Skeptisk!

Endelig helg dere!

I dag flytter Laila, Sølvi, Vibeke og Tonje inn. Vi skal på “We Love the 80´s” konserten i morgen, og trenger derfor heeeeeele helgen på oss til å feire eventen. 

I går derimot, var vi i stallen. De har laget en liten agilitybane der, og jeg ville teste om Pippi fortsatt er lærevillig. Vel, før hun måtte amputere beinet, gikk vi først og fremst på kurs for å lære lydighet, men husker godt hun likte å bruke hodet og snuse litt på agilitybanen også. Eller, for  si det sånn, hun kunne strekke seg langt for en liten pølsebit i belønning. 

Tja, det gikk så som så med den treningen. En noe utålmodig matmor, så seg fort lei på at Pippi kun var klar for å glefse i seg pølsebiten før hun i det hele tatt hadde utført noe. Hun synes det var lettere å løpe omveien rundt hinderet eller krype under det, enn å hoppe de fem centimeterne. Jeg må nok få trent litt mere på det her, før jeg bestemmer meg for om det er moro eller ei. Eller, det var jo uansett kjekt å slå av litt tid på det her, mens Mille gjorde sitt. Pippi er nemlig en veldig gira liten krabat, og jeg behandler henne derfor som en “stor” hund i en liten kropp. 


Jåla, jåla rattata! Første ridetime i kortermet….

Tja…skeptisk…

Nei, nå må jeg ut og handle bobler til jentene. De liker nok neppe det søte “skvipet” som står i skapene mine. Må også få tak i friske blomster, for det er jo helg, jippi!

Ønsker dere alle en knakende kjekk fredag!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg