Hjemme hos oss…

God morgen, snart helg jo!

Den siste uka har flere bloggere vist fram stua si, og ja hvorfor ikke? Blir litt mer personlig å vite hvordan vi har det her hjemme, så da tok jeg noen bilder i går. Torsdag er nemlig vaskedag og da er alt på stell her. Vel, må nok innrømme at det som regel er lite rot her nede i første etasje. Vi har lite krimskrams og det er derfor lett å holde det ryddig her.

Når vi flyttet til Stavanger og Hundvåg for 16 år siden, var det furu som var tingen. Alt var av tre, og veggene malt grønne i stua og røde på kjøkkenet. Vi hadde parafinlamper i taket og smijernslysestaker overalt. I tillegg var jeg hekta på troll. Vi hadde de overalt, og fant de faktisk tidligere i år i en eske på loftet. Fikk solgt de for 2500,- spenn. Uffamej, er dere klar over hvor mange troll det er?! Too much!


Dere kan tro det var vanskelig å gå over til en mer minimalistisk stil. Gud bedre altså. I dag bugner loftet av alt vi har tatt vare på, for man kan jo ikke bare kaste og kvitte seg med så flotte ting. Noe fikk vi selvsagt solgt, og etterhvert som jeg selv stiller på et bruktmarked, har ting sakte men sikkert begynt å forsvinne.


Stua bærer ikke lenger preg av så mye leker, men den ferdigbygde legoen har fått hedersplass på toppen av romdeleren.


Pippi har en friplass her hjemme, og den er ved siden av sofaen. Døra til buret blir aldri lukket, det er mer ment som et sted hvor hun kan finne roen og ingen har lov å gå etter henne. 7-åringen kan nemlig til tider bli litt for masete.

Ja, her bor altså vi, hvordan har dere det der hjemme?

Go´hælj! Klem Nina 

 

#interiør 

4 kommentarer
  1. Jeg synes stilen er hjemmekoselig! Minimalisme er synonymt med upersonlig og kaldt, noe dette ikke var:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg