Sabla ekkelt!

God morgen, eller er det egentlig det?!

Det er i alle fall ikke alltid like kjekt å våkne opp til Lyril´s nattefangst. Denne gangen var det en stakkars liten fugl som måtte bøte med livet, og det er rett og slett ikke greit, bare trist.

Den gamle frøkna på 15 år er så forbaska stolt! Bærer den rundt og legger den til slutt rett utenfor verandadøra vår. Hun sørger for at alle ser den, men ingen får røre den. Lala har jo så lyst på en liten kikk, men nei du, det er ikke lov! 

Jeg får meg ikke til å kaste disse trofeene hennes med en gang heller, for hun er altså så kry, men pjuk så ekkelt. Dog ikke like pyton, som når hun kommer med mus. Mus som er nesten er spist opp…alt utenom tanngarden, den legger hun igjen. Da er det like før jeg kaster opp! Hun plasserer den som regel fint i uteskoa til Bjørn Erik. Kan dere tenke dere hvor ekkelt det var første gangen han morratrøtt stakk nakne tær ned i skoa for å hente avisen?! Ehhh, det dere, gjør han aldri igjen. Fra da av sjekkes alle utesko nøye før de tas i bruk.

Ganske greit å ha katteluke som er låst fra utsiden og inn, for da bestemmer vi selv hva de drar med seg inn dørene. Det er nemlig ikke noe særlig å våkne opp til det her, men en ting er i alle fall sikkert. Noen av naboene her har hatt mus og rotter i veggene, og det slipper vi. For disse jaktjentene våre er ute hele natta, og angriper alt som rører seg langs hjørnene her.

Klem fra litt fortvila Nina

 

#katt #dyreliv #kattefanger 

1 kommentar
  1. Flott!!!! Det er pusten sin det!!! Vær bare glad for at hun ikke tar med seg orm hjem, det er også pusesnadder vet du, Lyril har tatt orm hun!!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg