Sabla ekkelt!

God morgen, eller er det egentlig det?!

Det er i alle fall ikke alltid like kjekt å våkne opp til frøken Lyril´s nattefangst. Denne gangen var det en stakkars liten fugl som måtte bøte med livet.

Den gamle dama på 15 år e jo så stolt! Bærer den rundt og legger den til slutt rett utenfor døra vår mens hun passer på at alle ser den, men ikke rører. Lala har jo så lyst på en liten kikk, men nei du! 

Får meg ikke til å kaste disse trofeene hennes med en gang heller for hun er altså så kry, men pjuk så ekkelt. Ikke like pyton som når hun kommer med mus. Mus som er nesten spist opp…hun legger igjen tanngarden. Da er det like før jeg kaster opp! Hun plasserer den som regel fint i uteskoa til mannen min. Kan dere tenke dere hvor ekkelt det var første gang han morratrøtt stakk nakne tær ned i skoa for å hente avisen?! Det gjør han aldri igjen!

Ganske greit å ha katteluke som er låst fra utsiden og inn, ikke fra innsiden og ut, for da bestemmer vi selv hva de drar med seg inn dørene… 

Det er ikke noe særlig å våkne opp til det her, men en ting er sikkert. Noen av naboene her har hatt mus og rotter i veggene, DET slipper i alle fall vi! Disse jaktjentene våre er ute hele natta og tar alt som rører seg langs hjørnene her.

Klem fra litt fortvila Nina

 

#katt

1 kommentar
    1. Flott!!!! Det er pusten sin det!!! Vær bare glad for at hun ikke tar med seg orm hjem, det er også pusesnadder vet du, Lyril har tatt orm hun!!!!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg