Tulle tå!

I dag var vi tidlig på´n. Time på Ortopedisk Poliklinikk. Den ene stortåa til Mille, bøller igjen. Jeg aner ikke om dette problemet har noe med syndromet hennes å gjøre, men at det har plaga henne fra dag en, er sikkert og vissst. Neglene klarer ikke å vokse opp til kanten, men butter rett inn i kjøttet. Hun har operert de fire ganger, og nå må vi altså legge en plan for den ene igjen.

Når neglen ikke får fri passasje, butter den altså rett inn i tåa, og selve neglen begynner å vokse i flere lag. Til slutt går det hull på huden, betennelse oppstår og da blir det baluba de lux. Vi har vært inne på tanken å fjerne selve neglen sammen med neglrota, men det er absolutt siste utvei.

Etter dagens møte, ble det bestemt at vi skal forsøke å gå helt nye veier. Legen har henvist oss til en hudspesialist. De kan nemlig vurdere kosmetiske inngrep og behandlinger. Så da setter vi operasjon på hold, og venter i spenning på om dette kan ordnes på en annen måte.


Mille hadde nok litt tanker rundt dette sykehusbesøket i dag. Hun har tidligere hatt mye vondt, og forbinder dette med mye sprøyter og “ligge i ro” lenge. Jeg får omtrent ikke røre tærne hennes, men er til tider nødt til å “plage” henne, så det ikke utvikler seg. 

“So far so good”. Flinkpike is venter som premie, hvis hun holder seg rolig og lar legen få undersøke henne ♥

Veldig synd at hun skal slite med det her i tillegg til å være 100% plattfot. Hun har nå gått opp til 41 i skostørrelse, er kun 8 år, men hun klager sjeldent.


Fant frem noen bilder fra noen år tilbake. Fine tapre lille jenta vår ♥ Her er hun nyoperert og skal holdes helt i ro i to uker. Alt av hjelpemidler ble tatt i bruk.


Det aller første vi kjøpte når Mille begynte på sine turer inn og ut av sykehuset, var en bærbar DVD-spiller. Den beste investeringen ever! Det gikk i Pingu, Teletubbiene og Fiffi og blomsterbarna.Ja, da var det bare å vente på ny innkallelse. Vi har ikke gitt opp håpet om at det skal ordne seg til slutt.

Nå har jeg hentet Bjørn Erik på heliporten. Endelig er han hjemme igjen. Han overrasker Mille på skolen akkurat nå. Deilig å være en hel familie igjen ♥

Klem Nina

 

 #sotos

 

    1. Stakkar, håper dere finner ut av det. Og at fotveksten stabiliserer seg om et par år. Stadig flere jenter har over 41/42 i skostørrelse, men butikkene henger dessverre ikke med når det gjelder tilbud.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg