Valgets kvaler…

Hellu, hellu…

Jeg er bare helt nødt til å stikke raskt innom og fortelle dere om dagens “fangst”. Det er litt for tidlig å plante for mye i potter og bed ennå, for vi skraper ennå is fra bilene om morran, men jeg kan altså ikke la være å shoppe bittelitt.

I dag dro jeg innom Hillevåg Torg, rett ved siden av Kilden. Når jeg var og tok MR av Mille for litt siden, som ligger like i nærheten, oppdaget jeg helt tilfeldig nydelige stemorsblomster når jeg kjørte forbi. Lovet meg selv der og da, at jeg skulle stikke innom så fort jeg fikk tid.

Det ble så absolutt ingen bomtur. De har et utrolig bra utvalg på den lille plassen der. Jeg så blomster i fleng, som jeg aldri har sett før, og fikk veldig lyst til å fylle opp bilen, men klarte å besinne meg. Vil så absolutt ikke risikere noe.

Men til poenget…mens jeg stod der og skulle plukke meg ut et par brett med stemorsblomster, klarte jeg altså ikke helt å bestemme meg. Vel, helt til unggutten på stedet kom bort og ga meg et godt råd, veldig godt råd. “Du? Er du på Face? Hvis ja, så lik siden vår, så får du herligheten til 19 kroner. Kult, ikke sant? Bare si passordet “sommer” i kassa når du betaler”.

Wow! Nitten spenn for ti flotte stemorsblomster?! Det er innafor det! Må jo nevne at jeg hadde kjøpt de uansett, for jeg elsker når man kan kjøpe hele brett i samme sort. Jeg liker ikke å blande for mye, blir for mye “rot” i pottene, men disse var perfekte. Så da raska jeg til meg fem brett stemor og verdens nydeligste ampel. Jeg aner ikke hvilke blomster det er i den, men elsker sammensettingen av det lilla, rosa og gule. Den lyser opp på lang avstand, og blir så fin å henge opp i inngangspartiet.


Tilbudet gjelder visst kun i dag, så løp å kjøp kjære Stavangerfolk…

Nei, nå må jeg hjelpe han får å vaske vinduer. Han har stått på ute i en time nå, og det er vel på tide å vise at man setter pris på det, og gjøre noe selv.

God middag!

Smask Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg