Moods of Norway rocker, men det gjør vi også, så til de grader!

Nå sitter jeg og min venninne og mimrer etter å ha vært på tidenes fest i går. For en opplevelse! Her var det ikke spart på noe. Den ene overraskelsen etter den andre dukket opp og vi storkoste oss. Moods of Norway står vel for å være noe av det mest fargerike vi har innen mote, og jeg synes hele showet bar preg av det fra begynnelse til slutt.

Vi fikk jo mye mer ut av denne kvelden enn en kikk på den nyeste kolleksjonen. Min mann angrer nok for at han ikke heiv seg på nå som han har fått vite at Tone Damli i drillpikeuniform så yndig sang bursdagssangen for trioen. Minstejenta mi kommer nok også til å ønske at hun var der, for Madcon-gutta ga alt, og fikk oss til å hoppe og danse som små tenåringsjenter.

Dere kan tro vi ble tatt litt på senga da Trøste & Bære bøy opp til allsang med “Drita full før Drøbaksundet”! Vi var jo ikke akkurat vanskelige å be, men frøkna i “Gukki” kjolen ved siden av oss ble noe småsur. Nei, vet du hva, en sånn sang må man jo bare leve seg inn i på ekte Vibeke og Nina vis. Moro til tusen!

Gratulerer med 10 års jubileet gutter!

På tiden å gå hjem nå…

Takk for en finfin kveld, Vibeke 💕

 

#moodsofnorway #fest #venninne

4 kommentarer
  1. Gøysi! Og aiaiai for en strøkenfrøken..GOSJ! Men hvorfor har du en stooor svart strek i ansiktet? og hvordan får jeg dn vekk ;)) smask

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg