Jarle Bernhoft, Susanne Sundfør og Røyksopp ba opp til fest!

Kvelden i går var magisk! Lervik Aktiebryggeri og Skagenfondene feiret 30 års samarbeid og inviterte derfor til gratis konsert på torget i Stavanger. Begynte litt seint på kvelden med tanke på å ta med minstejenta på 7 år, men pokker også, hvor ofte er det folkefest i byen? Tenkte hun heller fikk henge litt med hodet på skolebenken i dag, for dette er jo for kult til å gå glipp av. 

Kjekkasen Leo Ajkic var kveldens programleder og jeg var ikke sein med å smette inn under armen hans når sjansen bød seg. Mannen er jo bare så sjarmerende. På sin frekke gangstastyle, fikk han alle til å trekke på smilebåndet. Makan til laid back humørspreder skal man leite lenge etter.

Kveldens absolutte høydepunkt for meg var avslutningen til Jarle Bernhoft. For en artist! Nakkehåra reiste seg, for den mannen kan virkelig synge og har rytme til tusen!

Susanne Sundfør var nestemann til å entre scenen, men dessverre så ble hun bare et stort gjesp for meg. Takk gud for gode venner rundt meg da, for dette var hjertesmerte musikk så til de grader. Vi jentene tok oss heller en pause fra det som skjedde på scenen og startet en liten syklubb. Vi er nemlig supergode på snakke samtidig som vi blokkere alt rundt oss ute.

Bjørn Erik trengte en pause.

Skjønne lille Mie Bie trengte også en pause på mamma sine skuldre.

Det anslås at 15.000 mennesker samlet seg på torget i går.

My little princess 

Tror nok publikums største favoritt for kvelden var Røyksopp, siste band ut. For en musikalsk opplevelse, et fyrverkeri av noen gutter. Da de entret scenen, trodde jeg først at øra mine skulle sprenges. For min del ble nok det hele redda takket være vakta som så jeg forsøkte å plugge øra med fingrene samtidig som jeg skulle ta bilder, DET er nemlig ikke så lett! Han slang til meg et par øreplugger, noe som var helt nødvendig. Gammal rockejente som meg er jo helt ødelagt fra før av. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har vært hos legen med hørselssvikt og øresus etter harde konsert opplevelser.


Det er når man spontant hiver seg på slike arrangementer at man virkelig føler man lever i nuet. Aner ikke hvor mange ganger jeg har sittet i min egen hage og hørt at det er fest i byen. Da har jeg angret, og tenkt at neste gang, ja neste gang skal vi være med. Nå er minstejenta så stor at det neste en en skam å ikke hive seg rundt og delta på det byen har å by på. Lover i alle fall at jeg skal bli mye flinkere til å følge med og prøve å få med meg det som skjer.

Ha en fortsatt finfin dag, Nina

 

#konsert #famile #venner

3 kommentarer
  1. Var en kjempe kveld, og Bernhoft og Røyksopp rocka, men hu derre i midten… skal ikke snakke styggt, men uff 😛

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg