The big day is finally here!

 

Åhhh, herliga London! Klokka er snart to på natta og Tonje og jeg sitter kaputt i sofaen og ser rundt på et ferdigpynta bursdagshus. Tenk, nå er endelig dagen her. Snuppeline, Mille, er 8 år!

Dagen skal feires med brast og bram fra morran til kveld. Første ladning mennesker kommer fra kl. 11 til kl 16, og 16:30 kommer neste bøling. For det er sånn her hjemme. Den ene dagen i året skal man gjøres stor stas på. 

Kan se tilbake på nok et spennende år. Det går fremover, sakte men sikkert. Det er gøy å følge utviklingen hennes, og vi gleder oss til årene fremover.

Hvem hadde trodd at hun kom seg opp på Preikestolen i år? Det gjorde jeg! 

Gjett om hun var stolt?


Ser tilbake på denne dagen her for 8 år siden som rein lykke. Hun ble tatt med planlagt keisersnitt, så tre timer etter dette bilde ble tatt lå hun i armene våre.


Ikke visste vi at dokka ikke var som alle andre. Hun var bare et ekstra roligt barn trodde vi. Godt vi ikke visste hva fremtiden ville bringe av utfordringer.


Nå gleder vi oss til å vekke henne grytidlig i morgen. Som vanlig blir det sang, kaker og pakker på senga. Blir også moro å vise henne stua som er pyntet til randen.

Med hjelp av tante Tonje, er alt på stell.


Endelig skal hun få den etterlengta Piñataen også.


Nå er den tradisjonelle trefarga geleen også endelig ferdig.


Nå skal jeg stupe i seng og sette klokka på 07:00 sharp, slik at hun får den overraskelsen hun fortjerner.

God natt, skrives i morra, klem trøtt men happy Nina

15 kommentarer

Siste innlegg