Enjo ansiktspads – helt avhengig!

 

Hei kjære trofaste lesere, har dere en fin søndag så langt?

Her hjemme har vi startet på prosjekt “male senga”, men herrejemini det har nå eskalert til tre nye prosjekter. Sabla idiotiskt, men helt nødvendig.

Godt jeg først låste meg inne på badet og begynte dagen med “prosjekt Nina”. Hår og ansikt fikk masse pleie, og epileringsmaskinen fikk kjørt seg skikkelig, AU!

Det er et tips jeg har lyst å få komme med. Jeg er helt avhengig av det hver bidige dag – Enjo´s sminkepads! Små fiberpads som skånsomt dyprenser porene i huden og effektivt fjerner døde hudceller. Jeg har så sensitiv hud, men masserer en dråpe med renseprodukt på disse og får i gang blodsirkualsjonen samtidig som jeg renser. Huden føles så mye glattere ut og den gløder til tider.

Det var fineste Anne Mai som introduserte meg for disse, og jeg kan virkelig anbefale dere å ta kontakt med henne her hvis dere ønsker å prøve dem ut.

275,- for 7 pads. Bruker de et par-tre ganger før de går i vaskemaskinen.


Det var på tide å våkne opp av dvale og begynne å ta litt vare på seg selv. Jeg er som sagt dama som før gikk å la meg med sminke på og ga blaffen i kremer og kurer, MEN det er det slutt på!

Klem Nina

 

 

#Enjo

1 kommentar

Siste innlegg