Mamma Mia!

Denne helgen har vi kun en ting på agendaen; å få Mille-mor frisk. På tredje dagen nå, har hun vært sengeliggende. En snikende feber har slått henne helt ut. Aner ikke hva som herjer i kroppen hennes, men nå setter vi alt inn for at dette ikke skal ende på sykehuset som det ofte gjør.

Det er veldig typisk henne å plutselig våkne opp med feber. Når hun var liten var det gjerne hver bidige måned, men det har gudskjelov endret seg. Nå er det 3-4 ganger i året, men det er likevel veldig slitsomt for henne, for det tar alltid så lang tid å bli frisk. Det fine er at vi kan komme uten timebestilling på legekontoret samt at vi har åpen innleggelse på sykehuset. Er sjeleglad for at vi bor i lille Norge.

Hun er fin også da. Hun har gjort det til sin egen stolte greie å gå inn til sykesøster selv for å ta blodprøver. Vi foreldre beordrer hun på gangen. Hører skravla hennes gå i 110, for hun er jo på fornavn med alle. Crpén ligger alltid et døgn etter og var ganske lav for et par dager siden, men dagen etter hadde den dobla seg. For å ikke havne på en Crp på over 400 som sist, og tilbringe dagesvis på sykehsuet, tar vi ingen sjanser lenger. Ser det helt nødvendig å starte på medisiner, for hun klarer aldri å ri det av seg uten.

Så nå bor vi på sofaen, og vi ser filmer, masse filmer. Get-boksen inneholder flere gode opptak, og “Mamma Mia” filmen er på topp tre lista hennes, den kan hun utenat. Slutten ender alltid med stortuting både for store og små, men det er bare deilig å kjenne litt på følelsene sine har vi blitt enige om. Det går jo bra til slutt, kjærligheten seirer ♥

Husker når jeg selv var liten og syk og måtte være hjemme fra skolen. Da var det to ting å velge i på TV´n. Trim for eldre og naturprogram. Husker jeg gjerne fikk et ark eller to med glansbilder, og det kunne sysselsette meg en stund, syntes det var kjempekoselig å bli gjort stas på. Litt  enklere å holde de små i ro i dag. Lenge leve elektronikken!

Klem Nina

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg