Gutta mine kommer på TV i dag, grugleder meg!

Da er endelig kvelden her!

Nå sitter vi spent og venter på sesongpremieren av Robinson hvor både mann og sønn deltar i år. Vi har egentlig ikke tenkt så mye på det denne gangen, for dette ble jo spilt inn for noen måneder siden, i hele sommer, men nå sniker det seg inn i livet vår igjen, og forhåpentligvis blir det spennende og morsomt. 


Gutta mine er jo stort sett gode venner her hjemme, men i en konkurransesetting blir jeg noe usikker. De setter seg så høye mål, så jeg lurer på om de klarer å holde seg på matta språkmessig. Det kommer antagelig til å slå gnistre mellom de to når det gjelder som verst.


Det her er like spennende for meg som for alle dere andre. Jeg aner faktisk ingenting om utfallet. For hvis jeg skal orke å se alle episodene, er det nemlig helt uinteressant for meg å vite hva som skjer på forhånd. Må jo holde spenningen oppe, sant?

Mille er som sagt 7 år nå, og hun er ei skikkelig pappajente. Derfor skal hun få sitte oppe i kveld å få se den aller første episode med meg. Hun forstår ikke helt hvorfor både pappa og storebror skal være med på dette her, men kanskje hun forstår litt mer etter å ha fått sett litt.


Hvem skal vi heie på mon tro? Begge to så klart!  Lykke til guttene våre ♥

Klem Nina

 

#Robinson2013 #familie #reality

7 kommentarer

Siste innlegg