Robinson, helt avslappa til det…vel, nesten

 

God morgen, fininger!

Da var det ny uke og nye muligheter. Så happy over å ha fått mannen min hjem etter 18 dager offshore. Deilig å være to om hverdagen. Ungene er sendt avgårde på skolen, kjekken har dratt for å trene og jeg har tent stearinlys og funnet frem god gammel Anne Grete Preus, skuldrene senker seg.

Fikk dere med dere andre episode av Robinson i går da? Jeg fikk litt spader, for etter å ha hentet Bjørn Erik på heliporten bar det rett på Viking stadion. Vålerenga på gang og da kan vi jo ikke svikte. Må innrømme at jeg egentlig hadde veldig lyst til å lage til kos hjemme og heller se Robinson, men gubben er blodfan av Enga så det var udiskuterbart. Merker at vi denne gangen er veldig avslappa til Robinson, så helt greit å se det på opptak når Mille har lagt seg, ingen stress.

Er ikke disse to “Poppene” søte?

Det morsomme er at Bjørn Erik har så mye “inside”-informasjon rundt det som skjer, at vi titt og ofte må sette på pause så han kan fortelle. Vet jo ikke om jeg har lov å nevne alt her, for noe vil helt sikkert ikke TV3 at vi skal vite, så vi får se hva jeg tør å røpe. 


Må le litt av Dennis-gutten vår da. Så pokkers sulten at han nevnte han kunne spist kattunger. Vel, det hadde han nok aldri gjort, så glad i katter som han er. Vært med på utallige kattefødsler her hjemme, så det nekter jeg å tro. Men han er jo søt da, ler av seg selv, akkurat sånn som vi kjenner han.

Deilig å se at ungfolene vant begge konkurransene. De viser nemlig sånn en sann glede, de tar ingenting for gitt. Oldissene bruker fortsatt mye tid på å undre seg over hvor stakkarslig Paradise-gjengen er. Synes de klarer seg bra jeg, tross lite mat og milevis unna paraplydrinkene sine.


Bjørn Erik nevnte han på dette tidspuktet allerede var drittlei av hele opplegget. Var skikkelig sur og grinete, og gikk mange runder med seg selv. Visste jo at vi her hjemme hadde lynsja han hvis han hadde trukket seg, så gudskjelov at den holdningen forsvant raskt! Noe av grunnen var visst at de var nødt til å sove på den øya hvor øyrådet skulle være. På grunn av en dødsulykke for noen år siden, får de ikke lenger lov å kjøre båt nattestid, og derfor ikke dra tilbake til sin egen øy. Tanken på å sove der, visstnok under enda dårligere forhold og uten myggnettingen, fikk han til å tilte. 

Rebecca trakk korteste strået i går og måtte takke for seg. Ble nok virkelig tatt på senga der, og jeg er nok enig med Nikolina at hun kan takke seg selv. Å gå rundt å snakke med alle og en hver, kan bli litt “too much”. Av og til må man kjenne sin besøksrett og ta livet litt mer med ro. Synes litt synd på henne. Det var en soleklar, enstemmig avgjørelse som ble tatt, og det kan ikke være noe særlig å føle seg så uønska. Man kan fort ta det personlig, glemme at det er et spill men håper og tror at den fargerike dama taklet det.

Nei, nå skal jeg hive meg rundt å ta tak i dagen, og så får dere ha en fin dag!

Klem Nina

 

#robinson2013

4 kommentarer

Siste innlegg