Sånn skal det være!

God morgen, fine lesere!

Gårsdagen var akkurat sånn som en ekstra god dag skal være. Beinhard jobbing hele dagen, masse unnagjort og bonuspremie til slutt ved å ha hele familien samlet til sein middag. Det er nemlig ikke en selvfølge her i huset å få alle hjem til bords. Noen har ettermiddagsjobb, andre nattjobb og så er det den treninga. Det er alltid noen som som er på vei ut dørene her, som hiver i seg noe restemat før vi andre får satt oss, eller en som skal på jobb og spiser noe på veien. Men i går var det altså tid for kvalitetstid til tusen.

Tirsdager er egentlig fast “trash”-TV kveld for bestisen Tonje og meg, så hun var selvsagt også til stede. Fineste svigerdatteremne, Kristin, var også på besøk, hun er hos Dennis hele denne uken. Vi ble derfor en fin gjeng sånn på sparket.  
Bestis Tonje fikk dansa en runde med saksa og klipt meg bittebittelitt også. “Klipp meg sånn at det ikke synes!”Etter at turtelduene hadde dratt hjem til seg, var det på tide å snurre film. De som kjenner Bjørn Erik vet at han ikke kan fordra skrekkfilmer, men i går fikk vi overtalt han. Herrejemeni så moro å se film med han og Tonje. De skreik om kapp, og Pelle og jeg var nesten mer opptatt av å følge med på dem enn å se på filmen.


Når sant skal sies så er “The Conjuring” kanskje en film enn bør unngå å se hvis man er skvetten og fæler fort. Den bør heller ikke sees aleine! Både Tonje og jeg ser sånt med skrekkblandet fryd, for det er jo litt deilig å bli røska litt i, Bjørn Erik derimot kan ikke fordra det. Han ble så redd og sint av denne filmen her, så dere kan tro han stappa beina gått under dyna i natt, thihiiiii.

Dagen er i gang og vi skal snart i møte. Dere er nok også godt i gang med deres dag, og jeg håper den blir produktiv og fin.

Klem Nina

 

#familie

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg