Må få hylle kreativiteten…

God morgen!

De fleste har merket uværet denne jula, og hverken vi 2, 3 eller 4 beinte har hatt særlig lyst til å ferdes utendørs. I går bestemte jeg meg får å fatte mot å gå de femti meterne til postkassa, og for en glede som møtte meg.

Flere julekort! Har aldri noensinne fått så mange. Det er helt tydelig at den gamle tradisjonen med å sende hverandre hilsninger i jula er på vei tilbake, og jeg elsker det!


Det som er nytt, er kreativiteten. Noen bruker tydligvis mer tid på dette enn jeg gjør. Kortene er reine kunstverkene og jeg vil gjerne få vise dere noen av dem.

Jeg blir som en nyskjerrig liten unge, som pakker opp en gave!

Så flott!


Noen tar seg til og med tid til å gi oss julekort i form av tre cdér med årets egen favoritt musikk. Hvor kult er ikke det?


Det mangler ikke på humor heller!


Helt utrolig, og det beviser at folk fortsatt har tid og ikke minst lyst til å glede andre. 

Jeg skal i alle fall fortsette med å sende kort til mine venner. Det gir meg en indre ro å sitte der å lime konvolutter og gi disse menneskene litt av min tid, for det fortjener dem ♥

Skal la alt henge fremme og pryde stua vår til Bjørn Erik kommer hjem fra jobb. Han må få oppleve dette, om det så kun er for noen få dager.


I kveld skal jeg ut å svinge meg. For første gang ever har det ikke eksistert alkohol her hjemme i det hele tatt i jula, men i kveld skal det danses! Venninnen min Gitte har bursdag og har invitert til romjulsdisco. Kan ikke gå glipp av det, moro-de-lux. Gaven er klar og vi skal glitres om kapp med store parykker og slengbukser. Gleder meg noe enormt! 


Men først og fremst skal Mille og jeg fortsette vår pysj-fest. I dag skal vi ta frem spill og momse kaker. Må jo nyte disse siste fridagene til det maksimale.


Håper dere har hatt en fin jul og romjul!

Klem Nina

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg