Et steinkast unna paradis…

 

Jøss, detta var sein blogging. Klarte å forspise meg på tur i dag, og ble så dårlig at jeg måtte finne senga noen timer…what a waste (å sove bort kvelden altså)!

Det er så flott med Facebook, for noen venner meldte i morges at de skulle ta med ungene og stikke på tur til Trollskogen. Da var vi ikke seine med å henge oss på. Sola steikte og pokker heller, kan jo ikke sitte inne da. Frem med alt man har av digg i skapet, og komme seg de få meterne det er bort til skogen.

Sekken med telt, sovepose og et lass av dukker ble pakka.


Teltet måtte opp først. For når ungene har det bra, ja da har vi voksne det bra også.


Ikke lørdag i dag, men av og til er det lov å gå på en smell…


Alltid like spennende å se hvem som dukker opp i Trollskogen når enn annonserer det på Facebook. I dag ble vi en fin gjeng på 14 stykker, stort og smått.

Mille og Mie storkoste seg i hverandres selskap ♥


Tuppene koste seg også ♥


Så klart vi må ha Troll-Gott i Trollskogen vår.


My hunk, grillingkongen!


Helt genialt å ha med seg jekkestropper. Disse pappaene vet å få disse ungene våre sysselsatt.


Lille Mie-bie, elsket det!

Dette ble en deilig dag for alle. Jeg endte som sagt opp med å overspise. Er ikke så vant til å spise så mye av gangen lenger, men i godt selskap tenker man ikke alltid på hva man putter i seg. Jeg åt og åt, og plutselig sa det stopp. Tooooo late! Fikk mageknip og spøy som en gris. Godt man alltid pakker med seg wipes…

Nei, nå er det natta. En spennende uke i vente, som skal avsluttes med tur til München. Har aldri vært på Oktoberfestivalen før, så dette gleder vi oss til.

Nattinatt, klem Nina

5 kommentarer
  1. Så koselig da! Kjekt å nyte sånne hærlige høstdager!!
   Ikke bra å forspise seg så det kommer i retur… Men men… Morro med tur og sosialt samvær allikevel:)

  2. Herlig dag høyres det ut som 🙂 (bortsett frå siste biten, sjølvsagt..) Utruleg koseleg tiltak å invitere til treff i skogen. vi brukar på vinteren å invitere vennar med barn til skogholtet der vi bur. Vi lagar leirplass og bål. So akar vi, nokre går på ski og andre kosar seg berre ved bålet. Herlig. Godt med nye måtar å vere ilag på: tilpasse litt til ulike livssituasjonar. Kan ikkje sluttast å treffast heller, berre finne nye måtar. Herlig !

  3. karenmarenmette: Alltid så spennende å se hvem som dukker opp. Særlig på en søndag…Singel-jentene var nok slitne etter helgen, så de var fraværende, men som regel stiller de også.

   Vi snakket også om å lage til flere samlinger til vinteren, nissefest kanskje. Her i Trollskogen kan man ta med ved, for bålplassene er allerede laget. Mye enklere når vi er så mange unger med så forskjellige behov å samles ute også. Gir oss foreldre god samvittighet:-)

  4. Høyres virkelig heilt herlig ut. Og viktig at både familier, single, par og alle kan møtast på ein måte. Slik kome og gå som ein vil er ofte lurt då. Uformelt og herlig i forhold til heime i stua til nokon, som ofte gir begrensa plass også.. Herlig då. Flinke dykkk er!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg