Trivsel og glede, Clarion er stedet!

 

“Åhhh, Halleluja, vi er i Oslo”, sang Mille bortover togperrongen i går kveld!

Endelig, er vi her! Ankom seint, for flyet var en del forsinka, men pyttsan, hva gjør vel det? Hun veit å underholde min kjære reisevenninne. Aldri et kjedelig øyeblikk. Skravla går i hundre. Glad som ei lerke, for nå veit hun det kvalitetstid på gang.

Med en gang vi kom ut fra Jernbanetorget lyste det en megastor skjerm opp med reklame for showet vi skal se. På søndag er det vår tur til “Disney on Ice”, så nå er det viktig å få fylt den lange ventetiden opp med masse “lott og løye”.

Gleden var stor når hun så den korte biten vi måtte gå for å komme oss til hotellet vårt, Clarion Hotel Royal Christiania. “Trenger ikkje å ta taxi jo, mamma! YES!” “OG SEEEE, det er like ved slottet!”. “Ehhh, det er Kirkerista det, søte deg”. Det er da du skjønner at ungen din er fremmed i hjembyen din. På tide å leke skikkelig turist, og jeg gleder meg!


Et flott delux rom i øverste etasje stod og ventet på oss, og etter at verdens søteste resepsjonist hadde ønsket oss velkomne, var det bare å nyte herligheten. Litt vanskelig å ta bilder så seint på kvelden, ble litt i mørkeste laget, men lover å komme tilbake til det seinere. Vi åpnet i alle fall den Rosa Panter brusen vår, og heiv på oss i me&i pysjen. Etter å ha skypa litt med mommo og bessen, var det rett og slett bare å kalle på Ole Lukkeøye. For i dag, blir det mer enn nok å gjøre! Først skal vi gå ned å nyte en bedre frokost for deretter blir det å sjekke ut hotellets badebasseng. Vi er virkelig i siget, nothing can stop us now! 

Snakkes senere, klem Nina

 

#clarionroyalchristiania

3 kommentarer
  1. I dont understand so much norwegian Nina, but I love to look at your pictures and see how happy you are 😊😘 best regards and see you in two weeks 😊

  2. så koselig.
   ettesom dere snakker om badebasseng så har jeg et tips å det er et innendørs bade land i danmark så jeg vil anbefale dere. husker ikke navne på hotelle men det er et hotell fredrikshavn

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg