For et rævhøl jeg var!

God lørdagskveld, fine lesere!

Nå er jeg temmelig flau og jeg føler meg som verdens største rævhøl! 29. mars fylte jeg 48 år, og jeg feiret dagen stille og rolig med et par venninner her hjemme. Jeg fikk nydelige blomster av min kjære Bjørn Erik og gratulasjoner i fleng fra fjernt og nært. Det som derimot uteble den dagen, var pakke fra han som alltid pleier å varte meg opp fra morran til kveld på slike dager. Bjørn Erik kidnappa meg på jobb og tok meg med ut på lunsj, men noe pakke kom det aldri.

Hmmm, jeg tenkte på det en stakket stund, sa ingenting, og etterhvert gikk det i glemmeboka. Han pleier jo ikke selv å få noe særlig i gjengjeld, og ingen av oss mangler noe, så jeg lot det hele være. Så satt jeg plutselig her en kveld i forrige uke og scrolla gjennom Instagram. Jeg følger blant annet Victoria Beckeham, og hun skrev side opp og side ned om hvor kjekt det var å ha bursdag, og om hvor flink David hadde vært med alle gavene og oppvartingen. Herregud, da kan dere tro bitchen i meg våkna. “Åhhh, hun Victoria er jammen meg heldig. Du burde lært noe av han der David, Bjørn Erik”.

Er det mulig?! Jeg tror faktisk jeg dønn ærlig syntes litt synd på meg sjæl akkurat der, og var en smule (stor, mener jeg) misunnelig på fru Beckham. Det fikk altså verdens snilleste Bjørn Erik høre. Pelle satt også der, og han sendte meg det “killerblikket”, og det forstår jeg fader meg godt. Bjørn Erik gjør jo ikke noe annet enn å bære meg på gullstol, være seg bursdag eller ikke, og fortjente så absolutt ikke det oppgulpet der!

Så gikk det noen dager, og mens Bjørn Erik er på jobb, dukker det opp en hentelapp på Posten i hans navn. Han spurte om jeg kunne være snill og hente den, og gjerne pakke den opp neste gang vi snakket sammen. Åhhh, hjertesukk! Det var søren meg bursdagsgave til meg! Et nydelig bilde jeg har ønsket meg i en evighet. Han hadde bestilt det i lang tid før dagen min, men pga stor pågang i galleriet, hadde ikke eieren klart å få det avgårde før nå.

Dere kan tro jeg føler meg dum! Dum, fryktelig bortskjemt og utakknemelig. Sorry for at jeg oppførte meg som “an asshole”, my love. Gaven i seg selv er jo å få ha deg ved min side…

Uff, som jeg skammer meg! Det der må ikke gjenta seg. Nå skal jeg finne en finfin plass til det nydelig bildet. 

Håper dere alle har hatt en strålende lørdag så langt. Her hjemme er hele andre etasjen fylt opp av festglad ungdom som ser fotballkamp, og Mille er også så heldig og har besøk. Selv skal jeg se en episode av “Det tredje øyet” og faktisk finne fram litt ved å fyre i peisen. Det er altså så kaldt her i stua mi nå, jeg har nesten lyst å ta på meg vanter mens jeg skriver, men det kan jeg jo ikke.

Nyt kvelden videre, og så skrives vi heller mer i morgen, klem Nina

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg