Tre prinsesser…

Gurimalla, i dag ble det seint!

Sånn er det bare når man fester fra morran til kveld. Mille har akkurat lagt seg, og jeg lo godt av det hun sa når hun kom inn dørene her: “Nå skal det bli godt å sparke av seg disse skoene mamma, og få fjerna sminken!”. Jøssenavn, skulle tro jenta vår på 8 år burde venta litt med den replikken der, men den kom altså i kveld.

I dag starta vi dagen med kake og avslutta med kake. Vi har nemlig feiret ikke bare en prinsesse, men tre. Søstrene Angela på 5 år og Sienna på 3 år har nemlig bursdag på samme dag, hvor sprøtt er ikke det? Samtidig ble fineste Mayra hele 15 år. Så vi gikk fra den ene festen til den andre.

Utrolig morsomt at festen ble holdt på en av de hotteste nattklubbene/liveplassene her i Stavanger. Det er gjerne her Bjørn Erik og jeg tilbringer den perfekte kvelden. Kjempemorsomt å få vise snuppeline stedet. Her var det stappfullt av småtroll og prateglade foreldre. Vi fikk et koselig gjensyn med ansiktsmaleren fra juletrefesten for Sykehusbarn, deillge kaker og muffins, piñata, og en perfekt avslutning med egen eventyrforteller. Litt panikk ble det med alle ballongene rundt omkring, men syntes Mille klarte seg tålig bra med tanke på hvor redd hun er.Det ble en flott feiring av to søte små prinsesser. Vi er så takknemlig for at vi fikk være med!

Deretter gikk turen til ungdommen vår Mayra, men det får jeg skrive om i morgen. På tide å komme seg i seng!

Klem Nina

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg