Klarer du å ta et så klokt valg med bennern i buksa?!

I disse valgtider går det ikke en dag uten at vi blir eksponert for heftige politiske debatter, haugevis av negative beskyldninger og destruktiv skitkasting. Det forundrer meg at enkelte partier bruker mer energi på å fortelle om andre partiers svakhet enn å fremme seg sjøl. Det er pinadømeg ikke lett for oss velgere å vite hva de enkelte partiene står for når informasjonen vi sitter igjen med etter å ha fulgt en debatt på TV ofte er null nada. Skal vi liksom ta et valg basert på hvem som skreik høyest, viste størst muskler eller velge den som forholdt seg noenlunde sakelig? Jeg gremmes langt inn til margen, og er sjeleglad for at valget mitt er tatt lenge før sirkuset starta.

Nå har jeg brukt hele begynnelsen her på å formidle hvor lei jeg er av alle de dirty triksa som blir brukt i valgkampen, men i forrige uke holdt jeg på å kjøre av veien når jeg hørte et av partiene virkelig strekke strikken. Gjett hvilket parti som troppet opp på Sexhibition og drev valgkamp? Messen som er en godtebutikk for alt innen sex og erotikk. Du går langs bordene og småsikler på alle godsakene, nipper til en iskald øl og tar deg en tur innom strippescenen som kjører i gang heftige show hele dagen. Midt oppe i dette, så velger altså et parti å kjøre valgkamp. Seriøst?! Det er da overskriften min her gir mening: Er det så lurt å ta et så klokt valg når man går med bennern i buksa? Smart tenkt av partiet eller en flopp? 

Kan dere gjette hvilket parti jeg snakker om? Hvilket parti finner på å avbryte leken og tvinge de oppmøtte til å høre på hvor flott det er med nakenhet med mannelige strippere og pornostjerner ved sin side? Det er FrP-politiker Aina Stenersen det ,vet du. Der står altså en gjeng halvfulle, småhorny folk og koser seg og blir bedt om å holde stø kurs! 

Nå tror sikkert noen av dere at jeg er ei snerpete feministisk Ottar tillhenger som ikke har fått meg noe på lenge, men det er feil, feil og feil! Jeg har faktisk storkost meg på messa tidligere, synes det er et flott fristed for lek og moro, men ærlig talt dere, valgkamp?! For meg så blir dette noe desperat…

Husk å bruk stemmeretten folkens! Ha et riktig godt valg!

Klem Nina

 

2 kommentarer
  1. Hei:) kjempefin blogg 😉 og fine bilder;)
   Håper du kommer en tur innom min blogg og leser min historie:) og kan hjelpe med og bidra du også !;) ha en fin dag, og kos deg masse videre <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg