“Express pass” redda dagene våre!

Hei, igjen!


Ingen verdens ting var sponset på denne ferien her. Det hender jeg har fått gode tilbud eller gratis overnattinger på hotell tidligere, men det krever enormt mye arbeid og ikke minst oppfølging etterpå. Det tok jeg meg altså ikke tid til denne gangen, så de forskjellige tingene jeg tipser om på denne turen, er betalt fra egen lomme.


Vi bodde på fire hoteller denne ferieperioden. Dere lesere spør meg alltid om gode råd på hvor man kan bo, og som alltid spons eller ei, så nevner jeg de det er verdt å skryte av. De andre derimot, “glemmer” jeg. Hotellet Loews Royal Pacific Resort, er derimot verdt en spalte. Ikke bare var det et helt greit sted å bo på, det ga oss som familie en del fordeler også.


Hvis man bor på et av de tre hotellene tilknyttet Universal Studios Orlando, altså Loews Portofino Bay, Loews Royal Pacific Resort og Hard Rock Hotel, får man en del viktige ting med på kjøpet. Vi hadde i utgangspunktet tenkt å spandere på oss “fast pass”, eller som det heter her “Express pass” for å slippe å stå i kø i de to fornøyelsesparkene Islands of Aventure og Universal Studios. Hold dere fast, men det koster altså i snittpris 100$ per person for dette, men selv om det er stive priser, hele 6000,- for oss tre i to dager, var det noe vi ville prioritere. For omtrent på alle aktivitetene i parkene var det oppimot 90 minutters ventetid, og det hadde slitt ut Mille og meg ganske fort. “Express pass” var derimot inkludert i prisen på rommet på disse tre hotellene. Det gjaldt både dagen man ankommer og dagen man drar fra hotellet. I tillegg fikk vi tilgang til å komme inn på Universal Studios og Harry Potter delen en time før alle andre. Så selv om hotellet kostet 4000,- per natt, inkluderte det fordeler verdt 900$ (for tre dager) inkludert i overnattingen, og da var det ingen tvil, disse hotellalternativene passet oss ypperlig. Det koselige var at det gikk skytteltrafikk med båt frem og tilbake til parkene helt til klokka to på natta også, så dette anbefaler jeg på det sterkeste. Ja, jeg er helt enig i at det er steindyrt, men opplevelsene du får igjen er gull verdt. Selve hotellet i seg selv var ikke så ille det heller…


Hotell Loews Royal Pacific Resort, del 1 av 2.

 

Så sant det er mulig, ligger vi alltid i skyggen, så her bodde vi.

Her var det faktisk en egen liten sandstrand.

Det var ikke en ting hotellet ikke hadde tenkt på. Det var bare å forsyne seg. 

Vet dere hva jeg gleder meg til nå? Jeg skal snart hente Pippi 💕

Ha en fortsatt fin lørdag, klem Nina

 

#orlando #florida #familieferie #bestehotell #expresspass

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg