For en feiring!

I dag kjenner jeg på hele kroppen at det var fest i går. Den startet kl. 07 og siste gjest gikk 18 timer seinere, men guriland for en flott dag. Du vet du har naila det, når ungene i barneselskapet etter 5 timers lek sier: “Æsj, jeg håper ikke det er jeg som blir henta først”.

Jeg synes ingen barn må vente lenge i sengen sin om morningen på at vi foreldre skal komme syngende inn med kake og pakker. Så selv om vi ikke var ferdigpynta og klare i stuen før kl. 03 natta før, stod vekkerklokka på kl. 07. Gjett om hun var klar? Kjempeklar var hun!


Det er så koselig å starte dagen på denne måten. Heldig at den falt på en søndag også, så slapp vi å stå opp enda tidligere. For dette tok tid.

Så var det for 8-åringen vår Mille å få på seg one-piecen og løpe ned å se om det var klart til fest, og det var det!


Første selskap med helium ballonger. Fantastisk dekorasjon, men husk at de ikke varer en hel dag, de blir mindre på 5-6 timer og faller ned og dette leste vi gudskjelov om på forhånd.


Så deilig for første gang å ha “kosedressbursdag” i fem timer med lek og moro.


Ei spent jente satt i midten og leste alle kortene nøye, pakket opp en og en pakke og takket med en god lang klem.


Så var det pølser og kyllingpizza på gang.Selvfølglig måtte prinsessa vår drikke av liters glasset.


Endelig lek på gang. Vi hadde laget flere lekestasjoner i stua. Lego, Monster High, Skurkeslottet, Prinsesseslottet og My Little Pony stasjoner. På et blunk var ungene spredd rundt og i full gang med rollespill. Oppe satt en liten gjeng og perlet og noen spilte Disney Infinitiy på PS3.Det var nesten litt vanskelig å løsrive dem fra leken for å få sunget bursdagssangen. Pappa´n hadde ordnet kaken dagen før og dere kan tro hun ble overraska og glad for å få Monster High kake!


Så var det på tide med litt dans og moro. Vi hadde kjøpt inn 40 masker fra Kina til en slikk og ingenting, og ungene fikk nøye velge ut sin favoritt.


Dere kan jo gjette hvilken sang som ble dagens dansehit. Noe med en “fox”…

Hvert år sender Mille julekort til alle jentene i klassen, og i år skal det se sånn ut.


Ikke rart vi trengte 5 timer på denne festen. Ungene måtte hankes inn fra leken til tider for å bli med på noen av de få planlagte tingene. Nytt for i år var Piñata stappfull av godis. Ikke den tradisjonelle hvor man slår, men den nye varianten hvor en og en trekker i en snor og til slutt går det hull på den. Kan anbefales, for en hit!


Klokken fire var en vellykket barnefest over, men halv fem kom vennene til Bjørn Erik og meg. Da var det å fyre opp pølsevannet igjen og få varmet opp pizzaen. Kaken ble båret inn på nytt og Mille var klar for ny fest.

Endelig kom storebror Dennis også. Alltid deilig å finne roen i armkroken hans.


Åhhh, for en dag! Alt gikk etter planen. Bare fryd og gammen. Håper bare ikke tante Tonje får varige mén etter all heliumen hun inhalerte.

I dag har jeg fått sove lenge, så nå er jeg uthvilt og kan starte på opprydinga. Ser faktisk ikke så ille ut, og med tanke på hvor kjekt det ble i går er alt verdt det.

Klem Nina

#bursdag #barneselskap #tipsbursdag #8år

11 kommentarer
  1. Herregud så kul bursdag 😀
   Ser ut som alle koset seg masse da 😀
   Nydelig bursdagsfrøken, kake og pinjata… 😀
   Lurt med kosedressbursdag 😀

  2. Hilde: Ja, nå puster jeg rolig ut og skuldrene er senket. Datteren min er ikke helt som alle andre og det er derfor ikke kø på døra hennes av venner som vil leke med henne. Derfor valgte vi denne varianten i år. Var flere enn en som spurte om å få komme på besøk til helgen <3

  3. Helt imponert 🙂 tror du skal få laga bursdag for meg jeg hi hi , trenger vel ikke være barn for å ha selskap hi hi

  4. Har lest endel i bloggen din, så det visste jeg 🙂
   Eldste sønnen min gikk i klasse med en som er autist, og han ble med i ene bursdagen til sønnen min. Eneste bursdagen han hadde blitt invitert i.. Det var vondt i mammahjertet mitt det..
   Det er så kjekt når bursdager går så bra 😀 Og så kjekt å få spørsmål om besøk 😀 Det er jo nesten bedre 😀
   Håper hun har en like bra dag idag 😀 OG at dere får masse besøk fremover 😀

  5. For en herlig bursdagsfeiring!!! Så mange glade barn, og ikke minst – herlige farger!
   Ble oppmerksom på bloggen din via me&i selgeren din (søteste søte – håper hun koser seg i varmen!) og vips ble jeg hekta! Synes jo det er UMÅTELIG artig å se så mange fine me&i plagg – ja, jeg er også selger – på lekne og glade mennesker! Så du ligger herved på leselisten og jeg følger deg i hverdagen!
   Glad dag ønskes!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg