Solskinns snaps fra DK <3

God ettermiddag fininger!

Ja, da går eventyret vårt her i København mot slutten. Sakte men sikkert har flere og flere reist hjemover. Det er bare fem stykker igjen av oss, som ligger i hvert sitt sofahjørnet og mimrer. Vi har kost oss skikkelig. Som regel allemann i sammen, men også i oppdelte grupper, og det har funka genialt.

Det har vært en førnøyelse å våkne opp om morningen på loftet med fem jenter i samme rom. Det har nesten vært som å være på leirskole. Sniki oss inn om natta, fnisende for å ikke vekke de som allerede har sovna. For selvfølgelig har ikke denne dama her vært først i seng. Har vært livredd for å gå glipp av noe, og når den til vanlig råtne kroppen for en gangs skyld har spilt på lag, ja da har det vært bare å kjøre på.

Opplevelsene har vært mange, og jeg drar hjem med et helt annet syn på København, enn det jeg hadde før. Denne gangen har vi styrt unna en del av turistfellene, gått minst mulig på på “Strøget”, for kommersielle handlegater er jo noe av det kjedeligste jeg vet om og funnet ut at Nyhavn har blitt danket ut så til de grader med Islands brygge. Det har rett og slett vært rein nytelse, en fryd.

Vi holdt oss kun til den ene baren vi bli tipset om, selv om det kun var oss som jenter der med alle homsene. Vi elsket det! Dansemovsa våre fungerte bra der, mye vrikking og full allsang…Nei, nå må vi rekke et fly! Skal bli deilig å klemme på ungene igjen…eller Pelle blir det vel. Dennis har reist til Oslo og Mille skal sove et døgn til hos Hege-mor. Er ganske sikkert på at det står en mamma på Lunde skole i morgen kl. 13  presis for å få seg en lang god klem av lille snuppeline ♥

Klem Nina

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg