Så fint, atte!

 

Tata da daaaaa! Da var prosjekt “male seng” ferdig! Den er nå hvit i steden for i bøkefinér. Spurte Bjørn Erik, malermesteren sjøl, hva han syntes, men fikk et typisk mannesvar i retur “Sover like bra jeg, merker ikke noe forskjell”. Blæææ, hadde vel ikke venta meg noe annet.

Det hele startet for noen dager siden når vi igjen meldte oss på “Bruktmarkedet”. I april skal jeg altså ha egen stand og selge unna tingogtang for en billig penge. Jeg gruer meg til å ta fatt på loftet og begynner derfor som vanlig alle andre steder.

Under senga var et godt valg, eller var det egentlig det? Fyttikatta så jæ…. ekkelt! Hvor ofte er man egentlig under der og rydder? Aldri! Det var stappfullt med støv og for det meste helt ubrukelige ting. Vel, fant en haug med høyt elskede treskopar, så det var jo vel og bra, men ellers ÆSJ!

Var bare å brette opp armene, og begynne. Det var da jeg fikk den “glimrende” idéen om å male senga hvit. Jeg maler ikke, men klarte altså å få overtalt husbonden. Blei så fint atte, og ikke minst reint! 

Nye rimlige nattbord ble prikken over i-en.Dere kan tro det er orden i tresko til´na mor nå!


Slik så det ut før. Sjekk all dritten under senga, æsj, æsj og dobbelt æsj!Frem med salmiakken, FÅ DET VASKA!

Endelig har jeg skikkelig oversikt. Dere skulle bare visst hvor mange…


Han far bidro også med noen lure knep. Aliexpress, made in China, er ikke alltid så dumt allikevel.Vi har tilbragt to døgn på madrasser i stua om natta, og dere kan tro det har vært koselig. Akkurat som i gode gamle dager.Ble en tur på dynga i dag, med en del ubrukelige ting. I tillegg sitter jeg med en hel kasse med helt greie ting som kan selges på Bruktmarkedet. Helt genialt. Godt med alt som er gjort!

Ønsker dere en fortsatt fin kveld!

 

Klem Nina

2 kommentarer
  1. Rene “boden”under senga deres…hihi – Hvitt, rent og pent nå 🙂 Har vært med på det bruktmarkedet tidligere jeg og, bra tiltak, kos og sosialt
   Stilige de treskoene dine, hvor får man fatt i dem ?
   Mvh

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg