Lik arbeidsfordeling…

For en solskinnsdag!

Det første jeg gjorde i dag, var å løpe ned trappene og se hvordan det hadde gått med de nyinnkjøpte fine blomstene min. Det var nemlig steinkaldt, og is og frost overalt. Heldigvis overlevde “babyene” minne denne gangen også. En skulle nesten tro plantene har blitt “flaska opp” til å tåle mer nå enn før. Mener han gartnerfyren sa stemorsblomstene tålte helt ned til -10 grader, og det er jo bra.

Jeg er egentlig ikke så flink til å få plantene i jord samme dag som de kjøpes inn. Det går ofte en en drøy uke før jeg får ut fingeren, men i går fikk jeg selskap, og da er det selvfølgelig mye kjekkere å jobbe. Bjørn Erik hadde vaska alle vinduene ute, og han og Mille synes det var på tide å ta seg en real pust i bakken og innvie jacuzzien for “sommeren”. 

Det gjør så godt for hun snuppa vår å få hvile kroppen sin i 38 graders varmt vann etter en lang dag på skolen. Jeg fatter altså ikke hvorfor vi ikke gjør det der oftere. Vel, unnskyldningen min i fjor var at lokket var ødelagt. Det trekker til seg vann, og Bjørn Erik mener det veier over femti kg. Det er blytungt, og jeg har ikke sjans å få det på plass alene. I går derimot, var muskelbunten vår hjemme, og da er det jo ikke noe problem. De to storkoste seg oppi varmen, samtidig som jeg fikk pynta opp alle de flotte lilla pottene mine.

I dag har jeg fint lite å gjøre frem til i ettermiddag. Regner med at det kommer et blogginnlegg til før det er tid for ridning og kundekveld på Aveaklinikken. Nå er det nemlig på tide med en liten konkurranse igjen, synes jeg. Det er en evighet siden dere lesere har hatt mulighet til å vinne noe, men nå skjer det saker og ting. Det er en spennende tid jeg har foran meg. Jeg kommer nemlig til å blogge på heltid en stund fremover, og jeg kjenner det kribler. Skrivelysten er på topp!

Ha en fabulous dag!

Klem Nina

 

 Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg