Glad i deg!

Sjekk over, videosnutt lånt fra TV3. Ikke rart jeg elsker denne go´gutten!

Det er ikke like lett for disse barna våre å si til oss foreldre at de setter pris på oss, er glade i oss. Jeg visste faktisk ikke at Dennis i intervju med Petter Pilgaard, roste pappa´n sin på en så absolutt fin og fortjent måte. Jeg er egentlig ikke så overraska, for jeg vet jo at Dennis setter veldig stor pris på han, men allikevel synes jeg det her var stort av han.

Dennis var enebarn i seks år før plageånden av en lillebror kom til verden. Neida, Pelle var faktisk en veldig rolig og snill gutt, og gjorde ikke annet galt enn å se opp til den viltre kule storebroren sin. Allikevel dere, vi var jo en trio lenge, og hadde mange gode år sammen på Kampen, i Oslo.

Her pusser Dennis og Bjørn Erik opp den nye leiligheten vår i Brinken 16c. Stolt av den fine pappaen sin, som trente seg stor og sterk på vekter, og spilte amerikansk fotball på Vålerenga Trolls. Tenk, han ble til og med Norgesmester med dem.


Vi bodde på 52 kvm, inkl. balkong. Hadde kun et soverom så vi sov i køyesenger. Alt var i furu, og vi hadde parafinlamper overalt. Det fungerte det, og jeg husker den tiden som utrolig koselig.


Vet dere hva som er vanskeligst med å plukke ut bilder av Dennis som liten? Han er naken på alle! Han elsket å springe rundt med pippen ute, og så sant det lot seg gjøre, jaja, hvorfor ikke?


“Man tager hvad man haver”…


OBS! Dette husker jeg! Vi var en hel dag på Langøyene. Den frekke lille poden vår, ville så absolutt smake. Det verste var at han likte det!


Da har vi alle fortært hjemmelaget pizza. Ungene har vært hjemme for en gang skyld, og Bjørn Erik har laget en pizzabunn til hver, slik at vi kunne putte på det som var ønskelig selv. Gode og mette.

Det er mye bra på TV´n i dag, 71 grader Nord og Broen står på agendaen.

Kos dere videre, klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

8 kommentarer
  1. Du har all grunn til å være stolt av denne poden! Både når han var liten og nå 🙂 Her i heimen har også barna hatt perioder uten klær, og nå er det barnebarna. Og jeg skjønner dem godt. Så aktive som de er, så er det nok godt å bevege seg uten noe som strammer…

  2. Gamle skatter får et nytt liv: Ja, det var moro å finne det klippet på TV3 sine sider. Men måtte finne fram noen gamle bilder også…hadde helt glemt de:-)

   Ha en fin dag du også!

  3. Maria: Hadde helt glemt vi hadde det! Rart, for de andre ungene har aldri fått lov å smake alkohol, me vi var jo unge og tenkte vel ikke så mye over det. En slurk er jo uansett ikke farlig…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg