro. Mille og jeg er akkurat ferdig med å spise deilig frokost, rundstykker med brunost på og sjokomelk, men det er jo lørdag så det er lov. Vi er nydusja, for i dag skal vi på fest. Vi skal på hagefest og feire to fininger, Anne Mai og Terje. Så glad for at snuppeline Mille også skal være med, for det ble mange dager i forrige uke hvor vi ikke var i sammen ♥


Dere kan tro Pippi snudde på tur i går kveld. Skjønte ikke hva hun hadde fått øye på før vi kom til postkassene. Et stort piggsvin stod å freste mot oss. Løp tilbake og hentet Pippi for dette kunne hun jo ikke være redd for. Hun er fin også da, så lydig når jeg ber henne sitte pent ved siden av det, for jeg måtte jo få tatt et bilde. Så bekymra opp på meg og det var som jeg hørte henne si:”Hjeeeeelp meg mamma, hva er det du lar meg gå i gjennom?”

Heter det forresten pinnsvin eller piggsvin? Har aldri lært meg det…bruker det ene ordet om hverandre.


Skummelt var det i alle fall for Pippi-luska, så hun var glad når vi fortsatte kveldstuen vår. MEN tror dere ikke den lille krabaten var i hagen vår når vi kom hjem?! Måtte bære henne med meg inn.

Nå skal jeg på handletur!

Håper dere får en fortsatt fin lørdag.

Skrives seinere i kveld, klem Nina

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg