En dag av gangen…

 

Da var det helg igjen jo! Jeg er så lykkelig over at dagen i dag er bedre enn i går. Det betyr nemlig at det går fremover. Litt furten når vi skulle legge oss i går, for jeg er ikke vant til å gjøre “ingenting”. Dagene gir ingen mening, jeg føler meg til bry og vil forte meg med å bli frisk og rask igjen. Hmmm, vet jo at det ikke fungerer sånn. Helt umulig å bevege seg så “Nina Sprell Levende” passer ikke akkurat i disse dager. Jeg vil, jeg vil, men får det ikke til! Godt jeg har dere da. Helt utrolig å vite at man har så mange med seg ♥


Hahaha, ikke mye glamour rundt denne dama for tiden! Her har dere meg rett etter dusjen i dag. Dette var det beste bilde av 20, og det sier vel sitt. Opphovna og fæl, med brannsår i panna. Lurte fælt på hvordan det hadde oppstått under operasjonen. Var visst en elektrode de hadde limt fast, midt i fleisen. 


Noen dager til nå på denne gode mixen, så er jeg god som ny. 


Har det skikkelig koselig rundt meg nå, med masse blomster og stearinlys. Nye filmer kom i posten i går også, så tiden går på et vis.


Beste Pippiluska holder meg med selskap, hun viker ikke fra min side. Helt utrolig hvor mye en slik liten krabat kan gi en av kjærlighet. 


Verden står ikke stille selv om jeg gjør det. I kveld kunne jeg vært på to kjekke plasser. “Networking with Champagne & Cotails in hand” har fine Elisabeth og Sue arrangert to ganger før og i kveld skulle jeg ha vært der igjen. Elsker dette engasjementet. Kun for damer, skikkelig moro! Sammen i finstasen samles vi. Spiser, drikker og snakker høl i hue på hverandre, samtidig som overskuddet går til en god sak. Denne gangen “Hjertet ditt”. Visste du at hjerte- og karsykdommer, sammen med kreft, er de to viktigste dødsårskane i Norge i dag? Skummelt som bare f…, få det opp og frem, les mer om det her! Jentene får klare seg uten meg denne gangen, kommer heller sterkere tilbake neste gang.

I tillegg er det Me&i klesparty hjemme hos min kjære Simone. Elsker de to gangene i året hvor vi kan samles rundt disse fargeglade klærne både til voksne og barn. Kanskje jeg kan få lurt meg med via Facetime? Bjørn Erik hadde nok helst sett at lommeboka fikk hvile nå som han er barnevakt for meg og ikke på jobb, men tenkt om jeg går glipp av noe?

Uansett dere, her går det fremover. Jeg er i gode hender, blir passa på som selveste dronninga.

Ha en riktig god helg, ta vare på deg selv og de rundt deg.

Klem Nina

 

 .

13 kommentarer

Siste innlegg