Avea klinikken, here I come!

Reklame | Avea Klinikken

God morgen, kjære lesere!

Ja, nå er jeg på vei til Avea klinikken. Jeg har slitt med problemhud i ansiktet i over 20 år, og skal endelig få skikkelig hjelp. Omtrent uavbrutt  siden jeg var 16 år, har jeg gått på antibiotikaen Tetracyclin. Det er ett bakteridrepende middel mot Rosacea, kronisk rød betennelse, infeksjoner og kviser. Huden min er super sensitiv, så det er derfor du alltid finner meg på stranda med en stor solhatt på hodet. I tillegg har jeg alltid med 30 eller 50 solfaktor i veska. Selvfølgelg for å holde rynkene på avstand, men også fordi dette ansiktet rett og slett ikke tåler sol. 

I fjor begynte jeg forsiktig å ta Pulslys. Tok et par runder før sommeren, og merket allerede da store forandringer, til det bedre. I dag begynner jeg på en ny runde, og jeg grugleder meg. Gruer meg fordi det gjør vondt, men gleder meg til resultatet. De små røde sprengte blodkarene mine vil forsvinne, og allerede etter første behandling vil jeg se mye bedre ut. Tror flinkeste Heidi på klinikken tok bilder av meg i fjor, og jeg tenkte jeg skulle hoppe i det og vise de til dere etterhvert.

Uansett, nå er jeg på vei, og her ser dere den nakne sannhet. Jeg trenger ikke allverdens sminke for å skjule dette, men det hadde jo vært kjekt å kunne slippe å tenke på det. Håper også de har noen produkter som er mer riktig å bruke. Har forstått det slik at selv om jeg er nærmere 50 enn 40, så er det fortsatt ikke for seint å ta noen enkle grep. 


Litt skummelt å utlevere seg på denne måten, men det er på tide dere får et innblikk i denne delen av livet mitt også.

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg