Kvanta costa?!

Hei, hei fine dere!

Jeg må ærlig innrømme at jeg ennå sliter litt med å komme tilbake til hverdagen igjen. Jeg savner virkelig å være på tur med jentene, savner det herlige urpoblematiske luksuslivet.

Det er mange som har spurt meg om hvilket hotell vi bodde på i Warszawa. Det heter InterContinental, og kan så absolutt anbefales på det sterkeste. Litt upper class, og det synes jeg vi alle har godt av en gang i blant. Vi bodde der i fire netter, fra torsdag til mandag, og kunne altså ikke hatt det bedre. Flere av oss, ikke undertegnede, stod opp hver morning før frokost og tok seg en dukkert i svømmebassenget i 44 etasje. De samme folka benyttet seg også av en del spafasiliteter hotellet hadde å by på, noe denne dama her aldri tok seg tid til dessverre.

Jeg er nok ikke den som står opp først, når jeg for en gangs skyld ikke trenger det. Frokost klokka ni, var tidlig nok synes jeg. Det jeg derimot satte stor pris på, var dukkerten i boblebadet etter flere timers shopping eller Segway tur. Da var det helt himmelsk å ikle seg de hvite morgenkåpene, og slappe av et par timer i sus og dus. Vi fikk dessverre ikke lov å ha med oss noe godt å drikke på i badet, men det var kanskje like greit. Tror neppe vi hadde klart å komme oss ut derifra, hvis slik en luksus hadde vært lovlig.

Javel, så hva kostet denne herligheten mon tro? Vi jentene har spart 400,- hver måned i to år for å kunne reise hit. Vi var litt seint ute med å bestille fly, og fikk derfor ikke til å reise til Krakow som først ønsket. Derfor ble det Warszawa og vi fikk altså kjøpt en pakkeløsning på fly + hotell per pers. til 4.685,-. Ikke så verst egentlig, eller hva synes dere? Deretter gikk det 245,- per pers til Hummer limousine fra flyplassen til hotellet og 750,- for tre timers Segwaytur med guide.

En slik tur er virkelig balsam for sjelen. Jeg er allerede i gang med å planlegge neste tur med jentene. Først var vi inne på å dra til Dublin, men nå har ønsker om Krakow, Gdansk og Sopot også kommet på banen. Det er tydelig at flere med meg setter pris på rimelig luksus. Det å kunne drikke, spise og få egenpleie for en billig penge, er neimen ikke så dumt. Hmmm, spennende…

Jeg er fortsatt ikke ferdig med å blogge om turen vår. Jeg har nemlig spurt alle jentene om hva de opplevde som det kjekkeste, og tenkte å dele det også med dere. For det er helt klart en fargeglad gjeng venninner jeg har, og de har totalt forskjellige ønsker på listen sin når vi er ute på sprell.

Ønsker dere alle en god torsdag videre. Jeg planlegger storinnrykk av folk i morgen. Fire venninner kommer på overnatting denne helgen, og jeg gleder meg som en liten unge.

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg