Noen venner har man lagret dypt inne i hjertet sitt for alltid!

 

God morgen!

Det er deilig å ha venner som man alltid vet er der for deg. Uansett hvor lang tid det har gått siden sist man har sett eller snakket med hverandre, klikker man på sekundet og finner tilbake til den gamle gode tonen. Jeg føler meg rik, for jeg har noen av dem  

Forrige helg var meget hektisk, men et av flere høydepunkt de dagene var å besøke en av de beste, nemlig Tine som jeg har kjent siden jeg var fem år. Hun og jeg vokste opp i samme blokk i Oslo, på Vestli. To temperametsfulle jentunger delte det meste og i dag, en hel evighet siden, er vi fortsatt der for hverandre. Vi treffes ikke så ofte, men for meg er det juleaften og bursdag på samme dag hver gang muligheten dukker opp.

For ikke lenge siden flyttet hun og mannen til Son, en plass jeg aldri har vært før. Endelig kom dagen da det var min tur å besøke henne og ikke omvendt som det har vært i så mange år. I tillegg visste jeg at ei gammel skolevenninne også bodde der. I ni år gikk Line og jeg i samme klasse, og dere kan tro vi tre hadde mye å snakke om.

For en koselig liten by, for en gjenforening og for en fantastisk kveld! Først ble nok Line noe paff over at jeg dukket opp i tights, hettegenser og joggesko. Jeg var altså så sliten etter å ha vært på Moods festen kvelden i forveien. Eller det var vel heller det at jeg satt oppe hele natta fordi jeg hadde veldig mye å snakke om med en annen venninne jeg heller ikke hadde sett på kjempelenge. Så ingen pyntings på meg, jeg var klar for skikkelig matgilde, ingen stramme klær rundt magen så derfor sløkkisklær. Line ble jo den fargeklatten i forhold til meg, for ei sprek dame! 

Så da satt vi der da, i solsteika, med deilig mat og snakket, snakket og snakket. Jeg med min gullfisk hukommelse elsket å høre på disse to damene tatle, men jeg fikk selvfølgelig sagt litt jeg også. Det er nemlig sjeldent et problem. Kvelden gikk så alt for fort. Det er jo bare så herlig å omgi seg med så fine folk som man har så mye fortid i sammen med. 

Gode venner er balsam for sjelen, ta godt vare på dem  

Klem, Nina

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg