Nedtelling til årets Robinson!

 

Åhhh, nå er det kun en uke igjen til sesongstart av Robinson på TV3! Grugleder meg til å se far og sønn i action. En liten smakebit av Dennis er nå lagt ut…

http://www.tv3play.no/play/322139

“Dennis er en livsnyter som er mest opptatt av å ha det gøy her i livet” Ja, det kan vi sannelig skrive under på. Han har ikke mye bekymringer her i livet den gutten der, men det skal man vel heller ikka ha når man knapt har fylt 22 år. 

Alltid fargerik han gutten vår og så får tiden vise om han blir fremstilt like sjarmerende som han til tider virkelig kan være ♥

Nå står konfirmasjon for tur, tuppene skal pynte seg!

Nina

 

#Robinson2013

 

17 kommentarer
  1. Ja lykke til. Mange går jo over lik for og fremhev seg selv .
   Men vil tro de lander på bakken der vi andre er om de er for kjepphøye, av de andre 😉

  2. Vel Inger, etter å ha tatt en liten kikk på DIN blogg har jeg en velmenende kommentar; bruk stavekontroll, øv på setningsoppbygging, stopp publisering og HOLD KJEFT !

  3. Vel, håper det er på en god måte da! For det var på ingen måte meningen å støte deg eller andre med dette innlegget, selv om du av en eller annen grunn klarer å få dette til å bli noe negativt…spesielt:

  4. Vel, nå er det faktisk slik at disse to gutta mine har vært med på dette før, og ble yndlinger. De letta faktisk aldri, men holdt seg på bakken med oss andre hele tiden:-)
   I tillegg så har de faktisk ikke meldt seg på dette selv denne gangen, det er tredje året de har mast på mannen min for å få han med, og så klart det blir god TV når sønnen stiller opp mot han i tillegg. ingersmacro

  5. Kan også fortelle deg hvor kjekt det er å ha en sønn som er litt populært blant de unge her i Stavanger. Særlig når du har ei minstejente som ikke er som alle andre. Da bruker vi populæriteten til å vise ungdommen her at det må være lov og rom for å være annerledes…ingersmacro:

  6. Det er rom for alle å være funksjonshemmede.
   Synd for de andre menneskene som ikke kan forstå hva dette innebærer.
   Men for meg ble dette litt feil, men det er deres valg og gjøre dette på den måten.
   Blir man ikke respektert uten å være med i slike problemer, så har noen et veldig stort problem.
   Og være seg selv på godt å vondt, er det beste over tid. og det er synd folk ikke kan se det.

  7. He he he!:)
   Ser Inger er på hugget igjen. Du er ikke den første som kommer ut for denne kverulanten som ikke er berømt av tv serier men av blogging!:) Det eneste hun kan er å farte rundt på bloggene å henge ut folk og når hun får motstand så vrir hun det rundt til at hun blir mobbet. Hun står på repeat i sine blogginnlegg ,sex med fantasifigurer sykdommer og stakkars meg innlegg er gjengangeren . Hun snur seg den veien vinden blåser og er det bråk og diskusjoner på en blogg såer hun på plass med engang!:)
   Lykke til med årets Robinson sesong ingenting er vel gøyere enn å se sine kjære på tv!:)

  8. He he he!:)
   Du bare må ta turen innom Inger sin blogg i dag og lese om den fantastiske ånden hun koser seg med!:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg